saggelis Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 Γεια σας. Εχω φτιαξει μια βαση σε access και θελω μια φορμα που ανοιγω η οποια περιεχει τις εγγραφες μου να κανει αυτοματα scrolldown! Ο κωδικας που πρεπει να γραψω ειναι στο load της φορμα αλλα...ποιος? Ευχαριστω προκαταβολικα για την βοηθεια.
Nikb Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 Χωρίς κώδικα στα properties της φόρμας στο tab μορφή ενεργοποιείς τις γραμμές κύλισης... Το αυτόματα δεν το κατάλλαβα... Αν θες να πας σε συγκεκριμένο control χρησιμοποίησε την goto
saggelis Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 Ευχαριστω φιλε!θα το κοιταξω και θα σου πω!
saggelis Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 Το scroll δεν θελω να το κανω εγω αλλα μολις ανοιξω την φορμα,αυτη να αρχισει να κυλαει προς τα κατω και μολις τελειωσει να ξεκιναει παλι απο την αρχη,αυτο εννοω αυτοματα.
saggelis Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 Στο load της φορμας γραφω τον εξης κωδικα: Private Declare Sub Sleep Lib "kernel32" (ByVal dwMilliseconds As Long) Private Sub StudID_Enter() Dim i As Integer For i = 1 To 10 Sleep (600) ActiveWindow.SmallScroll Down:=i Next i End Sub Αν αυτος ο κωδικας ηταν σε excel θα δουλευε κανονικα. Τωρα που ειναι σε μια φορμα της access ζηταει αντικειμενο.Με το ακολουθο αντικειμενο Set objAccess = CreateObject("Access.Application") οταν εκτελειτε η εντολη objAccess.ActiveWindow.SmallScroll Down:=i μου λεει οτι το αντικειμενο αυτο δεν υποστηριζει την συγκεκριμενη ιδιοτητα η μεθοδο Αν το αντικειμενο το αλλαξω σε Set objAccess = CreateObject("Excel.Application") οταν εκτελειτε η εντολη objAccess.ActiveWindow.SmallScroll Down:=i εχω το ακολουθο μηνυμα Run-time Error '91':Object Variable or With block variable not set Αν εχει καποιος καποια ιδεα...
Nikb Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2006 Εδώ: http://www.datastrat.com/Download2.html έχει ένα scroll δεν ξέρω αν σου κάνει... (τον κώδικα τον βάζει στο timer όχι στο load)
koYkoY_koYkoY Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2006 Private Sub Form_Open(Cancel As Integer) DoCmd.GoToRecord , , acLast End Sub
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.