Sellers Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2006 Εντάξει αλλά δεν φτάνει αυτό για να με κάνει να τον συμπαθήσω ;p Τι ΜΕ ειπες ρε???
punky Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2006 Ασε που αποκαλεί τους Θεσσαλονικιούς Βούλγαρους... Δεν παίζει αυτό. Η αναφορά του στο γνωστό τραγούδι, αντιθέτως, χλευάζει όσους το λένε αυτό. Εντάξει αλλά δεν φτάνει αυτό για να με κάνει να τον συμπαθήσω ;p Μουάχαχα Έχει κανείς το κινητό του Lucifer να τον ειδοποιήσει? Όχι μόνο συμφωνεί μαζί μου, αλλά γράφει και πετυχημένα αστεία. Το πεντάχρονο ξαδερφάκι του, έχει μπει από το account του και postάρει από χθες.
Lucifer Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2006 Το 2χρονο είναι, το 5χρονο βρίσκει αστείο τον Κροπότκιν ενάμιση χρόνο τώρα, αποκλείεται να συμφωνείτε. ;p
bonomania Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2006 Εντάξει αλλά δεν φτάνει αυτό για να με κάνει να τον συμπαθήσω ;p Τι να σου πω ρε Lucifer....
Lucifer Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2006 Έλα μωρέ, πλακίτσα κάνω επειδή δε μας συμπαθείτε πολύ εμάς τους χαμουτζήδες. Έχω πολλούς φίλους από πάνω. Και θα λυπηθώ πολύ όταν έρθει η ώρα να τους στείλω στο Auschwitz ;p
punky Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2006 Έχω πολλούς φίλους από πάνω. Αυτοί το ξέρουν;
-nick- Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2006 Ναι.Αλλά κάτι με χαλάει πια. Ή αυτός μπαγιάτεψε. Ή εγώ. κατι τετοιο.. γενικα τον παω πολυ τον πανουση και την σατιρα του.. βασικα το'χει πιασει πολυ καλα το νοημα καθετε σατιριζει τους παντες[και τον εαυτο του και τον αντιεξουσιαστικο χωρο απο που εχει επιρροες , αρκετα συχνα] και τα οικονομαει κιολα.. Βεβαια ξενερωσα οταν τα καινουρια του βιβλια ειχαν γυρω στα 20 ευρω οταν πρωτοβγηκαν και ηταν και λιγες σελιδες... Και εχει βρει κ κολπα για τσαμπα διαφημιση με λιγα λογια Πουλαει Τρελα με κορδελλα Και σαν μουσικος αρκετα ταλαντουχος και αυτος και οι Μουσικες Ταξιαρχιες... Κάπου εκεί ήθελα και εγώ να φτάσω και σε αυτό που αναφέρει ο ntoutou. Και για την αφίσα, από τη στιγμή που είναι προσβλητική για κάποιους, είναι σάτιρα επειδή αρέσει σε άλλους; Θα πρροσέβαλε άραγε τον ίδιο μια αφίσα με τον Μαρξ να πέρνει φίφα στο θειο Σαμ, σχεδιασμένη και ως καρτούν για να είναι αστεία; αστειευεσαι μου φαινεται... δεν νομιζω να τον προσεβαλλε καθολου ισα ισα που εχει κανει κ παρομοια... κ εντονη σατιρα εναντια κκε / συνασπισμου κλπ ...
2arkoudi Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2006 Μερικα βιντεο και audio απο τον Τζιμη Πανουση... Audio http://www.flurl.com/item/Ena_pimataki_Tzimis_Pamousis_wwwmypoconet_u_113846/ Audio http://www.flurl.com/item/Panousis_roz_tilefono_wwwmypoconet_u_140790/ Video http://www.flurl.com/item/O_Tzimis_Panousis_kani_flert_wwwmypoconet_u_150524/ Video http://www.flurl.com/item/Panousis___Eleni_Louka_u_169124 Video http://www.flurl.com/item/Panousis___Diafimistika_komaton_u_194092
-nick- Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2006 Και εγώ νομίζω ότι πολύ φασαρία για το τίποτα. Αν το να βρίζεις ή να προκαλείς κάποιους έστω και άρρωστους με τη θρησκεία τους είναι τέχνη, συγνώμη δεν θα πάρω. Εντάξει ελευθερία λόγου έχουμε και ο καθένας κάνει ότι μπορεί. Ο Πανούσης σε τι πράγμα είναι καλλιτέχνης; Στο τραγούδι; Στη μουσική; Στο θέατρο; Στον κινηματογράφο; Στη ζωγραφική; Μόνο στα περεΐστικα καλαμπουράκια στο θόρυβο και στην επίθεση κατά πάντων - ο νέος σωτήρας μας. Δεν μ΄αρέσει και δεν το θεωρώ καν τέχνη. Άποψή μου - σεβαστείτε τη. κατσε, στο τραγουδι/μουσικη γιατι οχι?
