MasterBilly Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 Καλησπέρα μήπως γνωρίζει κανείς πως ενκαταστω upnp στα win2003 η αν γνωρίζει κανείς κάποιο άλλο πρόγραμμα που να κάνει αυτήν την δουλειά δλδ να μου ανοίξει κάποιες πόρτες στο ρουτερ μέσο upnp Ευχαριστώ εκ τον προτέρων
asmilon Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 Γιατι δε το κανεις με το χερι σου αυτη την δουλεια? Πιο καλα ειναι και πιο ασφαλες για το συστημα σου... Πιο ρουτερ εχεις και πιο προγραμμα δουλευεις?
MasterBilly Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2006 Μακάρι να μπορούσα χρησιμοποιώ ρουτερ γείτονα και ο μόνος τρόπος να ανοίξω κάποιες πόρτες είναι το Upnp μόνο το αζουρι δουλεύει καλά τα άλλα P2P όχι και θέλω κάποιο πρόγραμμα να κάνει την δουλειά αυτή και δεν μπορώ να βρω
asmilon Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2006 Eφοσον εχετε μια συμφωνια με τον γειτονα σου γιατι δε ανοιγεις τις πορτες που χρειαζεσαι απο το σπιτι του? Πες μου πιο ρουτερ εχει να σου δωσω αναλυτικες οδηγιες για την διαδικασια... Απο οσο ξερω τα 2003 εχουν υποστηριξη UPnP, μπορει η υπηρεσια να ειναι απενεργοποιημενη στο μηχανημα σου, οποτε πρεπει να την ενεργοποιησεις. Μπορει επισης τα προγραμματα που δουλευεις να μην μπορουν να συνεργαστουν καλα με UPnP με το ρουτερ, οποτε πρεπει να το κανεις χειροκινητα...
MasterBilly Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2006 Ναι να ήξερα ποιος είναι καλά θα ήταν Δεν υπάρχει άλλος τρόπος Έστω με κάποιο πρόγραμμα το to upnp στα 2003 από ότι διάβασα στο νετ λένε ότι το έχουν απενεργοποίηση για λόγους ασφαλείας αλλά πουθενά δεν λένε πώς να το ενεργοποιήσω πάλη το αντίστοιχο κουτάκι που έχουν τα XP στα windows components > networking services στα 2003 απλά λείπει
asmilon Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2006 Ναι να ήξερα ποιος είναι καλά θα ήταν Λυπαμαι φιλε μου δε μπορω να σε βοηθησω αλλο. Απο την στιγμη που κλεβεις bandwith απο ενα γειτονα σου και θες μαλιστα να του παιρνεις πιο πολυ, δε μπορω να σου πω κατι παραπανω. Βρες τον γειτονα σου και πες του αν θελετε να μοιραστειτε τα εξοδα της συνδεσης ή παρε ενα πακετακι για εσενα, εχουν πεσει παρα πολυ οι τιμες πλεον...
MasterBilly Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2006 Οκ φίλε μου ευχάριστο για την βοήθεια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.