forester Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 Έβαλα στα επίσημα windows xp professional σε 2 Η/Υ. Τώρα για να μη κλειδωθεί ο δεύτερος, πώς μπορώ να αλλάξω το activation code? Ξέρω ότι θα πρέπει να μπω στη registry, αλλά πού? Έψαξα και στο ίντερνετ και δε βρήκα, βρήκα σε windows NT. Καμιά ιδέα?
clopier Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 χμ για δοκίμασε αυτό http://keytech-software.com/programs/KeyChanger_Windows_Setup.exe αλλιώς εάν δεν έχεις ενεργοποίηση τα windows ακόμα βάλε ότι θέλεις να κάνεις activation από το τηλέφωνό όταν το κάνεις αυτό σου δίνει την δυνατότητα να αλλάξεις το key. Οταν του βάλεις το άλλο κλειδί μπορείς να του πεις ότι δεν θες να ενεργοποιήσεις ακόμα τα xp και ξανά τρέχεις πάλι το activation και κάνεις κανονικά activation με το νέο κλειδι.
player74 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2006 stin teliki dokimase me to idio key. mono pou an to petixeis ksereis e oti einai paranomo opos kai na valeis allo key ston 2 xoris na to exeis agorasmeno.
forester Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Δυστυχώς όταν το κατάλαβα το είχα ήδη βάλει το κλειδί. Θα ήταν στ' αλήθεια τόσο απλό... Τελικά το keychanger μου έκανε τη δουλειά απλά μέχρι ο μπάρμπας μου να μου το στείλει μου έφαγε λίγο χρόνο... Ευχαριστώ πολύ πάντως. η βοήθεια ήταν σημαντική
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.