Προς το περιεχόμενο

Tomb Raider: Anniversary

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 152
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

αυτα ειναι cut scenes και σου βγαζει κατι βελακια στην οθονη που αμα τα πατησεις την καταλληλη στιγμη τον αποφευγεις τον δεινοσαυρο

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

ΕΠΟΣ! ΥΠΕΡΠΑΙΓΝΙΔΟ... Το πήρα χτες και παίζω αδιάκοπα! :P Είμαι ήδη στην Αίγυπτο. Φοβερό. Καλά τα γραφικά είναι κορυφαία και δεν είναι καθόλου βαρυ το παιχνίδι. Αυτο μου έκανε τρομερή εντύπωση.

Οκ έχει μικροπροβληματάκια όπως η κάμερα που μερικές φορες κολλάει και γίνεται εκνευριστική, αλλά αυτά είναι μηδαμινά μπροστά στη φοβερη δουλειά που έχει γίνει.

Μπράβο στην Crystal Dynamics. Πιστεύω ότι το παιχνίδι αναγεννήθηκε μετά το Chronicles και το Angel of Darkness που είχε πιάσει πάτο για μένα... Περιμένουμε το TR8! :)

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Αντε και συγχίστηκα.Είμαι στην Ελλάδα και προσπαθώ να πάρω το κλειδί του Δαμοκλή. Κατεβάζω το μοχλό να ανοίξει η πόρτα αλλά ξαναπέφτει ταχέως.Έτσι τραβάω ένα κομμάτι μπετόν που έχει από πάνω στην τρύπα πάνω από την πόρτα.Ανοίγω παλι την πόρτα με το μοχλό,βάζω απο κατω το μπετόν και έτσι δεν κλείνει,ανεβαίνω πάνω στο τσιμέντο,κρεμιέμαι απο την πορτα και πηδάω πιο πανω να μπω στο παραθύρι όπως έγινε και στις άλλες 3 φορές με τον άτλαντα τον ποσειδώνα και τον ήφαιστο,αλλά δεν μπορω να κρεμαστω κείθε...Υπάρχει κατι που δεν βλέπω;

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Παιδια μηπως μπορειτε να με βοηθησετε???

Εκανα format και προσπαθω να φοτωσω τα savesgames μου αλλα τιποτα????

Γιατι???Ποια διαδικασια πρεπει να ακολουθησω κανονικα???

Δεν θελω να το ξαναξεκινησω απο την αρχη!!!

Λυπηθειτε με!!!!

Δημοσ.
Παιδια μηπως μπορειτε να με βοηθησετε???

Εκανα format και προσπαθω να φοτωσω τα savesgames μου αλλα τιποτα????

Γιατι???

Παίζει με μεγάλες πιθανότητες για QOTY!!!

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

To ξεθάβω λίγο το θέμα γιατι κόλλησα απο χθες στους κένταυρους.

Κολλάω τον έναν πάβ να πάρω την ασπίδα αλλά δεν μπορώ(κάπως έτσι δεν βγαίνει?η άδικα προσπαθώ?

Δημοσ.
To ξεθάβω λίγο το θέμα γιατι κόλλησα απο χθες στους κένταυρους.

Κολλάω τον έναν πάβ να πάρω την ασπίδα αλλά δεν μπορώ(κάπως έτσι δεν βγαίνει?η άδικα προσπαθώ?

http://tomb-raider-anniversary.com/tomb-raider-anniversary-walkthrough/Level8_Tomb_Tihocan/index5.php

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...