bonomania Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 Δε γίνεται να μη του καταλογίσεις τις ακριβές τιμές έτσι;Τα σύκα σύκα... Πρίν από 7 χρόνια ζήταγε στο μύλο θεσ/νίκης 5.000 δρχ Για ποτό στο μπαρ.. Όσο για την άμουση τραγουδίστρια με IQ below 0 φίλτατε bonomania ο ίδιος ο Πανούσης την τιμα με τη παρουσία του!Τρελός μπουζουκτσής για να μη ξεχνιόμαστε..Άσχετα αν το διακωμωδεί λέγοντας πως απλά παρκολουθεί τον "ανταγωνισμό". Ειναι μερος του show και αυτο φιλτατε gvaggis!!!! Ο ανθρωπος σπαει πλακα!Οσο για τις τιμες θα επρεπε να ειναι χαμηλωτερες! Συμφωνοι! Ειναι νορμαλ καταρχας....30 το ατομο μπουκαλι στο Φιξ! Αλλα θα επρεπε να ειναι χαμηλωτερες απο τον Πανουση!!!
manic Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 Ρε παιδια οκ δεν λεω αστειος ειναι και γελειο βγαζει αλλα ενταξει! καποιοι εχουν δωσει το αιμα τους για αυτη την Ελληνικη σημαια για να γραφω τωρα τις αποψεις μου εδω καποιοι πεθαναν μην τα μαμαμε ολα ρε παιδες. Μπορει να φαινομαι γραφικος αλλα ενταξει καποιος σαν αυτον δεν μπορει να πιανει καποιοες αξιες στο στομα του, πως να το κανουμε το 1821, το 1940, στην εποχη της χουντας καποιοι εδωσαν την ζωη τους για εμας.
bonomania Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 Ρε παιδια οκ δεν λεω αστειος ειναι και γελειο βγαζει αλλα ενταξει! καποιοι εχουν δωσει το αιμα τους για αυτη την Ελληνικη σημαια για να γραφω τωρα τις αποψεις μου εδω καποιοι πεθαναν μην τα μαμαμε ολα ρε παιδες. Μπορει να φαινομαι γραφικος αλλα ενταξει καποιος σαν αυτον δεν μπορει να πιανει καποιοες αξιες στο στομα του, πως να το κανουμε το 1821, το 1940, στην εποχη της χουντας καποιοι εδωσαν την ζωη τους για εμας. αν 'μειωνε' κατι απο ολα αυτα θα ειμουν ο πρωτος που θα τον σηχτιριζα
KWSN_Men Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 Ο Τζιμάκος έχει γίνει λίγο πασέ, οπότε για να διαφημιστεί λιγάκι επέλεξε να τσιγκλίσει φανατικούς και να εξασφαλίσει έτσι προβολή στη τηλεόραση. Απλά πραγματάκια.
_BASSstarlet_ Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2006 Οι προκλήσεις προς το θρησκευτικά σύμβολα που κάνει ο Πανούσης,ανεξάρτητα από την ανάγκη του για ντόρο στα κανάλια,πηγάζουν και από το έρεισμα που θα έχουν προς το κοινό του. Και εννοώ αυτούς που μουτζώνουν την τηλεόραση και γελούν,βλέποντας τα καμώματα του απίθανου τύπου που ακούει στο καλλιτεχνικό ψευδώνυμο, Χρυσόδουλος...αλλά και των οπαδών του. Είμαι σίγουρος πως πολλοί καλλιτέχνες,ίσως και ο Πανούσης ακόμα, νοιώθουν ότι υφίστανται αθέμιτο ανταγωνισμό από τον κ.Παρασκευαίδη λόγω της προνομιούχου θέσης του. Διότη ως "ποιμένας" έχει έτοιμα στο "μαντρί" τα "πρόβατα" κλεισμένα. Επίσης ο κος Παρασκευαίδης,έχει άμεση διακαναλική κάλυψη σε ότι και αν κάνει,ενώ οι...συνάδελφοι του όχι πάντα,και πρέπει να τρέχουν στα πρωινάδικα για να διαφημίσουν τα θεατρά τους ή τα σήριαλ που πρωταγωνιστούν. Για να μην πούμε βέβαια και άλλα τρομερά προνόμια και διευκολύνσεις που απολαμβάνουν γενικά οι ρασσοφόροι καλλιτέχνες,και πλατιάσουμε. Μ'αυτά και μ'αυτά λοιπόν, ίσως και υποσυνείδητα ο Πανούσης νοιώθει ριγμένος και το εξωτερικεύει με αυτούς τους ακραίους τρόπους "χτυπώντας" έμμεσα τον αρχιεπίσκοπο και αυτά που εκπροσωπεί.
