Leite33 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 Καλημέρα. Έχω κάνει μια εφαρμογή στην ΒCB6 για την αποθήκευση εικόνων. Τις εικόνες τις αποθήκευσα με τη μέθοδο blob και η βάση δεδομένων βρίσκεται στον SQLServer 2000. Η συνδεση της εφαρμογής έγινε με ADOTable, ADOConnection,DataSource,DBGrid. Για να γυρνάω τις εικόνες απο το Server στην εφαρμογή χρησιμοποιήσα ενα DBImage και όλα δουλεύουν κανονικά για όλα τα format εικόνας. Η απορία μου: Θέλω να δοκιμάσω να γυρίζω τις εικόνες σε TImage και όχι σε DBImage. Δοκίμασα τον παρακάτω κώδικα: TStream *S = ADOTable1->CreateBlobStream(ADOTable1->FieldByName("File"), bmRead); Image1->Picture->Graphic->LoadFromStream(S); delete S; Φαίνεται σωστό αλλά δεν δουλεύει, μου βγάζει πρόβλημα στη μνήμη στη δεύτερη σειρά. Καμία ιδέα πάνω σε αυτό; Η άλλη ιδέα κώδικα; *Ποιο συγκεκριμένα, όταν υπάρχει εικόνα απο πριν στο TImage και προσπαθείς να γυρίσεις εικόνα απο τη βάση όλα δουλεύουν κανονικά. Όταν όμως το TImage αρχικά είναι κενό δεν δουλευει βγάζει πρόβλημα στη μνήμη με αποτέλεσμα να μην γυρνάει η εικόνα.. Περιέργο. Καμιά ιδέα;; Ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.