ntountou Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2006 προσπάθησα να δω την ταινία μια φορά αλλά τη βαρέθηκα.. δε μου είπε τπτ.. ούτε γέλιο μου έβγαλε.. εντελώς ασύνδετη και όντως στα όρια της τσόντας θυμάμαι μόνο ένα τραγούδι που έβγαζε τρελό γέλιο και μου έχει μείνει.. μολις είχε φτιάξει εκείνος ο τρελός τα πλάσματα (τον πανούση και τη μπάντα του) πιο τραγούδι λέγανε ρε παιδιά???
ALFR3D Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2006 προσπάθησα να δω την ταινία μια φορά αλλά τη βαρέθηκα.. δε μου είπε τπτ..ούτε γέλιο μου έβγαλε.. εντελώς ασύνδετη και όντως στα όρια της τσόντας θυμάμαι μόνο ένα τραγούδι που έβγαζε τρελό γέλιο και μου έχει μείνει.. μολις είχε φτιάξει εκείνος ο τρελός τα πλάσματα (τον πανούση και τη μπάντα του) πιο τραγούδι λέγανε ρε παιδιά??? το βρε μελαχρινακι με ποτισες φαρμακι?
punky Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2006 Με φωτογραφίες σε VGA αναλυση; "Αυτά έχουμε (Treo), με αυτά πολεμάμε" Μακρυγιάννης "Ου να μου χαθείς κακεντρεχή" punky
Forensick Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2006 Οπως επισης εγκλημα ειναι να βαζεις στην ιδια μοιρα Τσακωνα ψαλτη και πανουση! σωστα! Τσακωνας above ALL!
Skia11 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2006 Παιδιά μην παιδέυστε καλός καταπληκτικος ο τζιμάκος αλλά ακολουθεί κι αυτός το αρχαίο Ελληνικό ρητό "everything i say applies to everyone else but me".
bonomania Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2006 "Αυτά έχουμε (Treo), με αυτά πολεμάμε"Μακρυγιάννης "Ου να μου χαθείς κακεντρεχή" punky Μονο που ο Μακρυγιαννης δεν αναφεροταν σε κινητη τηλεφωνια.....
punky Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2006 Μονο που ο Μακρυγιαννης δεν αναφεροταν σε κινητη τηλεφωνια..... Ήταν τόσο εκτυφλωτικός ο διαφωτισμός σου, που φοράω τα rayban μέσα στο δωμάτιο.
Forensick Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2006 αρχαίο Ελληνικό ρητό "everything i say applies to everyone else but me". βλεπει και καποιος αλλος το λαθος, η ειμαι μονο εγω?
punky Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2006 βλεπει και καποιος αλλος το λαθος, η ειμαι μονο εγω? κι εγώ το βλέπω αλλά σου κρατάω μούτρα που με απέκλεισες πέρυσι στο κύπελο. και δε στο λέω για να νιώθεις μόνος.
bonomania Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2006 Ήταν τόσο εκτυφλωτικός ο διαφωτισμός σου, που φοράω τα rayban μέσα στο δωμάτιο. Να τα βγαζεις τα ακριβα σου Rayban παντως οταν διαβαζεις Μακρυγιαννη γιατι προφανως χανεις το νοημα!
Forensick Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2006 κι εγώ το βλέπω αλλά σου κρατάω μούτρα που με απέκλεισες πέρυσι στο κύπελο. και δε στο λέω για να νιώθεις μόνος. XA!τι να πω και γω, που με νικησες στο 2ο γυρο με 1-0? ουτε γω στο λεω, για να νιωθω μονος.μ.
punky Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2006 Να τα βγαζεις τα ακριβα σου Rayban παντως οταν διαβαζεις Μακρυγιαννη γιατι προφανως χανεις το νοημα! Δεν είναι ακριβά ρε. Έκανα τα γλυκά μάτια στην πωλήτρια και μου κοψε 60%. Forensick, Εθνικός είμαι mate. Μη με μπερδεύεις με αλλόθρησκους σε παρακαλώ.
Forensick Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2006 Forensick, Εθνικός είμαι mate. Μη με μπερδεύεις με αλλόθρησκους σε παρακαλώ. σορυ για την προσβολη:-P και τωρα που το θυμαμαι, παιζει να ηταν ο πρωτος αγωνας που ειχαν παει γηπεδο(η δευτερος) στο Εθνικος-ΑΕΚ 0-3 στο καραισκακη καπου στο 93-94. hate me
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.