antreaslam Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2006 αν είναι μάγκας ας πεί τίποτα περί μουσουλμανισμού και αν δεν τον βούμε αποκεφαλισμένο σε κάνα παρκάκι σφύρα μου. αλλά που να τολμήσει... Επικροτείς δηλαδή το οθωμανικό δίκαιο? Αν αύριο βρεθεί πράγματι αποκεφαλισμένος,εσύ θα πεις μπράβο σε αυτούς που το έκαναν??? όσο για τον πανούση.Τον έχω δει 10 φορές.Πέρυσι ήταν η χειρότερη παράστασή του.Συμφωνώ με τον punky,ότι μπαγιατεύει σιγά σιγά... όμως,ο πανούσης δεν υποχρεώνει κανέναν να τον δει. Και επιτέλους,κάποτε,κάποιοι πρόγονοί σας-μας, έκαναν ΜΑΧΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ των εικονολατρών.Τώρα, έχετε καταλάβει ότι η ίδια η εκκλησία κ το κράτος,προσπαθούν να σας κάνουν εικνολάτρες,να λατρεύετε πράγματα κ σημαίες? Προσκυνάει ο κόσμος ενα καδρο,ενα πανι...Ας Σοβαρευτούμε... Αυτό είναι πίστη? Είμαι σίγουρος πως πολλοί καλλιτέχνες,ίσως και ο Πανούσης ακόμα, νοιώθουν ότι υφίστανται αθέμιτο ανταγωνισμό από τον κ.Παρασκευαίδη λόγω της προνομιούχου θέσης του. :mrgreen: :mrgreen: respect!!!!
punky Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2006 Η "ένσταση" μου με τον Πανούση δεν είναι ιδεολογική. Κι εμένα με χαλάει που είμαστε οι Ταλιμπάν της Ευρώπης, με τέτοιο θρησκευτικό παρεμβατισμό στην καθημερινότητα και τέτοιο εναγκαλισμό του κράτους από την κυρίαρχη θρησκεία. Επίσης, το χιούμορ είναι ίσως το βασικότερο κριτήριο μου όσον αφορά τις συναναστροφές μου με τους τρίτους. Το εκτιμώ τόσο πολύ σε κάποιον όταν το συναντώ, που τυχόν άλλα κουσούρια του τα βάζω κάτω από το χαλάκι. Στο κάτω-κάτω, κι εγώ ο ίδιος το χρησιμοποιώ ακόμη και σε στιγμές που θεωρητικά δεν θα έπρεπε για να είμαι safe. Έχω πει κορυφαίες παπαριές που δεν λέγονται, σε πρόσωπα που δεν θα "έπρεπε". Και σε στιγμές που άλλο περιμένει κανείς. Αυτό που με χαλάει με τον Πανούση είναι ότι μου μοιάζει σαν να βλέπω τον George Best στα 50 του με κοιλιά, κομμάτια από τα ξίδια, να προσπαθεί να κάνει όσα έκανε στα 25 του. Ή την Καλουτά να μου το παίζει σεξοβόμβα. Η σάτιρα και το χιούμορ θέλουν φρεσκάδα και οξυδέρκεια. Που είμαι σίγουρος ότι την έχει σε παρείστικο επίπεδο. Αλλά δεν νομίζω πως την έχει πια, σε επίπεδο παράστασης. Νομίζω ότι τελευταία φορά που τον είδα ήταν πριν 2 χρόνια στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο. Κι αυτό γιατί μου τα έπρηξε ένας φίλος να πάμε. Σόρρυ, δηλαδή αλλά από τη στιγμή που έφτασα έξω από το κέντρο, δεν είδα απολύτως καμία διαφορά από ότι βλέπεις στον παραδίπλα χώρο του Διογένη. Ίσως μόνο ότι το γυναικείο κοινό, ήταν ασύγκριτα ασχημότερο. Μέσα