eSATA Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 γεια σασ,θα ηθελα αν μπορει καποιοσ απο δω κ αν του ειναι ευκολο να μ βρει το email κ αν γινετε κωδικο(δν ειναι αναγκαιο)καποιον απο msn κ facebook κ αν γινετε να δουμε το προφιλ που καποισ το χει κριφο να τον κανουμε π.χ add που δν γινετε,δν χερω αν εχω ερθει στο σωστο μεροσ,αν μπορει καποιοσ να με βοηθισει κ ειναι εμπιστοσ το email μ ειναι [email protected] * δν το κανω αυτο απο κακη προθεση αλλα απο απλη περιεργια...ευχαριστω εκ των προτερων για αρχή πάρε το φτυάρι του Thresh..
klainmaingr Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 maniakh@windowslive.com[/email] * δν το κανω αυτο απο κακη προθεση αλλα απο απλη περιεργια...ευχαριστω εκ των προτερων. :shock::shock:
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 ένα από τα καλύτερα φτυάρια όλων των εποχών... αν θυμάμαι καλά κάποιος έχει ξεθάψει και topic του 2000...
Höfdingadrapa Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 O τσακ σφάζει τον μπραϊαν σε εξώφυλλο όλντ σκουλ μπρουταλ ντεθ μεταλ συγκροτήματος. Ήμουν και 'γω εδώ.
eSATA Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 O τσακ σφάζει τον μπραϊαν σε εξώφυλλο όλντ σκουλ μπρουταλ ντεθ μεταλ συγκροτήματος. Ήμουν και 'γω εδώ. νομιζα πως δεν ειχα χρονο για κοψιματα.. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:04 ---------- O τσακ σφάζει τον μπραϊαν σε εξώφυλλο όλντ σκουλ μπρουταλ ντεθ μεταλ συγκροτήματος. Ήμουν και 'γω εδώ. fixed:-) dfgsgfdgdfgdfgdfψδασφαωφσφωβγσβησβη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.