ierax Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 Εχω ενα σκληρό 300GB (εξωτερικό με USB σύνδεση) που τον χρησιμοποιω μονο για αποθήκευση - ο οποιος δυστυχως "χτυπησε" και εχει αποκτησει καποια αδιαβαστα κομματια. Ξερει κανεις να μου πει με ποιο προγραμμα μπορω να απομονώσω αυτα τα κομματια για να μπορω να συνεχίσω να χρησιμοποιώ αυτό το δισκο? Με νοιαζει να ειναι αξιόπιστος - και οχι να αποθηκευσω κατι και μετα να μην μπορω να το προσπελάσω
nontasg Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 Βρες και δοκίμασε το HDD Regenerator για να διορθώσεις τα bad sectors.Αν βρεις το hiren's boot cd το περιέχει μαζί με πολλά άλλα.....:wink:
smilefreeware Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2006 Μήπως είναι μέσα στην εγγύηση , επειδή οι 300 είναι σχετικά καινούργιοι ? Tο chkdsk δοκίμασες ?
ierax Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 Μήπως είναι μέσα στην εγγύηση , επειδή οι 300 είναι σχετικά καινούργιοι ? Tο chkdsk δοκίμασες ? Ετσι ειναι φιλε μου - ο δισκος ηδη βρισκεται καθ οδον για Γερμανια για αλλαγη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.