Freakster Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 Μηπως εχετε βρει τα senheiser cx 300 σε καταστημα της Αθηνας; Εψαξα στο σκρουτζ και δε βρισκω τιποτα.. Εχουν παρει καταπληκτικες κριτικες, ειναι in ear, και κοστιζουν απο 40 ευρω.
sret Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 εγω τα αγορασα απο το pixmania.εχουν πολλη καλο ηχο με μονο προβλημα οτι για να ακους πολυ μπασσο πρεπει να απομονωσεις τελειος το αυτι σου σπρωχνοντας τα.
desertman Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2006 εγώ τα πήρα απο το Amazon.de αλλά δεν στέλνουν ελλάδα... εμένα μου τα έστειλε γνωστός μου... στο e-shop κοστίζουν 58 ευρώ...
Freakster Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2006 hey ta eferan e shop? pos mou ksefyge ayto? Thanx man!
punky Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2006 Τα in-ear κάνουν για jogging ρε παιδιά; Ή είναι ταλαιπωρία; Επίσης, τα κοστολογείτε 58 ευρώ τα συγκεκριμένα; Αξίζουν τον κόπο σε αυτά τα λεφτά;
Freakster Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2006 kai ego gia jogging ta thelo! ypotithetai oti exoun eidika ear pieces se tria megethi gia na tairiazoun katallila sto afti, ara logika tha einai entaksei sto jogging (elpizo!) Apo ixo diavazo ta kalytera!
kotlid Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2006 Παιδια ο Νακας με τα μουσικα οργανα εχει sennheiser.Εχει αθηνα και θεσσαλονικη σιγουρα δεν ξερω εαν εχει σε αλλες πολεις και δεν ξερω εαν εχει τα συγκεκριμενα ακουστικα.Εγω εχω παρει κατι αλλα sennheiser απο εκει https://nireas.nakas.gr/Ecom%5FNakas/Intro_Gr.Htm με internet explorer δειτε το site
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.