makisathanos Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 Και εγώ νομίζω ότι πολύ φασαρία για το τίποτα. Αν το να βρίζεις ή να προκαλείς κάποιους έστω και άρρωστους με τη θρησκεία τους είναι τέχνη, συγνώμη δεν θα πάρω. Εντάξει ελευθερία λόγου έχουμε και ο καθένας κάνει ότι μπορεί. Ο Πανούσης σε τι πράγμα είναι καλλιτέχνης; Στο τραγούδι; Στη μουσική; Στο θέατρο; Στον κινηματογράφο; Στη ζωγραφική; Μόνο στα περεΐστικα καλαμπουράκια στο θόρυβο και στην επίθεση κατά πάντων - ο νέος σωτήρας μας. Δεν μ΄αρέσει και δεν το θεωρώ καν τέχνη. Άποψή μου - σεβαστείτε τη.
TonyMontana Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 .παρα να δινω το μηνιατικο μου και να προσπαθω να πετυχω με ενα γαρυφαλλο την κεφάλα καποιας ενω παραλληλα καποια αμουση τραγουδιστρια με ΙQ below 0 να μου ταλαιπωρει τα αυτακια αν σου ταλαιπωρούσε τα "μπαλάκια" δεν θα είχες πρόβλημα όμως...
bonomania Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 Και εγώ νομίζω ότι πολύ φασαρία για το τίποτα. Αν το να βρίζεις ή να προκαλείς κάποιους έστω και άρρωστους με τη θρησκεία τους είναι τέχνη, συγνώμη δεν θα πάρω. Εντάξει ελευθερία λόγου έχουμε και ο καθένας κάνει ότι μπορεί. Ο Πανούσης σε τι πράγμα είναι καλλιτέχνης; Στο τραγούδι; Στη μουσική; Στο θέατρο; Στον κινηματογράφο; Στη ζωγραφική; Μόνο στα περεΐστικα καλαμπουράκια στο θόρυβο και στην επίθεση κατά πάντων - ο νέος σωτήρας μας. Δεν μ΄αρέσει και δεν το θεωρώ καν τέχνη. Άποψή μου - σεβαστείτε τη. Σεβαστη Μακης.......αλλα σου εχω μια ερωτηση! Τον εχεις παρακολουθησει ποτε? Διοτι απο τα λεγομενα σου πιστευω οτι δεν εχεις δει καποια παρασταση του! Οσο για το αν ειναι καλλιτεχνης.....θα σου πω το εξης: Οταν μπορεις να τραγουδας χωρις να εισαι τραγουδιστης.....οταν μπορεις να γραφεις στιχους και μουσικη χωρις να εισαι μουσικος και στιχουργος ....οταν μπορεις να διασκεδαζεις τοσο κοσμο με το αισχρο (κατ' εσας) χιουμορ σου ενω δεν εισαι ηθοποιος .....τοτε δεν μπορει......καποιο ειδος καλλιτεχνιας κρυβεις μεσα σου! Ο ορος 'καλλιτεχνης' δεν δηλωνει επαγγελμα φιλε μου! αν σου ταλαιπωρούσε τα "μπαλάκια" δεν θα είχες πρόβλημα όμως... Τony.....θα την ειχα παει στον Πανουση!
Cromb Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 αν είναι μάγκας ας πεί τίποτα περί μουσουλμανισμού και αν δεν τον βούμε αποκεφαλισμένο σε κάνα παρκάκι σφύρα μου. αλλά που να τολμήσει... Δεν είναι θέμα μαγκιάς.Είναι θέμα λογικής. Είναι η ίδια λογική που σε κάνει να πείς: "εντάξει ρε παιδιά...μια μαμακία είπα για τη γη....Επίπεδη είναι" ενώ είσαι δεμένος πάνω στη πυρά και ο δήμιος προσπαθεί να βάλει φωτιά. Όσο διάλογο μπορείς να κάνεις με αρκούδα στη σπηλιά της, άλλο τόσο μπορείς και με φανατισμένους οποιαδήποτε θρησκείας.
bonomania Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 Δεν είναι θέμα μαγκιάς.Είναι θέμα λογικής. Είναι η ίδια λογική που σε κάνει να πείς: "εντάξει ρε παιδιά...μια μαμακία είπα για τη γη....Επίπεδη είναι" ενώ είσαι δεμένος πάνω στη πυρά και ο δήμιος προσπαθεί να βάλει φωτιά. Όσο διάλογο μπορείς να κάνεις με αρκούδα στη σπηλιά της, άλλο τόσο μπορείς και με φανατισμένους οποιαδήποτε θρησκείας. Και δυστυχως υπαρχουν φανατισμενοι παντου οσο και αν θελουμε να δωσουμε αυτην την ταμπελα σε συγκεκριμενους!
makisathanos Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 bonomania: όχι φίλε μου δεν τον έχω δει - το ομολογώ.
bonomania Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 bonomania: όχι φίλε μου δεν τον έχω δει - το ομολογώ. ok....πιστευω οτι μπορει εν μερει να αλλαζε λιγο η γνωμη σου. Μα και να μην αλλαζε δημοκρατια εχουμε!!! :) Παντως αν τυχει δεστον. Οχι με χειροπεδες!!! Νομιζω οτι εστω και απο αποψη εμπειριων αξιζει να το κανεις. Ετω και αν φυγεις απογοητευμενος( που δεν νομιζω). Κατα την αποψη μου το χιουμορ του απευθυνεται σε ενα ευρυ φασμα ανθρωπων. Ανθρωπων που μερικες φορες δεν εχουν τιποτα κοινο.
