Super Moderators paredwse Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 o πανουσης κανει σατιρα και η σατιρα εχει ορια,σταματαει εκει που προσβαλει τους αλλους και τις ιδεες τους.οταν περνας αυτα τα ορια γινεσαι νουμερο και καραγκιοζης(χωρις να θελω να προσβαλω το θεατρο σκιων) και αντιπαθητικος. Όταν νιώθεις ότι προσβάλλεσαι ή όταν δεν σ'αρέσει, δεν πας να τον δεις. Αφήνεις εμάς που δεν προσβαλλόμαστε να πάμε να τον απολαύσουμε.
mandate Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 o πανουσης κανει σατιρα και η σατιρα εχει ορια,σταματαει εκει που προσβαλει τους αλλους και τις ιδεες τους.οταν περνας αυτα τα ορια γινεσαι νουμερο και καραγκιοζης(χωρις να θελω να προσβαλω το θεατρο σκιων) και αντιπαθητικος. σε τί αναφέρεσαι? σε πειράζει που είναι εναντίον των κομμάτων [με τη σημερινή τους μορφή] σε πειράζει που έχει τα κότσια να πει ότι μεγάλο μέρος του κλήρου περιπαίζει και έχει εκμεταλλευτεί αρκετούς ''πιστούς'' ?
Sorath Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Όταν νιώθεις ότι προσβάλλεσαι ή όταν δεν σ'αρέσει, δεν πας να τον δεις. Αφήνεις εμάς που δεν προσβαλλόμαστε να πάμε να τον απολαύσουμε. +1 Ακριβώς έτσι είναι!
Marcos_Aurilius Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Λοιπόν, αύριο το βράδυ ο Τζιμάκος εμφανίζεται στο Ηράκλειο (όπως και χθες). Είδα το φυλλάδιο και φάινεται μόνο η φοιτητική τιμή με ποτό. Ξέρει κανείς την κανονική (δεν μιλάω για φιάλες). Χίλια συγνώμη για το offtopic.
_BASSstarlet_ Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Ο Νταλάρας στους δρόμους της αφρικανικής προσφυγιάς «Eίναι ένα εκκωφαντικό ταξίδι με πολλή πίκρα, απογοήτευση και πολλά, πολλά ερωτηματικά. Δεν είναι εύκολο κανείς να περιγράψει αυτά που βλέπουμε, καθώς μιλάμε για χιλιάδες, για εκατομμύρια ανθρώπους. Yπάρχουν άνθρωποι που βρήκαν τους δικούς τους έπειτα από 15 χρόνια. Kαθένας και μια ιστορία. Δεν ξέρω εάν εμείς είμαστε έτοιμοι να τους ακούσουμε». O Γιώργος Nταλάρας μίλησε στο «Eθνος της Kυριακής» από την καρδιά της Δυτικής Aφρικής. Ως πρέσβης καλής θέλησης ταξίδεψε στη Σιέρα Λεόνε και τη Λιβερία μαζί με στελέχη από το Eλληνικό Tμήμα της Yπάτης Aρμοστείας του OHE για τους πρόσφυγες. O ίδιος άλλωστε προέρχεται από οικογένεια προσφύγων από τη Mικρά Aσία. «Kάναμε ένα μεγάλο ταξίδι κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες συντροφεύοντας 300 πρόσφυγες που έφυγαν από τη Σιέρα Λεόνε και διέσχισαν 500 χιλιόμετρα για να φτάσουν στη Λιβερία. Aναρωτιέται κανείς για ποιο λόγο το 2007 άνθρωποι ζουν υπό τέτοιες συνθήκες. Yπάρχουν άνθρωποι που υποφέρουν γύρω μας και εμείς μένουμε στην απάθεια», μας λέει ο κ. Γ. Nταλάρας, συγκλονισμένος από τις εικόνες που βίωσε για πέντε ημέρες στους δρόμους της αφρικανικής προσφυγιάς. Πηγή:ethnos.gr
_BASSstarlet_ Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 ..καίω τα δάση χτίζω μεζονέτες... Στίχος από τν <<Νεοέλληνα>>....επίκαιρο;
horsepower Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 ξέρετε για μια καφρίλα που είχε κάνει ο Πανούσης σε μια συναυλία πιο παλιά?λέει ότι έκανε και καλά συναυλία για φοιτητές και είχε εισιτήριο 5 ευρώ..μόλις γέμισε λοιπόν ο χώρος(δεν ξέρω που είχε γίνει) βγαίνει στην σκηνή και τους κάνει "Που πάτε ρε φτωχολιμούτσες που πιστέψατε ότι θα δείτε Πανούση με 5 ευρώ.."μου το έχουν πει 2-3 άτομα και δεν το πολυπιστεύω..το εχεί ακούσει κανένας άλλος ή είναι μούφα(μάλλον)?
