Integrator Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 Aκουστε τι επαθα εγω,αγορασα τον ιδιο σκληρο και πηγα να τον περασω μολις χθες στον υπολογιστή.Να σημειωσω οτι ο ηδη υπαρχων σκληρος ειναι Sata.Λοιπον τον περασα με τα χιλια ζορια και μετα τον κανω format μεσα στο λειτουργικό μου(ξερετε απο το My Computer-Manage...κλπ)Οταν καποια στιγμη τελειωσε το format μου εβγαλε οτι ειναι DYNAMIC disk και οταν πηγα να τον κανω partitionμε το partition magic 7 δεν τον μαρκαρε καθολου!!!ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ.Μετα πηγα να περασω τα Mandriva στον σκληρο για να δοκιμασω να τον κανω partition απο κει μεσα.Τον εκοψα σε 160 και 70 αλλα μετα οταν πηγα να μπω στα wndows για να δω αν τον ειχε κοψει τελικα μου εβγαζε λαθος και δεν συνεχιζε!Μετα παω να περασω τα 2000 για να δω τι θα γινει και παλι οταν πηγα να μπω μου εβγαζε ενα προβλημα σχετικα με το ΒΟΟΤ INI FILE κατι τετοιο δεν το θυμαμαι ακριβως,ΠΑΙΖΕΙ να ειναι προβληματικος ο σκληρος που αγορασα οσον αφορα το boot sector?Oποιος ξερει τιποτα ας βοηθησει...Ευχαρστω προκαταβολικα. :roll:
geovard Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 Ξαναβάλε τον να τον φορμάρεις αλλά να επιλέξεις να γίνει βασικός καί όχι δυναμικός δίσκος.Εδώ δεν μπορείς να τον διαχειριστείς σωστά μέσα από τα windows, με το linux πας να το κάνεις?Εκτός καί αν είσαι expert.Είναι γνωστό ότι ως βασικός δίσκος(τόμος) μπορεί να φανεί πιό χρήσιμος γιά τούς home users. Το πάθημά σου το είχα πάθει κι εγώ αλλά τον ξαναφόρμαρα με επιλογή να γίνει βασικός.
Integrator Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 :-? Basika pws ginetai na epileksw na ginei basikos kai oxi dynamic?exw hdh enan sata spasmeno se 2 kommatia.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.