στο μαγαζί, αισθητική πίστας. Και στριμωξίδι στα τραπέζια όπως κάνει ο κάθε σκυλομαγαζάτορας για να στριμώξει 10 άτομα παραπάνω. Τιμές που δεν διαφέρουν και πολύ από μεγαλομεσαία πίστα. Και στην τελική, βεβαίως και θεωρώ τον Πανούση καλλιτέχνη. Όπως θεωρώ καλλιτέχνη (και δεν κάνω πλάκα) και την κοπελίτσα που συγκατοικεί με άλλες δύο στα Πατήσια και το βράδυ χορεύει σε μπουζουξίδικο. Το οποίο μπουζουξίδικο έχει τις ίδιες τιμές με τον Πανούση, μόνο που στη σκηνή ανεβάζει και καμιά δεκαριά από αυτές τις κοπελίτσες. Επίσης με χαλάει το γεγονός ότι είναι εντελώς λαϊκίστικος πλέον. Δηλαδή πια η διαφορά του από κάτι επιθεωρήσεις τύπου Δελφινάριο; Αφού για να τον παρακολουθήσω θα πρέπει να έχω δει κάθε τηλεοπτικό σκουπίδι που κυκλοφορεί, μιας και αυτό αναπαράγει επί σκηνής. Και όταν έχεις 3 χρόνια να δεις τηλεόραση, ποιος ο λόγος να πας να δεις αυτές τις μαλακίες; Ούτε που θα καταλάβεις και σε τι αναφέρεται. Και στα τέτοια μου τώρα αν ο χυδαίος χλευασμός της κάθε Μενεγάκη, είναι εναλλακτική σάτιρα. Μην τρελαθούμε τώρα. Ποια η διαφορά του από τα τηλεοπτικά ένθετα των εφημερίδων που και καλά χλεύαζουν εκπομπές και τηλεοπτικά πρόσωπα, ενώ τα τελευταία είναι ο λόγος ύπαρξής τους; Κοροϊδεύομαστε; Γιατί η σύγχρονη σάτιρα πρέπει ντε και καλά να είναι παραμορφωτικός καθρέπτης της τηλεοπτικής παραγωγής; Τόσο στερεμένη είναι; Δηλαδή εγώ που δεν βλέπω καθόλου τηλεόραση, πως καταφέρνω και ξεκαρδιζόμαστε με τους φίλους μου με αστεία και ατάκες που δεν αφορούν την TV? Γιατί πρέπει να ψάξω να βρω "άξιο αντικαταστάτη" του Πανούση "την σήμερον ημέρα";
bandito Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2006 Τον είδα πριν 1-2 χρόνια. Είναι άδικο να λέμε οτι έχει στριμωξίδι όπως ένα μπουζουξίδικο. Γιατι τα τελευταία, ειδικά αυτά που σέβονται τον εαυτό τους, δεν εχουν στριμωξίδι. Στο Luna dark, που τον είδα, το τραπέζι που καθόμασταν ήταν λιγότερο απο 50 πόντους (αν άπλωνες το χέρι λίγο παραπάνω έπιανες το στήθος της απέναντι). Τα τραπέζια ήταν τόσο κολλημένα, που αν κουνούσα λίγο την καρέκλα μου, ο απο πίσω έπεφτε μέσα στα φυστίκια. Η θέση των τραπεζιών ήταν τέτοια ωστε να χωράνε όσο το δυνατόν περισσότερα, και οι μισοί να κάθονται με την πλάτη στην πίστα. Απο ένα σημειο και μετά, κοιτούσα τους όρθιους που είχαν στοιβαχτεί πίσω απο το τραπέζι μας, αντι να κοιτάω την πίστα. Στο τσάκ το γλίτωσα το αυχενικό. Η τιμή ήταν επιπέδου σκυλάδικου. Sorry, αλλά πριν φτάσω να κρίνω τα αστεία του, πρέπει να κάθομαι άνετα και να μπορώ να φτάσω την τουαλέτα σε λιγότερο απο 2 ώρες χωρίς να χρειαστεί να πυροβολήσω κανέναν.
