Super_Nova Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Παιδιά το έχετε από R55 ή Full ISO; Εγώ ------> ISO (Συγκεκριμένα - tra.iso) Γιατί; Εσένα δεν πετυχαίνει το κόλπο;
VASDUKE Δημοσ. 8 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2007 re pedia giati sth fasi me tous drakous eno toys skotono k kanei checkpoint rolarei th skhnh poy skotonei o megalos drakos th lara ? pite mou kapios please
gfilippas Δημοσ. 8 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2007 Εννοείς τους δεινόσαυρους ή θα βρω και δράκους πιο κάτω;
Galis Δημοσ. 8 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2007 αυτα ειναι cut scenes και σου βγαζει κατι βελακια στην οθονη που αμα τα πατησεις την καταλληλη στιγμη τον αποφευγεις τον δεινοσαυρο
senios4 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2007 ΕΠΟΣ! ΥΠΕΡΠΑΙΓΝΙΔΟ... Το πήρα χτες και παίζω αδιάκοπα! Είμαι ήδη στην Αίγυπτο. Φοβερό. Καλά τα γραφικά είναι κορυφαία και δεν είναι καθόλου βαρυ το παιχνίδι. Αυτο μου έκανε τρομερή εντύπωση. Οκ έχει μικροπροβληματάκια όπως η κάμερα που μερικές φορες κολλάει και γίνεται εκνευριστική, αλλά αυτά είναι μηδαμινά μπροστά στη φοβερη δουλειά που έχει γίνει. Μπράβο στην Crystal Dynamics. Πιστεύω ότι το παιχνίδι αναγεννήθηκε μετά το Chronicles και το Angel of Darkness που είχε πιάσει πάτο για μένα... Περιμένουμε το TR8!
mihalakis Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Αντε και συγχίστηκα.Είμαι στην Ελλάδα και προσπαθώ να πάρω το κλειδί του Δαμοκλή. Κατεβάζω το μοχλό να ανοίξει η πόρτα αλλά ξαναπέφτει ταχέως.Έτσι τραβάω ένα κομμάτι μπετόν που έχει από πάνω στην τρύπα πάνω από την πόρτα.Ανοίγω παλι την πόρτα με το μοχλό,βάζω απο κατω το μπετόν και έτσι δεν κλείνει,ανεβαίνω πάνω στο τσιμέντο,κρεμιέμαι απο την πορτα και πηδάω πιο πανω να μπω στο παραθύρι όπως έγινε και στις άλλες 3 φορές με τον άτλαντα τον ποσειδώνα και τον ήφαιστο,αλλά δεν μπορω να κρεμαστω κείθε...Υπάρχει κατι που δεν βλέπω;
stelini Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Παιδια μηπως μπορειτε να με βοηθησετε??? Εκανα format και προσπαθω να φοτωσω τα savesgames μου αλλα τιποτα???? Γιατι???Ποια διαδικασια πρεπει να ακολουθησω κανονικα??? Δεν θελω να το ξαναξεκινησω απο την αρχη!!! Λυπηθειτε με!!!!
ilos Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Παιδια μηπως μπορειτε να με βοηθησετε???Εκανα format και προσπαθω να φοτωσω τα savesgames μου αλλα τιποτα???? Γιατι??? Παίζει με μεγάλες πιθανότητες για QOTY!!!
dreaming123 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 To ξεθάβω λίγο το θέμα γιατι κόλλησα απο χθες στους κένταυρους. Κολλάω τον έναν πάβ να πάρω την ασπίδα αλλά δεν μπορώ(κάπως έτσι δεν βγαίνει?η άδικα προσπαθώ?
dreaming123 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2008 Ρε παιδιά κανείς? Αντε βοηθήστε γιατι θέλω να το τερματίσω αυτο το παιχνίδι!
gfilippas Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2008 Οι περισσότεροι δεν το παίζουμε πλέον και έχουμε ξεχάσει τι πίστες. Ψάξε για κανέναν οδηγό στο νετ.
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2008 To ξεθάβω λίγο το θέμα γιατι κόλλησα απο χθες στους κένταυρους.Κολλάω τον έναν πάβ να πάρω την ασπίδα αλλά δεν μπορώ(κάπως έτσι δεν βγαίνει?η άδικα προσπαθώ? http://tomb-raider-anniversary.com/tomb-raider-anniversary-walkthrough/Level8_Tomb_Tihocan/index5.php
dreaming123 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2008 Eυχαριστώ φίλε αν κα ιδεν ήθελα κάτι τέτοιο γαιτι τώρα όπου κολλάω θα μπαίνω στο πειρασμό να βλέπω την λύση...
gfilippas Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2008 Και εγώ από το ίδιο οδηγό είχα βρεις τις λύσεις. Και δεν μπορούσα να αντισταθώ στον πειρασμό.
dreaming123 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Πάει θα σκάσω. Τον <κολλάω>το ένα κένταυρο πατάω να του πα΄ρω την ασπίδα αλλά δεν την παίρνει. Πάει θα σκάσω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.