bonomania Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 Πανουσης και δεν συμμαζευεται!!!!!.......Ε ρε δουλεμα που τους ριχνει...και η πλακα ειναι πως το τρωνε!!!!! Και βγηκαν και φωναζουν τωρα......και καλυτερα μην πω ποιοι!!!!!
punky Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 Ναι. Αλλά κάτι με χαλάει πια. Ή αυτός μπαγιάτεψε. Ή εγώ.
bonomania Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 Ναι.Αλλά κάτι με χαλάει πια. Ή αυτός μπαγιάτεψε. Ή εγώ. Μαλλον εχεις καιρο να τον δεις!! Διοτι αυτος οσο παει και καλυτερος γινεται!!!!!
Γηρυόνης Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 Τζάμπα διαφήμιση ο Τζιμάρας, ωραίος Οι άλλοι οι γραφικοί με τα πανό και τα συνθήματα... Ορθοδοξία ή θάνατος... αυτά είναι... 100 χρόνια πριν θα μας καίγανε στην πυρά.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 Τζάμπα διαφήμιση ο Τζιμάρας, ωραίος Οι άλλοι οι γραφικοί με τα πανό και τα συνθήματα... Ορθοδοξία ή θάνατος... αυτά είναι... 100 χρόνια πριν θα μας καίγανε στην πυρά. Και τώρα, if they had their way, στην πυρά θα μας καίγανε. Μη νομίζεις, δεν άλλαξαν. Καθόλου.
Lucifer Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 Θα συμφωνήσω με τον πάνκη γι' αλλαγή. Να νοιώθουμε σιγά-σιγά πότε ξεθώριασε η μπογιά μας.
bonomania Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 Θα συμφωνήσω με τον πάνκη γι' αλλαγή. Να νοιώθουμε σιγά-σιγά πότε ξεθώριασε η μπογιά μας. ξεθωριασε η μπογια??? Εχεις να προτεινεις κατι at least ισαξιο μηπως??? Kαποιον να τους τα χωνει ρε παιδι μου! Δεν νομιζω!!!!..... Σαν το κρασακι ειναι ο Τζιμακος....... Οσο για τους αλλους.....μου θυμιζουν κατι σε μεσαιωνα.....κατι τετοιο!
Vagos_46 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 ξεθωριασε η μπογια??? Εχεις να προτεινεις κατι at least ισαξιο μηπως??? Kαποιον να τους τα χωνει ρε παιδι μου! Δεν νομιζω!!!!..... Σαν το κρασακι ειναι ο Τζιμακος....... Οσο για τους αλλους.....μου θυμιζουν κατι σε μεσαιωνα.....κατι τετοιο! απ'οτι φαινεται με τις αποψεις σου δεν συμφωνουν ολοι!! παντως αυτα που κανει ειναι παρατραβηγμενα!
Super Moderators paredwse Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 απ'οτι φαινεται με τις αποψεις σου δεν συμφωνουν ολοι!! Όσοι θέλουμε, μπορούμε να τον βλέπουμε. Οι υπόλοιποι μπορείτε να απέχετε. παντως αυτα που κανει ειναι παρατραβηγμενα! Όπως; :?
Puppet-Master Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 δεν αναγκασε κανεις κανεναν να πληρωσει για να τον δει ουτε να αγορασει τα cd του. respect...
bonomania Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 απ'οτι φαινεται με τις αποψεις σου δεν συμφωνουν ολοι!! παντως αυτα που κανει ειναι παρατραβηγμενα! Αν συμφωνουσαν ολοι θα ηταν λιγο βαρετα....δεν νομιζεις? Κατα τα αλλα θεωρω πως ειναι 100% τεχνη αυτο που μας προσφερει! Και ευτυχως υπαρχουν ακομα καλλιτεχνες που 'κραζουν' χωρις φοβο και παθος τα κακως κειμενα της εποχης μας....
TonyMontana Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 είμαι κατά του να ξεφτιλίζουμε οποιαδήποτε θρησκεία ή πιστεύω ΙΔΙΩΣ για να πουλήσουμε ...ο καθένας εφόσον δεν επιβάλει τα πιστεύω του στους γύρω του είναι για μένα αποδεκτός. αυτό που με εκνευρίζει με τον πανούση είναι οτι ψιλοαδερφίζει... τι εννοώ?? αν είναι μάγκας ας πεί τίποτα περί μουσουλμανισμού και αν δεν τον βούμε αποκεφαλισμένο σε κάνα παρκάκι σφύρα μου. αλλά που να τολμήσει...
bonomania Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 είμαι κατά του να ξεφτιλίζουμε οποιαδήποτε θρησκεία ή πιστεύω ΙΔΙΩΣ για να πουλήσουμε ...ο καθένας εφόσον δεν επιβάλει τα πιστεύω του στους γύρω του είναι για μένα αποδεκτός. αυτό που με εκνευρίζει με τον πανούση είναι οτι ψιλοαδερφίζει... τι εννοώ?? αν είναι μάγκας ας πεί τίποτα περί μουσουλμανισμού και αν δεν τον βούμε αποκεφαλισμένο σε κάνα παρκάκι σφύρα μου. αλλά που να τολμήσει... Για ποιον Πανουση μιλας εσυ??????????
Lucifer Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 Μπα, εμένα δεν με ενοχλεί ή κάτι τέτοιο. Απλά δεν είμαι και ο μεγαλύτερος υπέρμαχος της βωμολοχίας στο όνομα του εναλλακτικά_εκφραζόμενου_σοσιαλισμού από κάποιον που κόβει εισιτήρια. Ειδικά όταν αυτός εμφανίζεται σε κανάλια του Κυριακού και πληρώνεται για να πετάει ατάκες πάνω σε κουτσομπολίστικες λαβές που του δίνει η Στάη. Εναλλακτικές επιθεωρήσεις για τους "αντιφρονούντες".
bonomania Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 Μπα, εμένα δεν με ενοχλεί ή κάτι τέτοιο. Απλά δεν είμαι και ο μεγαλύτερος υπέρμαχος της βωμολοχίας στο όνομα του εναλλακτικά_εκφραζόμενου_σοσιαλισμού από κάποιον που κόβει εισιτήρια.Ειδικά όταν αυτός εμφανίζεται σε κανάλια του Κυριακού και πληρώνεται για να πετάει ατάκες πάνω σε κουτσομπολίστικες λαβές που του δίνει η Στάη. Εναλλακτικές επιθεωρήσεις για τους "αντιφρονούντες". Στα 16 χρονια ιδιωτικης τηλεορασης εχει 'βγει' στα καναλια μονοψηφιο αριθμο!!! Το οτι βωμολοχει ειναι γνωστο...και αν δεν αρεσει σε καποιους ειναι τελειως αποδεκτο! Αλλα οχι και να κατηγορειται οτι τα πηρε απο τηλεοπτικο σταθμο! Ελεος! Ο ανθρωπος δεν καταλαβαινει κανεναν και τιποτα! Οσο για τα εισιτηρια...προτιμω να δινω 120/4 ατομα στον Τζιμακο και να απολαμβανω καυστικο χιουμορ και γαργαλιστικες ατακες...παρα να δινω το μηνιατικο μου και να προσπαθω να πετυχω με ενα γαρυφαλλο την κεφάλα καποιας ενω παραλληλα καποια αμουση τραγουδιστρια με ΙQ below 0 να μου ταλαιπωρει τα αυτακια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.