advantix Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 Έχω κολλήσει σε μια συνάρτηση από ένα τύπο που θέλω να βγάζω ένα αποτέλεσμα. Θέλω να μου πείτε τι κάνω λάθος με της παρενθέσεις - αγγίλες. Ο τύπος είναι: [{(1-0,32)*(5+10)}/3]-10 Το αναλύω: Ένα μείον 0,32 το οποίο παίρνει τιμές από ένα κελί και αυτό πολλ/ζετε με το άθρισμα στην δεύτερη πέντε+δέκα. Το πέντε αλλάζει παίρνει τιμές από ένα άλλο κελί, ενώ το δέκα είναι σταθερό. Αυτό το αποτέλεσμα το διαιρούμε δια τρία και όλο αυτό το αφαιρούμε με το δέκα. Εγώ έχω φτάσει μέχρι την παρακάτω συνάρτηση και δεν μπορώ να την ολοκληρώσω με την αφαίρεση του 10. Μου βγάζει λάθος. =SUM((1-A2)*(A3+10)/3 Πως να τροποποιήσω την συνάρτηση για να μου αφαιρεί το σύνολο όλης αυτής με το δέκα ?
RapidShade Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 Το SUM είναι λάθος.... η συνάρτηση είναι: =(((1-A2)*(A3+10))/3)-10
advantix Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 Αν είναι δυνατών και χτυπιέμαι ολόκληρο το απόγευμα. Καλά γιατί το κάνει αυτό το SUM ? Thanks πάντως με ξεκόλλησες. Αλλά ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω γιατί μου έβγαζε πρόβλημα με το SUM :?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.