DhZou Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2006 Σόρρυ, δηλαδή αλλά από τη στιγμή που έφτασα έξω από το κέντρο, δεν είδα απολύτως καμία διαφορά από ότι βλέπεις στον παραδίπλα χώρο του Διογένη. Ίσως μόνο ότι το γυναικείο κοινό, ήταν ασύγκριτα ασχημότερο. Μέσα στο μαγαζί, αισθητική πίστας. Και στριμωξίδι στα τραπέζια όπως κάνει ο κάθε σκυλομαγαζάτορας για να στριμώξει 10 άτομα παραπάνω. Τιμές που δεν διαφέρουν και πολύ από μεγαλομεσαία πίστα. Σ'αυτό θα συμφωνήσω απόλυτα και μαζί με το γεγονός ότι το 70% όσων λέει τα έχει ξαναπεί με έκαναν να αποφασίσω να μη τον ξαναδώ live. Ωραίος και γαμάτος ο Jimακος αλλά όχι να δώσεις ένα κάρο λεφτά να είσαι στριμωγμένος σα να είσαι στο τρόλλεϋ και να ακούς τα ίδια που άκουγες και πέρυσι... Άσε που τα μαγαζιά όπου εμφανίζεται έχουν αυτή την απαίσια αισθητική πίστας... μόνο τα γαρύφαλα λείπουν!
TonyMontana Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2006 Επικροτείς δηλαδή το οθωμανικό δίκαιο?Αν αύριο βρεθεί πράγματι αποκεφαλισμένος,εσύ θα πεις μπράβο σε αυτούς που το έκαναν??? δεν επικροτώ κανέναν - παράλληλα όσο δεν με ενοχλεί δεν τον ενοχλώ. φυσικά δεν θα πω μπράβο σε πράξεις βίας γιατί είμαι αντίθετος στον φανατισμό. και μη μου πείτε πως οι χριστιανοί έχουν φανατικό κίνημα επειδή βγήκαν στους δρόμους - δεν οργανώσανε και σταυροφορία δα... ούτε κάψανε τον πανούση στην πυρά. απτην άλλη οι μουσουλμάνοι έχουν και φανατικούς πυρήνες που φτάνουν στα άκρα. Εκεί δεν τολμάει ο πανούσης να σχολιάσει όμως... εν κατακλείδι ο πανούσης βρίζει τα ιερά και τα όσια εκεί που τον παίρνει. για φαντάσου να υπήρχε χριστιανικός πυρήνας που να ανατίναζε τους "υβριστές" στον αέρα...ο πανούσης θα έκανε την κότα. είδες τι έγινε με τα σκίτσα του μωάμεθ. οι μουσουλμάνοι εξαγριώθηκαν. αν έκαναν τα ίδια και οι χριστιανοί (μια εποχή τα έκαναν) νομίζεις ο πανούσης θα έκανε σκετσάκι με την παναγία;;;
Super Moderators paredwse Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2006 [...]είδες τι έγινε με τα σκίτσα του μωάμεθ. οι μουσουλμάνοι εξαγριώθηκαν. αν έκαναν τα ίδια και οι χριστιανοί (μια εποχή τα έκαναν) νομίζεις ο πανούσης θα έκανε σκετσάκι με την παναγία;;; Η πλάκα είναι ότι, σύμφωνα με τον Πανούση, η συγκεκριμένη αφίσα (που υπάρχει εδώ και έναν χρόνο!) δημιουργήθηκε για να δούμε τα όρια της χριστιανικής ανέχειας στη σάτιρα. Επειδή, δηλαδή, ξεσηκώθηκαν όλοι για τους "απολίτιστους" ισλαμιστές που διαμαρτύρονται για τα σκίτσα που απεικονίζουν/σατιρίζουν τον Μωάμεθ, ο Πανούσης λέει "Για να δούμε, αν κάποιος σατιρίσει ιερό πρόσωπο του χριστιανισμού, θα υπάρχει η ανέχεια, για την έλλειψη της οποίας κραυγάζουν οι χριστιανοί;". Η απάντηση φαίνεται στην πράξη: κράζουμε τους αλλόθρησκους γιατί δεν ανέχονται τη σάτιρα για ιερό πρόσωπο της θρησκείας τους αλλά κι εμείς δεν ανεχόμαστε σάτιρα για ιερό πρόσωπο της δικής μας θρησκείας... Δύο μέτρα και δύο σταθμά; Υποκρισία; Ποιός ξέρει...