Sellers Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 Εγω με τον Τζιμάκο γελάω πολύ (σε μερικά) Και σε μερικά άλλα παγώνω. Π.χ αυτό που έκανε με την Παναγία που την έκανε κότα, δεν ήταν αστείο. Δεν ήταν καν έξυπνο. Γενικά έχω την γνώμη ότι προκαλούν όσοι δεν πουλάνε, ή όσοι θέλουν να πουλήσουν περισσότερο...
Παναγιώτης Σ. Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 Ο Πανούσης έκανε κάτι έξυπνο [πάλι]. Έβαλε μια εικόνα σε "κάδρο" που έχουμε συνηθίσει να περικλείει "αγίους". Ο συνειρμός ήταν αδύνατον να μην γίνει από την συγκεκριμένη μερίδα ανθρώπων. Από την άλλη, κάποιοι μπορεί -να μπορούν- να την βλέπουν σαν μια εικόνα και τίποτα άλλο.
bonomania Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 Ο Πανούσης έκανε κάτι έξυπνο [πάλι]. Έβαλε μια εικόνα σε "κάδρο" που έχουμε συνηθίσει να περικλείει "αγίους". Ο συνειρμός ήταν αδύνατον να μην γίνει από την συγκεκριμένη μερίδα ανθρώπων. Από την άλλη, κάποιοι μπορεί -να μπορούν- να την βλέπουν σαν μια εικόνα και τίποτα άλλο. Συ ειπας...... καποιοι παντως θελουν ντε και καλα να βλεπουν την Παναγια μεσα στο καδρο παντως!!! Μηπως θελουν αυτοι κραξιμο????:) A ρε,Τζιμακο......Μπαχαλο παλι!!!!
Vagos_46 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 Αν συμφωνουσαν ολοι θα ηταν λιγο βαρετα....δεν νομιζεις? Κατα τα αλλα θεωρω πως ειναι 100% τεχνη αυτο που μας προσφερει! Και ευτυχως υπαρχουν ακομα καλλιτεχνες που 'κραζουν' χωρις φοβο και παθος τα κακως κειμενα της εποχης μας.... οτι δεν συμφωνουν ολοι μαζι σου εννοουσα αυτους που βγαινουν και τον κραζουν!!! παντως οτι αυτο που μας προσφερει ειναι 100% τεχνη θα διαφωνησω μαζι σου! 100% χαβαλες-ναι- :-D παντα φιλικα φιλε μου!!
Socratis_g Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 Πάντως κ ο ίδιος ο πανούσης ήξερε ότι η παράσταση που τον έβαλαν να κάνει θα δημιουργήσει πρόβλημα.Θα μπορούσε το team του να βρεί κάτι άλλο.Καλό είναι να μην εμπλέκουμε τα Θεία....
bonomania Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 οτι δεν συμφωνουν ολοι μαζι σου εννοουσα αυτους που βγαινουν και τον κραζουν!!! παντως οτι αυτο που μας προσφερει ειναι 100% τεχνη θα διαφωνησω μαζι σου! 100% χαβαλες-ναι- :-D παντα φιλικα φιλε μου!! Μα εννοειται παντα φιλικα! Και γω αυτους εννοουσα Vago. Αυτους που δεν το γουσταρουν. με γεια τους με χαρα τους. Ολα καλα! Οσο για το χαβαλες που λες.....νομιζω οτι ο Πανουσης περναει μεσα απο το show αυτο μηνυματα στον κοσμο.....με εναν τροπο πολυ εξυπνο που χρειαζεται μερικες φορες προσπαθεια για να το δεις! Θεωρω οτι ειναι απο τους λιγους εναπομειναντες υγειως σκεπτομενους καλλιτεχνες. Ειναι υπερβολικα ευφυης και εξυπνος και προφανως αναλογο ειναι το χιουμορ του. Και πιστευω οτι το ζητουμενο του δεν ειναι απλα να γελασουμε και να κονομισουμε! Ειναι να ξυπνησουμε τον κοσμo Panta filika:) Socratis....εκανες καμια προσπαθεια να μην δεις την αφισα σαν γελοιποιηση της Παναγιας? Την κοιταξες? Την σκεφτηκες? Προσπαθησες να δεις οτι μπορει να δειχνει κατι διαφορετικο απο αυτο που θελει να δουμε ο Πανουσης? Τα Θεια συμφωνω απολυτα οτι δεν ειναι για να τα γελοιοποιουμε!!!
gvaggis Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 Δε γίνεται να μη του καταλογίσεις τις ακριβές τιμές έτσι; Τα σύκα σύκα... Πρίν από 7 χρόνια ζήταγε στο μύλο θεσ/νίκης 5.000 δρχ Για ποτό στο μπαρ.. Όσο για την άμουση τραγουδίστρια με IQ below 0 φίλτατε bonomania ο ίδιος ο Πανούσης την τιμα με τη παρουσία του!Τρελός μπουζουκτσής για να μη ξεχνιόμαστε..Άσχετα αν το διακωμωδεί λέγοντας πως απλά παρκολουθεί τον "ανταγωνισμό".
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.