Προς το περιεχόμενο

Firefox kai YouTube???

thes1os

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά μία βοήθεια για ένα σπαστικό πρόβλημα με τον firefox.

όταν π.χ στο YouTube αν ένα video είναι αρκετά μεγάλο και δεν το προλαβαίνει το streaming, σε εμένα αντί να κάνει "pause", να παγώσει δηλ η εικόνα και να συνεχίσει σε ένα - δύο δευτερόλεπτα, το video πηγαίνει πάλι στην αρχή και πρέπει να ξαναπατήσω "watch again" ξανά και ξανά. Αυτό δεν συμβαίνει μόνο στο YouTube αλλά και σε άλλα site με streaming media.

Το έκανε και ο 1.5. Δοκίμασα και χωρίς να έχω κανένα plugin/theme ανοιχτό (με νέο profile) τίποτα...

Στον ΙΕ7 δεν το κάνει αυτό.

Είναι κάποιο bug του firefox ή μπορώ να κάνω κάποια ρύθμιση??? Σε εσάς το κάνει? Χαρακτηριστικά στο YouTube, με το που πατήσω link για video, αυτό θα ανοίξει σαν να το έχω ήδη δεί, θα πρέπει να πατήσω "watch again" και μετά να αρχίσει...

Πολύ ενοχλητικό....Κυρίως βέβαια το ότι αν κοπεί το βίντεο το ξαναγυρίζει απο την αρχή και πρέπει να ξαναπατήσω play.

Δημοσ.

Στη θέση σου θα σιγουρευόμουν πως έχω την τελευταία έκδοση του flash player στον firefox αφού αυτό που σου κάνει δεν είναι φυσιολογικό. Μπορείς να την κατεβάσεις από εδώ.

(Στον δικό μου firefox και όπου αλλού το έχω δεί παίζει κανονικά κάνοντας απλώς pause όταν δεν προλαβαίνει να κατεβάσει.)

Δημοσ.

Έχω την τελευτάια έκδοση του flash. Το "κακό" είναι ότι δεν το κάνει στον ΙΕ7 ενώ επειμένει στον FireFox.

Καμία άλλη ιδέα? Τίποτα ρυθμίσεις σηκώνει?

Δημοσ.

Παρατήρησα το ίδιο πρόβλημα στο YouTube, αλλά με πιο random συμπεριφορά. Άλλοτε κάνει αυτό που λες, άλλοτε παγώνει και περιμένει μέχρι να φέρει και άλλα δεδομένα. Συνήθως από το σπάσιμο νεύρων, το παγώνω μέχρι να κατεβάσει ολόκληρο το βίντεο και συνεχίζω κανονικά το viewing χωρίς διακοπές μέχρι τέλους!

Δημοσ.
Συνήθως από το σπάσιμο νεύρων, το παγώνω μέχρι να κατεβάσει ολόκληρο το βίντεο και συνεχίζω κανονικά το viewing χωρίς διακοπές μέχρι τέλους!

Συνήθως αυτό κάνω και εγώ...όταν πρόκειται για short clip. Αλλά όταν πρόκειται για video μεγάλου μήκους (π.χ έχω βρει ένα site που βλέπεις όλα τα επεισόδια του SouthPark και δεν είναι και στον καλύτερο server...) είναι πολύ σπάσιμο να περιμένεις μέχρι να κατέβει... Τότε βάζω Opera

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...