TonyMontana Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2006 Η πλάκα είναι ότι, σύμφωνα με τον Πανούση, η συγκεκριμένη αφίσα (που υπάρχει εδώ και έναν χρόνο!) δημιουργήθηκε για να δούμε τα όρια της χριστιανικής ανέχειας στη σάτιρα. Επειδή, δηλαδή, ξεσηκώθηκαν όλοι για τους "απολίτιστους" ισλαμιστές που διαμαρτύρονται για τα σκίτσα που απεικονίζουν/σατιρίζουν τον Μωάμεθ, ο Πανούσης λέει "Για να δούμε, αν κάποιος σατιρίσει ιερό πρόσωπο του χριστιανισμού, θα υπάρχει η ανέχεια, για την έλλειψη της οποίας κραυγάζουν οι χριστιανοί;". Η απάντηση φαίνεται στην πράξη: κράζουμε τους αλλόθρησκους γιατί δεν ανέχονται τη σάτιρα για ιερό πρόσωπο της θρησκείας τους αλλά κι εμείς δεν ανεχόμαστε σάτιρα για ιερό πρόσωπο της δικής μας θρησκείας... Δύο μέτρα και δύο σταθμά; Υποκρισία; Ποιός ξέρει... προσωπικά δεν νομίζω να κράξαμε αλληλόθρησκους διότι δεν ανέχονται την σάτιρα.. εφόσον δεν την ανέχονται και είναι γνωστό (και γούστο τους στην τελική) όταν αυτή γίνεται τότε αποτελεί πρόκληση. το αποτέλεσμα το είδαμε. εγώ δεν διαφωνώ με τους μουσουλμάνους που δεν θέλουν σκίτσα του μωάμεθ - δεν το θεωρώ κακό αφού αυτό πιστεύουν... θα διαφωνούσα αν μου έβαζαν ένα μαχαίρι στο λαιμό και μου έλεγαν γίνε μουσουλμάνος. στην γερμανία είδες τι έγινε με την όπερα του μοτσαρτ "ιδομενέας" ..ένα έργο είναι και πάλι το σκεφτόντουσαν να το ανεβάσουν την στιγμή που τα πρόσωπα του χριστιανισμού βρίσκονται σε κάθε είδους ταινία-παράσταση-αφίσα κλπ. http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=750529&lngDtrID=253 ...δεν κρίνω αν όλα αυτά είναι σωστά ή λάθος.. μένω στο γεγονός ότι ο πανούσης κοροιδεύει για να πουλάει και κοροιδεύει γιατί δεν θα ανατιναχτεί κανένας καμικάζι χριστιανός στην παραστασή του παρόλο που θίγει σύμβολα του χριστιανισμού (να το ξαναπώ?).
