Προς το περιεχόμενο

Otenet τι έγινε σήμερα?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εδώ και 3-4 ώρες με otenet , Χανιά πιάνω 10-20 kb/s upload download.φίλοι μου με Forthnet είναι μια χαρά.ξέρει κανείς τι παίζει,πότε θα φτίαξει κλπ κλπ?

Δημοσ.

Πραγματι παιδια εχω 786.4kb/s ταχυτητα και φορτωνει λες και ειναι απλη 52.0kb/s dialup γραμμη.Ειχα ακουσει οτι θα κολλησει για καποιες ωρες το συστημα γιαυτο μην αγχωνεστε...

Δημοσ.

Μήπως τυχόν κάνει ο υπολογιστής τα αυτόματα updates των Windows?? Και εγώ παρατήρησα αξιοσημείωτη πτώση ταχύτητας αλλά ύστερα από 10 λεπτά άρχισαν τα downloads των update και συνεχίζονται μέχρι αυτήν την στιγμή οπότε και περιμένω να τελειώσουν ώστε να επιβεβαιώσω εάν είναι από αυτό η όχι..

Δημοσ.

Πριν λίγο μίλησα με υπεύθηνο στην Tellas και μου είπε ότι στην Βόρεια Ελλάδα αντιμετωπίζουν πολλά τέτοια προβλήματα σήμερα και όπως τους είπε ο πΟΤΕ ευθύνεται το πολύ κρύο και η έκθεση των DSLAMs σε υγρασίες.

Εν-ολίγοις τους είπανε ότι τα DSLAMs μπάσανε υγρασίες και γιαυτό δεν "παίζουν" σωστά..

30 βαθμούς κελσίου 240 kb/s

20 -//- -//- 140 kb/s

8 -//- -//- 20 kb/s

0 -//- -//- αδυναμία συγχρονισμού.

Πιστεύω θα το βγάλει ανακοίνωση ο πΟΤΕ..

ΕΛΕΟΣ!!

Δημοσ.

ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ το παραπανω να ειπωθηκε ποτε, αφου δεν ειναι αληθεια....

Λίγη τεχνογνωσία και κριτική σκέψη χρειάζεται για να μην μας πιάνουν κορόιδα και μάλιστα με τα πιο απίστευτα πράγματα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...