Προς το περιεχόμενο

Τζιμακος για παντα!

bonomania

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

και η ατάκα Πανούση η ιστορική "έχω να πω σαν αριστερός και ως άνθρωπος ότι οι πραγματικοί άντρες δεν πάνε στο δικαστήριο παρά μόνο ως κατηγορούμενοι"..

• Απαντ. 168
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
"έχω να πω σαν αριστερός και ως άνθρωπος ότι οι πραγματικοί άντρες

...ψηλαφίζουν τα δυσδιάκριτα όρια μεταξύ χιούμορ και εκκολαπτόμενου σοβινισμού. Αλλα ναι ναι, φυσικά δεν ξεχνάω το θείο έργο του να είναι κανεις πιο politically correct από όλους τους άλλους με το να είναι τάχα μου εναντια στα πάντα. Ο κυνισμός είναι υπεράνω κριτικής, όταν το 2 + 2 = άντε γαμήσου.

Ο Τζίμης Πανούσης είναι αυταπόδεικτη ουσία μεταφυσικά. Ένα αριστοτελικό όργανον (κάπως μελάτο τελευταία). Καλο θα ήταν να μην αναφέρεται στον εαυτό του (παρα μονο σε όλα τα αλλα όπως κάνει τόσο καλά), κολλάει το σύστημα σε recursive loop.

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν έγινε αυτό που αναφέρθηκε με τα 5ευρώ, πάντως έχω παραβρεθεί σε συναυλία του Πανούση το 1997 ή 98, στο κλειστό γήπεδο της Δάφνης και το εισιτήριο είχε ή 800 ή 1000 δραχμές, αρκετά λιγότερο από 5 ευρώ και δεν έκανε κανένα τέτοιο σχόλιο και εννοείται πως έπαιξε κανονικά./

Δημοσ.
...ψηλαφίζουν τα δυσδιάκριτα όρια μεταξύ χιούμορ και εκκολαπτόμενου σοβινισμού. Αλλα ναι ναι, φυσικά δεν ξεχνάω το θείο έργο του να είναι κανεις πιο politically correct από όλους τους άλλους με το να είναι τάχα μου εναντια στα πάντα. Ο κυνισμός είναι υπεράνω κριτικής, όταν το 2 + 2 = άντε γαμήσου.

Ο Τζίμης Πανούσης είναι αυταπόδεικτη ουσία μεταφυσικά. Ένα αριστοτελικό όργανον (κάπως μελάτο τελευταία). Καλο θα ήταν να μην αναφέρεται στον εαυτό του (παρα μονο σε όλα τα αλλα όπως κάνει τόσο καλά), κολλάει το σύστημα σε recursive loop.

nice post.

Όσον αφορά το φημολογούμενο συμβάν, χωρίς να ήμουν παρόν, υποψιάζομαι ότι μπορεί να εκστόμισε τέτοια ατάκα αστειευόμενος. Αποκλείω το ότι στη συνέχεια ζήτησε περισσότερα χρήματα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...