antreaslam Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2006 δεν επικροτώ κανέναν - παράλληλα όσο δεν με ενοχλεί δεν τον ενοχλώ. φυσικά δεν θα πω μπράβο σε πράξεις βίας γιατί είμαι αντίθετος στον φανατισμό. και μη μου πείτε πως οι χριστιανοί έχουν φανατικό κίνημα επειδή βγήκαν στους δρόμους - δεν οργανώσανε και σταυροφορία δα... ούτε κάψανε τον πανούση στην πυρά. απτην άλλη οι μουσουλμάνοι έχουν και φανατικούς πυρήνες που φτάνουν στα άκρα. Εκεί δεν τολμάει ο πανούσης να σχολιάσει όμως... εν κατακλείδι ο πανούσης βρίζει τα ιερά και τα όσια εκεί που τον παίρνει. για φαντάσου να υπήρχε χριστιανικός πυρήνας που να ανατίναζε τους "υβριστές" στον αέρα...ο πανούσης θα έκανε την κότα. είδες τι έγινε με τα σκίτσα του μωάμεθ. οι μουσουλμάνοι εξαγριώθηκαν. αν έκαναν τα ίδια και οι χριστιανοί (μια εποχή τα έκαναν) νομίζεις ο πανούσης θα έκανε σκετσάκι με την παναγία;;; Με άλλα λόγια μου λες,ότι επειδή ο πανούσης,και Ο ΚΑΘΕ ΠΑΝΟΥΣΗΣ, δεν ασχολείται με τους μουσουλμάνους,είναι κότα! Βέβαια,δε μπαίνεις στην ουσία που κρύβεται πίσω από τη σάτυρα-σάτιρα,αλλά μένεις στο αν τολμάει να χλευάσει τους μουσουλμάνους! οι χριστιανοί έχουν φανατικούς πυρήνες,όχι ίδιους βεβαια με τους μουσουλμάνους,αλλά προσπαθούν να τους μοιάσουν... και ενώ λες "δεν επικροτώ",έρχεσαι κ λες μετα: θα έκανε την κότα ΑΝ υπήρχε πυρήνας που να ανατίναζε όποιον τολμάει να κριτικάρει...hello?2η φορά που "παρακαλείς" για έμμεση απειλή απέναντι σε όποιον σηκώνει κεφάλι στην εκκλησία... ξαναρωτάω: το πρόβλημα σου,είναι με αυτά που λέει,ή που τα λέει στο συγκεκριμένο τόπο? για ποιο λόγο να σχολιάσει τους μουσουλμάνους? Δεν "συ-ζεί" με αυτούς...Με τους άλλους "συ-ζει",που βγαίνουν στους δρόμους για τις ταυτότητες,που κράζουν όποιον άλλο βγαίνει στους δρόμους για δικούς του λόγους κ διεκδικήσεις,που προσκυνούν εικόνες κ είδωλα, που βγάζουν σατανιστικό ότι δε συμφωνεί με τις δικές τους λογικές,που προσπαθούν να επιβάλουν το γούστο τους κ τα πιστεύω τους.... (επειδή έφαγα κ εγώ τη φρίκη του λούνα νταρκ,θα συμφωνήσω ότι αν αποφασίσει πάλι,να μας συμπεριφερθεί ως ανθρώπους,θα ξαναπάω να τον δω,αρκεί να αλλάξει λίγο κ το χιούμορ του,τα αστεία του)! ...δεν κρίνω αν όλα αυτά είναι σωστά ή λάθος.. μένω στο γεγονός ότι ο πανούσης κοροιδεύει για να πουλάει και κοροιδεύει γιατί δεν θα ανατιναχτεί κανένας καμικάζι χριστιανός στην παραστασή του παρόλο που θίγει σύμβολα του χριστιανισμού (να το ξαναπώ?). ορίστε? συνεχίζεις κ το λες! ευτυχώς υπάρχει η ελάχιστη νοημοσύνη να μη χαλαλίσει κανείς τη δική του ζωή,και κάποιων εκατοντάδων ακόμη, κάνοντας το παραπάνω.... Θεωρώ την παραπάνω άποψη ως επικίνδυνη για την κοινωνία,ειδικά τη σημερινή κοινωνία που έχει τόσες αγκυλώσεις κ τόση βια...
_BASSstarlet_ Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2006 Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος κάτι παρακαλώ; Οποιος καλλιτέχνης σατιρίζει κάποια κατάσταση που μάλλον δεν θα οδηγήσει σε βομβαρδισμούς και μαζικές αυτοκτονίες ταλιμπάν στην εξώπορτά του,σημαίνει ότι τον απορρίπτουμε έστω εν μέρει,και τον αποκαλούμε "κότα"; Και στο κάτω-κάτω μεγαλύτερο ενδιαφέρον εχω να ακούσω μπηχτές και να δω διακωμώδηση(μιας τραγικής..)κατάστασης-βραχνά που με αφορά άμεσα,παρά να μου λέει για τους μεμέτηδες.Τουλάχιστον μέχρι κάποιος μουσουλμάνος στην ελλάδα αντί για γιλέκο, να φορέσει μασούρια δυναμίτη.. Αυτό το "έλα μωρέ αν ήταν μάγκας θα γελοιοποιούσε τον Μωάμεθ που θα κινδύνευε μετά η ζωή του" μάλλον για εξυπναδίστικο επιχείρημα μου κάνει παρά ουσίας.