mitsikas Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2006 αναφορικα με το αν επιτρεπεται να ασκουμε κριτικη ή οχι σε οτιδηποτε σχετικο με την θρησκεια, όποια κι αν ειναι αυτη, παραθετω το κατωθι κειμενο (μη μου ζητατε μεταφραση, γιου σουντ σταντι μορ ινγκλις ιν χάισκουλ) πηγη guardian.co.uk "Has the world changed? - Part two" Richard Dawkinsevolutionary biologist Many of us saw religion as harmless nonsense. Beliefs might lack all supporting evidence but, we thought, if people needed a crutch for consolation, where's the harm? September 11th changed all that. Revealed faith is not harmless nonsense, it can be lethally dangerous nonsense. Dangerous because it gives people unshakeable confidence in their own righteousness. Dangerous because it gives them false courage to kill themselves, which automatically removes normal barriers to killing others. Dangerous because it teaches enmity to others labelled only by a difference of inherited tradition. And dangerous because we have all bought into a weird respect, which uniquely protects religion from normal criticism. Let's now stop being so damned respectful!
makisathanos Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2006 ]nick[ εκτός από τον 1ο δίσκο του με τις μουσικές ταξιαρχίες (που μου άρεσε) δεν έτυχε να ακούσω τίποτε άλλο για το Τζίμη εκτός από τις κατά καιρούς προκλήσεις του και τα δικαστήρια με τον Νταλάρα. Τα τελευταία 9 χρόνια ζω μόνιμα Ξάνθη.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2006 ]nick[ εκτός από τον 1ο δίσκο του με τις μουσικές ταξιαρχίες (που μου άρεσε) δεν έτυχε να ακούσω τίποτε άλλο για το Τζίμη εκτός από τις κατά καιρούς προκλήσεις του και τα δικαστήρια με τον Νταλάρα. Τα τελευταία 9 χρόνια ζω μόνιμα Ξάνθη. Έχει βγάλει άλλους δύο δίσκους με τις Μουσικές Ταξιαρχίες και 6-7 solo albums. Οπότε υφίσταται, ως τραγουδιστής-συνθέτης. Το ότι δεν έτυχε να ακούσεις εσύ ή εγώ ή ο οποιοσδήποτε, δεν αναιρεί την ιδιότητα. Κι εγώ δεν έχω ακούσει Κλεοπάτρες, Κατερίνες, Μανίνες και όλες τις καλλιτέχνιδες που κάνουν καριέρα με το μικρό τους όνομα (σαν τις π**τάνες). Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν άδουν...
punky Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2006 Nice extract mitsikas off topic: μιας και αναφέρθηκε ο Richard Dawkins αξίζει να διαβάσετε το Selfish Gene, αν πέσει ποτέ στα χέρια σας. Όχι πως κάποιοι απο μας χρειαζόμασταν αποδείξεις για τη μη ύπαρξη θεού, αλλά το βιβλίο ενισχύει αυτή την πεποίθηση. Και μόνο το γεγονός ότι ήταν κολλητός του Douglas Adams, του δίνει πόντους του τύπου, για μένα.
ntountou Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2006 αναφορικα με το αν επιτρεπεται να ασκουμε κριτικη ή οχι σε οτιδηποτε σχετικο με την θρησκεια, όποια κι αν ειναι αυτη, παραθετω το κατωθι κειμενο (μη μου ζητατε μεταφραση, γιου σουντ σταντι μορ ινγκλις ιν χάισκουλ) πηγη guardian.co.uk "Has the world changed? - Part two" άλλο η κριτική (και η κριτική έρευνα επίσης...) και άλλο η σάτιρα/γελιοποίηση...κριτική γίνεται διαρκως στις θρησκείες, ειδικότερα τα τελευταία χρόνια πλέον και στο τόπο μας, αλλά και στους ιερείς που δίνουν αφειδώς δικαιώματα για κριτική.. το να παίρνω όμως τα πιστεύω κάποιων ανθρώπων και να τα σατιρίζω/γελιοποιώ κατα συρροή και επαναλαμβανόμενα γιατί αυτό μεταξύ άλλων δημιουργεί και πολύ τζάμπα διαφήμιση, ε για μένα είναι φαιδρό
Παναγιώτης Σ. Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2006 Νομίζω ότι "τα πιστεύω κάποιων ανθρώπων" ουδόλως ανάγκη έχουν τον Πανούση ως προς τον σατιρισμό τους. Τα καταφέρνουν μια χαρά και μόνα τους -πολλές φορές-.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.