Προς το περιεχόμενο

Τζιμακος για παντα!

bonomania

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πάντως θα αναγνωρίσω ένα μεγάλο καλό στον Πανούση: Το ότι τόσα άτομα ασχολούμαστε σε ένα φόρουμ και μάλιστα κάνοντας σοβαρότατη κουβέντα και αρκετά υψηλού επιπέδου, δεν μπορεί, κάτι μας προκάλεσε. Άρα έστω και έτσι μάλλον πέτυχε. Τα σέβη μου.

• Απαντ. 168
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Οποιος κατηγορεί τον Πανούση ως ατάλαντο προφανώς και είναι άσχετος και δεν εχει ακούσει ποτε κ καλα θα κανει να μην εχει άποψη επι του θεματος.

Οποιος νομιζει πως ενοχλειται απο τις βομολοχειες του ειναι απλα υποκριτης γιατι τον ενοχλει κατι που κανει κ μη μου πουν πως οσοι ενοχλουνται δεν βριζουν.

Αν οι επικριτες του νομιζετε πως αυτο που προκαλει το γέλιο στο κοσμο απο τον τζιμι ειναι οι βρισιες του μαλλον δεν εχετε ακουσει το ονομα του κ απλα μιλατε για καποιον που δε ξερετε καθως αν βαλετε να ακουσετε 1-2 παραστασεις του ο τυπος πεταει τις ατακες τη μια μετα την αλλη κ θα υπάρξουν φάσεις που θα πει κατι δε θα το καταλαβετε κ μετα απο πολυ ωρα θα καταλαβετε τι ειπε κ θα γελατε μόνοι σας.

Ο τυπος είναι σα προφητης διοτι αν ακουσετε την πρωιμη δισκογραφια του θα δείτε πως πραγματα που ανεφερε πριν 20 χρονια τωρα βγαινουν αληθινά.

κ αλλα πολλα που δε θελώ να επεκταθω μιας και ειμαι φανατικος

Να πω την αληθεια μερικες φορες το παρακανει αλλα ειναι λιγες αλλα ακομα κ τοτε εχει δικιο.

Ασχετο παρτε κ αυτο το λινκ

Αρχείο Ραδιοφωνικών Εκπομπών Τζίμη Πανούση

http://www.koproskilo.gr/modules.php...howpage&pid=17

Δημοσ.

Οντως..... το τοπικ ανφερεται σε οσους εχουν προσωπικη εμπειρια 'Τζιμη Πανουση', και οχι σε οτι ακουνε απο δω και απο κει!!!

Δημοσ.
το οτι ο πανουσης δεν μου αρεσει, ενω εχω παει και τον εχω δει, δεν μετραει ε?

όχι βέβαια

Αυτο καταλαβες οτι ειπα???????????????????????

ναι

Δημοσ.

punky εγω ειπα οτι για να τον κρινεις πρεπει να τον εχει δει! 'προσωπικη εμπειρια απο Τζιμη Πανουση'. Αν και συ δεν το καταλαβες ......τι να πω....κριμα ο Douglas Adams!

Δημοσ.

φυσικα και πρεπει να μας ενοχλει η βωμολοχια

το οτι βριζουμε ολοι σε στιγμες που νευριαζουμε με κατι δε σημαινει οτι πρεπει να βριζουμε απο το πρωι ως το βραδυ

οποιανου του αρεσει να του μιλανε και να ακουει ολη τη μερα το "ελα ρε μ@λ@κ@, τι κανεις ρε μ@λ@κ@,.......... και φακ και τα ρεστα" ειναι για τα πανηγυρια

και δε συμφωνω καθολου με τη μορφη σατυρας-ξεφτυλισμου

οι εποχες του Ψαλτη του Τσακωνα......... εχουν περασει εδω και πολλα χρονια

αν εχει καποιος να πει κατι ας το πει με εξυπνο και κοσμιο λογο

αν μπορει φυσικα

εγω εχω κοψει την τηλεοραση εδω και χρονια και κατι καραγκιοζηδες στυλ πανουση λαζοπουλου χριστοδουλου μου ειναι αδιαφοροι

Δημοσ.
φυσικα και πρεπει να μας ενοχλει η βωμολοχια

το οτι βριζουμε ολοι σε στιγμες που νευριαζουμε με κατι δε σημαινει οτι πρεπει να βριζουμε απο το πρωι ως το βραδυ

οποιανου του αρεσει να του μιλανε και να ακουει ολη τη μερα το "ελα ρε μ@λ@κ@, τι κανεις ρε μ@λ@κ@,.......... και φακ και τα ρεστα" ειναι για τα πανηγυρια

και δε συμφωνω καθολου με τη μορφη σατυρας-ξεφτυλισμου

οι εποχες του Ψαλτη του Τσακωνα......... εχουν περασει εδω και πολλα χρονια

αν εχει καποιος να πει κατι ας το πει με εξυπνο και κοσμιο λογο

αν μπορει φυσικα

εγω εχω κοψει την τηλεοραση εδω και χρονια και κατι καραγκιοζηδες στυλ πανουση λαζοπουλου χριστοδουλου μου ειναι αδιαφοροι

Ενω ζητας μια κοσμια απαντηση......το post σου δεν ειναι καθολου κοσμιο αποκαλωντας καποιους καραγκιοζηδες! Αλλα το προσπερνω!

Λοιπον.....ναι εγω εχω κατι να πω πανω σε αυτα που ειπες! Σε παρακαλω μην βαζεις στην ιδια μερια χριστοδουλο και πανουση! Ειναι εγκλημα!!!!

Οπως επισης εγκλημα ειναι να βαζεις στην ιδια μοιρα Τσακωνα ψαλτη και πανουση!

Τωρα ποιος ειναι για τα πανηγυρια δεν ξερω ..αλλα καλα εκανες και εκοψες την τηλεοραση.Οσο για τις βωμολοχειες.....σε μερικες περιπτωσεις χρειαζονται οταν ειναι να καυτηριασεις ατομα του στυλ χριστοδουλου κτλ....

Δημοσ.
punky εγω ειπα οτι για να τον κρινεις πρεπει να τον εχει δει! 'προσωπικη εμπειρια απο Τζιμη Πανουση'. Αν και συ δεν το καταλαβες ......τι να πω....κριμα ο Douglas Adams!

Επειδή είμαι εντελώς χαζός, αυτό το 'προσωπικη εμπειρια απο Τζιμη Πανουση' που λες και ξαναλές, το εξέλαβα ως σεξουαλική επαφή.

Και λόγω αναγούλας, έκανα 4 ώρες να μπω στο φόρουμ.

Σε παρακαλώ μην παίζεις με την υγεία μου.

Δημοσ.

punky δες τον Δράκουλα των εξαρχείων και θα καταλάβεις τι θα πει σεξουαλική επαφή με τον Τζίμη Πανουση!

χαχαχα όσο θυμάμαι σκηνές πεθαίνω στα γέλια

Δημοσ.
punky δες τον Δράκουλα των εξαρχείων και θα καταλάβεις τι θα πει σεξουαλική επαφή με τον Τζίμη Πανουση!

χαχαχα όσο θυμάμαι σκηνές πεθαίνω στα γέλια

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Η ταινία έχει δυο καλά.

Πρώτον έχει πολύ γελοίο γέλιο, και δεύτερον κινείται στα όρια της τσόντας (δηλ. δεν έχει υπόθεση). Κάποιες σκηνές είναι τελείως ξεκάρφωτες...

Επίσης κάνεις και σύντομη εμφάνιση ο Άσιμος (που ήταν και ο λόγος που είδα την ταινία).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...