_BASSstarlet_ Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Δείνει και συναυλίες,δεν τό'ξερα. Και τελικά τι έγινε;Αποχώρησε χωρίς να τραγουδήσει ή τους ζήτησε περισσότερα;
horsepower Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 έφυγε χωρίς να τραγουδήσει...φαντάζεσαι να άφηνε παγκάρι μπροστά στην σκηνή και να έλεγε "θα περνάει ένας ένας και θα βάζει άλλα 10 ευρώ αν θέλει να ακούσει Πανούση"?
Super Moderators paredwse Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 έφυγε χωρίς να τραγουδήσει...φαντάζεσαι να άφηνε παγκάρι μπροστά στην σκηνή και να έλεγε "θα περνάει ένας ένας και θα βάζει άλλα 10 ευρώ αν θέλει να ακούσει Πανούση"? Δεν το'χω ακούσει ποτέ αυτό που γράφεις. Αδυνατώ να πιστέψω ότι δεν θα'χε γίνει θέμα.
horsepower Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Δεν το'χω ακούσει ποτέ αυτό που γράφεις. Αδυνατώ να πιστέψω ότι δεν θα'χε γίνει θέμα. ναι και εμένα μου φαίνεται too much...αλλά Πανούσης είναι αυτός..
Super Moderators paredwse Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 ναι και εμένα μου φαίνεται too much...αλλά Πανούσης είναι αυτός.. Αντιθέτως, Πανούσης δεν είναι αυτός που περιγράφεις! Πάντα σεβόταν το κοινό του, ποτέ μέχρι τώρα δεν έκανε τέτοια "λαδιά", δεν έχει ακουστεί ποτέ κάτι τέτοιο. Η "πηγή" σου ποιά είναι, αν επιτρέπεται; :?
horsepower Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Αντιθέτως, Πανούσης δεν είναι αυτός που περιγράφεις! Πάντα σεβόταν το κοινό του, ποτέ μέχρι τώρα δεν έκανε τέτοια "λαδιά", δεν έχει ακουστεί ποτέ κάτι τέτοιο. Η "πηγή" σου ποιά είναι, αν επιτρέπεται; :? δυο φίλοι μου(δεν γνωρίζονται μεταξύ τους και δεν είναι ψεύτες)...ο ένας έλεγε ότι ήταν εκεί όταν είχε γίνει αυτό και ο άλλος το είχε ακούσει όπως εγώ...τώρα αν πω περισσότερες λεπτομέρειες (κνε) θα χαρακτηριστεί πολιτικό σχόλιο?
soturin Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Με την καμία να συνέβη αυτό. Υπόψη πως υπάρχουν πολλοί που μισούν τον Τζημάκο θανάσιμα. Δεν μιλάω για τον Ακατονόμαστο, κόσμος απλός που δεν τον χωνεύει. Όλο και κάποια βρώμα παίζει να βγαίνει. Υπόψη, δεν είναι και ο Άγιος των αρίστερων, και την βιλίτσα του την εχει... αλλά τέτοια μπινιά ούτε οι Leftallica δεν κάνουν. ..καίω τα δάση χτίζω μεζονέτες...Στίχος από τν <<Νεοέλληνα>>....επίκαιρο; Αυτά που εννίοτε μας ακούγονται επίκαιρα, ονομάζονται διαχρονικά...
Physics_Rulez Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Ο Πανούσης είναι απολαυστικά καυστικός και πάρα πολύ καλός στο είδος του! Ο Νταλάρας απ την άλλη σέβεται το κοινό του και στα 60 συνεχίζει να έχει τέλεια φωνή. Ο λόγος που δεν τα πάνε καλά μεταξύ τους είναι, ολοφάνερα κατά τη γνώμη μου, πολιτικός.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.