ShAd0w_z0nE Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 Λοιπόν έχω το Subtitle Workshop v2.51 και όταν πάω να ανοίξω ένα video με επέκταση avi μου εμφανίζει το παρακάτω μήνυμα: Τι μπορώ να κάνω? Ευχαριστώ εκ των προταίρων
v-tidus Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 Μπορείς να χρησιμοποιήσεις ένα πακέτο με codecs όπως το ace mega codecs ή το k-lite codec pack,αν δεν έχεις ήδη κάποιο. Αν έχεις βάλει κάποιο πακέτο,δοκίμασε να το κάνεις reinstall.
parsifal Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 ...ή μπορείς να ανοίξεις το αρχείο με το GSpot, να δεις ποιος codec σου λείπει, και να εγκαταστήσεις μόνον αυτόν...
ShAd0w_z0nE Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2006 Μπορείς να χρησιμοποιήσεις ένα πακέτο με codecs όπως το ace mega codecs ή το k-lite codec pack,αν δεν έχεις ήδη κάποιο.Αν έχεις βάλει κάποιο πακέτο,δοκίμασε να το κάνεις reinstall. έκανα εγκατάσταση το πρώτο, μου έβγαλε κατα την εγκατάσταση ένα μαυρο παραθυρο και σαν να έκανε κάτι στα αρχεια video:???: p μετά πάτησα y για εππανεκίνηση αλλά και πάλι μου βγάζει το ίδιο μύνημα πλζ help!!!!
antreaslam Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 shadow_zone, δοκίμασες να ανοίξεις *.avi,με το time adjuster? παρόμοιο πρόγραμμα,το ίδιο εύχρηστο!
ShAd0w_z0nE Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 Μπορείς να χρησιμοποιήσεις ένα πακέτο με codecs όπως το ace mega codecs ή το k-lite codec pack,αν δεν έχεις ήδη κάποιο.Αν έχεις βάλει κάποιο πακέτο,δοκίμασε να το κάνεις reinstall. ωραία εγκατέστησα το k-lite codec pack μετά τι κάνω... πάλι υπάρχει το ίδιο πρόβλημα... Λοιπόν έχω κατεβάσει κάτι ταινίες από το νετ και δεν μπορώ να ενσωματώσω υπότιτλους και μου έχει γεμίσει ο σκληρός αυτό είναι όλο... το ανέφερα αν έχεις να προτείνεις κάτι καλύτερο
ShAd0w_z0nE Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2006 κάνεις ρε παιδιά? τόσο δύσκολο πράγμα ζητάω?:???:
parsifal Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2006 Το ανέφερα και πιο πάνω, αλλά αφου δε σχολιάστηκε από μέρους σου, υπάρχει μία πιθανότητα να μην το είδες: http://www.headbands.com/gspot/
ShAd0w_z0nE Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2006 φίλε parsifal είσαι θεός!!!! thanx:-D
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.