TonyMontana Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2006 Με άλλα λόγια μου λες,ότι επειδή ο πανούσης,και Ο ΚΑΘΕ ΠΑΝΟΥΣΗΣ, δεν ασχολείται με τους μουσουλμάνους,είναι κότα!Βέβαια,δε μπαίνεις στην ουσία που κρύβεται πίσω από τη σάτυρα-σάτιρα,αλλά μένεις στο αν τολμάει να χλευάσει τους μουσουλμάνους! οι χριστιανοί έχουν φανατικούς πυρήνες,όχι ίδιους βεβαια με τους μουσουλμάνους,αλλά προσπαθούν να τους μοιάσουν... και ενώ λες "δεν επικροτώ",έρχεσαι κ λες μετα: θα έκανε την κότα ΑΝ υπήρχε πυρήνας που να ανατίναζε όποιον τολμάει να κριτικάρει...hello?2η φορά που "παρακαλείς" για έμμεση απειλή απέναντι σε όποιον σηκώνει κεφάλι στην εκκλησία... ξαναρωτάω: το πρόβλημα σου,είναι με αυτά που λέει,ή που τα λέει στο συγκεκριμένο τόπο? για ποιο λόγο να σχολιάσει τους μουσουλμάνους? Δεν "συ-ζεί" με αυτούς...Με τους άλλους "συ-ζει",που βγαίνουν στους δρόμους για τις ταυτότητες,που κράζουν όποιον άλλο βγαίνει στους δρόμους για δικούς του λόγους κ διεκδικήσεις,που προσκυνούν εικόνες κ είδωλα, που βγάζουν σατανιστικό ότι δε συμφωνεί με τις δικές τους λογικές,που προσπαθούν να επιβάλουν το γούστο τους κ τα πιστεύω τους.... (επειδή έφαγα κ εγώ τη φρίκη του λούνα νταρκ,θα συμφωνήσω ότι αν αποφασίσει πάλι,να μας συμπεριφερθεί ως ανθρώπους,θα ξαναπάω να τον δω,αρκεί να αλλάξει λίγο κ το χιούμορ του,τα αστεία του)! ορίστε? συνεχίζεις κ το λες! ευτυχώς υπάρχει η ελάχιστη νοημοσύνη να μη χαλαλίσει κανείς τη δική του ζωή,και κάποιων εκατοντάδων ακόμη, κάνοντας το παραπάνω.... Θεωρώ την παραπάνω άποψη ως επικίνδυνη για την κοινωνία,ειδικά τη σημερινή κοινωνία που έχει τόσες αγκυλώσεις κ τόση βια... δεν παρακαλώ για καμία έμμεση ή άμεση απειλή παρόλο που προσπαθείς τόσο πολύ να το πιστέψεις. αυτά που λέω είναι βασισμένα στην κοινή λογική κάτι που τείνει να εξαφανιστεί στη σημερινή κοινωνία που αναφέρεις κι εσύ. το ότι υπάρχει τόση βία και αγκυλώσεις δεν σημαίνει ότι δεν θα κάνουμε υποθέσεις ή σενάρια ή risk assesment σε κάτι που θα μπορούσε να συμβεί... στουρθοκαμηλισμός αν το έχεις ακουστά. εν τέλει αν ο πανούσης και ο κάθε πανούσης ήθελε να περάσει μηνύματα για την κατάντια της εκκλησίας βλ. χριστόδουλο θα μπορουσε να το κάνει με πιο απλό τρόπο.. με το ΝΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ. τέλος κάνε μια προσπάθεια να μην μεταφράζεις τα λεγόμενα μου σε αυτό που σε βολεύει και τα hello και τα whatever στην φίλη σου την χίλτον όχι σε μένα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.