takeda Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 καλησπέρα ξέρει κανείς αν το συγκεκριμένο παίζει ελληνικούς υπότιτλους σε divx? το έχει δει κανείς να παίζει ; λέει τίποτα;
zavlakas Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 http://www.pioneerfaq.info/english/dv490.php?player=DV-490V&question=Firmwares
takeda Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 είναι δυνατόν να μην υποστηρίζει 720p kai 1080?
zavlakas Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 Ναι.... Το συγκεκριμενο chip δεν υποστηριζει τοσο ψηλες αναλυσεις σε .avi...
takeda Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 δεν λέω για avi λέω γενικά, δεν βλέπω κάπου να αναφέρει upscaling απλά μου φένεται πανάκριβο για να μην κάνεις upscaling (η πλάκα είναι ότι έχει την hdmi πάνω)
zavlakas Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 http://www.pioneerfaq.info/english/dv490.php?player=DV-490V&question=HDMI
takeda Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 ευχαριστώ ρε φίλε, απο την μανία μου να το πάρω (είναι ασορτί με τον ενισχυτή και είναι πανέμορφο) ούτε που τ διάβασα αυτό αν κ έπεσα μπροστά του. εσύ το έχεις αυτό το player ?
takeda Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 μόλις το πήρα απο component με progressive δείχνει καλά στα 576p θα δοκιμάσω και το hd εν καιρώ ελληνικούς υπότιτλους δεν παίζει βγαζει ακαταλαβίστικα, το βράδυ θα του βαρέσω upgrade
takeda Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2006 πέρασα firmware upgrade και παίζει και ελληνικούς υπότιτλους (υπάρχει περίπτωση να παίζει και χωρίς upgrade βιάστηκα όμως και δεν έκανα μια ρύθμιση) μόνη πατάτα ότι κάνει λίγο θόρυβο στην ανάγνωση
zavlakas Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2006 Απο το εργοστασιο δεν υποστηριζεται η ελληνικη γραμματοσειρα...
Parasight Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2006 Έχω αγοράσει το συγκεκριμένο player εδώ και ένα μήνα και, ενώ γενικά είμαι ικανοποιημένος, έχω ένα σοβαρότατο πρόβλημα: Ορισμένα DivX αρχεία τα παίζει ασπρόμαυρα! Ό,τι κι αν έχω δοκιμάσει στις ρυθμίσεις δεν έχει αποτέλεσμα. DVD ταινίες παίζονται μια χαρά, καθώς και ΟΡΙΣΜΕΝΑ DivX.. Έχει κανείς άλλος αυτό το πρόβλημα με το συγκεκριμένο player; Υπάρχει καμιά ιδέα για το τι να κάνω; Μήπως θα λυθεί τίποτα με firmware update; Υπάρχει περίπτωση να είναι ελαττωματικό; σημ.: Δεν είναι πρόβλημα της TV, καθώς με το παλιό μου player έβλεπα όλα τα DivX μια χαρά..:-| Παρακαλώ για μια απάντηση, κοντεύουν να μου σπάσουν τα νεύρα..:evil: edit: Υπάρχει περίπτωση τα .avi που παίζουν ασπρόμαυρα να μην είναι DivX αλλά άλλου codec (Xvid κλπ). Μήπως γι'αυτό έχω πρόβλημα; Και αν ναι, υπάρχει κάποια λύση ή πρέπει να ζήσω μ'αυτό;
qspock Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2006 Το πιθανοτερο ειναι οτι εχεις ρυθμιση Αuto και βλεπει τα NTSC divx σου ετσι γιατι δεν υποστηριζεται απο την TV το NTSC. Η λυση ειναι απλη: Γυρνα το σε PAL mode. Καπου υπαρχει η ρυθμιση, στο μενου αν οχι στο τηλεχεκοντρολ.
Parasight Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2006 Τελικά αυτό ήταν! Γύρισα το σήμα σε PAL και όλα ΟΚ! Thanks for the tip mate!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.