kokotas kokos Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 Καλημέρα σε όλους. Όπως αναφέρω και στον τίτλο, αναρωτιέμαι εάν μπορώ να συνδέσω το παραπάνω UPS με σε 2 pc με τον ακόλουθο τρόπο: Στο ένα pc με την σειριακή και την παρακολούθηση του pc από το winpower s/w, και στο άλλο pc μέσω usb, έτσι ούτως ώστε να παρακολουθείται και αυτό από το ίδιο UPS και έχω τη δυνατότητα για save και shutdown από το UPS, ανεξάρτητα στα 2 μου pc. Το έχει δοκιμάσει κάποιος? Υπάρχουν conflicts? Ευχαριστώ πολύ.
felix_w Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2006 Μάλλον το UPS σου είναι το Powermust 800 USB και επειδή αυτό έχω κι εγώ, ξερω (χωρίς να το έχω κάνει) πως κάνει μέσω δικτύου automatic shutdown. Αν δεις στο manual του Winpower Manager θα βρείς τη σχετική ενότητα για remote shutdown. Αυτό για το οποίο δεν είμαι σίγουρος είναι το αν υποστηρίζει ταυτόχρονη σύνδεση RS-232 και USB. Αν το υποστηρίζει (δεν χάνεις να ρωτήσεις στη Μustek.de ) , τότε είναι πιό απλός τρόπος αυτός που είπες, με την προυπόθεση ότι τα μηχανήματα που θες να συνδέσεις είναι κοντά στο UPS.
kokotas kokos Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2006 Καλημέρα ευχαριστώ. Δεν υποστηρίζεται η ταυτόχρονη σύνδεση. Το δοκίμασα. Ακόμα στο firewall πρέπει να επιτρέπεις τα ping από το έναν Η/Υ στον άλλο, για remote shutdown.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.