manos64 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2006 καλησπέρα παιδιά πήγα σήμερα στο σπίτι φίλου να κάνουμε λίγο moding στα κουτία μας και αφού μαζέψαμε το δικό μου ξεκινάμε να μαζέψουμε ένα P4 2.8 σε 478 soltek στρώσαμε ωραία ωραία τα καλώδια,βάλαμε στογγυλές καλωδιοταινίες, καθαρίσαμε ανεμιστήρες ψύκτρες και νέα θερμοαγώγιμη στον επεξεργαστή, πάμε για εκκίνηση και..... πέρα βρέχει.Το μηχάνημα ποστάρει κανονικά και όταν φτάσει να φορτώσει τα παραθύρια παγώνει. καμμιά ιδέα;
@topos Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2006 Μηπως κανατε καμια λαλακια συντεκνε με τα jumperakia σε dvd-r/hdd η τα συνδεσατε με αλλη διαταξη?Για ριξτε μια ματια στο bios εαν τα αναγνωριζει ολα...
manos64 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2006 Μηπως κανατε καμια λαλακια συντεκνε με τα jumperakia σε dvd-r/hdd η τα συνδεσατε με αλλη διαταξη?Για ριξτε μια ματια στο bios εαν τα αναγνωριζει ολα... όλα σωστά φίλε μου δυστυχώς
Gantalf_4 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2006 Κανε repair install απο το boot cd ton Windows
manos64 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 Θερμοκρασιες cpu στο bios? 42 C στο bios ολα νορμαλ και έχω λυσάξει Κανε repair install απο το boot cd ton Windows το προσπάθησα και αυτό αλλά κολλάει και εκεί
stm00192 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 Μήπως οι καινουργιες καλωδιοταινιες είναι της ΑΚΑSA? Δοκίμαστε να βάλετε τις παλιες μπας και φταίνε αυτες! Αν δεν είναι αυτο τσεκαρετε μήπως κουνήσατε καμια μ΄νημη κατα λάθος και δεν κανει σωστή επαφή!
Mudrider Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 στην χειροτερη, αποσυναρμολογηση και επανασυνερμολογηση. προσεχοντας να παταει καλα ο επεξεργαστης στο σοκετ οταν τον βαζουμε. δεν ξερω γιατι αλλα και εγω το ειχα παθει αυτο με εναν αθλον. και το θεμα λυθηκε ετσι. προσοχη να πατανε ολα καλα. κουραγιο.
billpeppas Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 [b']Το μηχάνημα ποστάρει κανονικά και όταν φτάσει να φορτώσει τα παραθύρια παγώνει.[/b] προσεχοντας να παταει καλα ο επεξεργαστης στο σοκετ οταν τον βαζουμε. Εχμ...κοίτα καλύτερα το πρώτο post / quote εδώ
manos64 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2006 Μήπως οι καινουργιες καλωδιοταινιες είναι της ΑΚΑSA? Δοκίμαστε να βάλετε τις παλιες μπας και φταίνε αυτες! Αν δεν είναι αυτο τσεκαρετε μήπως κουνήσατε καμια μ΄νημη κατα λάθος και δεν κανει σωστή επαφή! οι καλωδιοταινίες είναι equip απο το multirama και το τσέκαρα και με τις παλιές και εκτός αυτού οι δικές μου που αγοραστήκαν όλες μαζί,λειτουργούν αν είναι οι μνήμες δε θα τσίριζε το μεγαφωνάκι; στην χειροτερη, αποσυναρμολογηση και επανασυνερμολογηση. προσεχοντας να παταει καλα ο επεξεργαστης στο σοκετ οταν τον βαζουμε. δεν ξερω γιατι αλλα και εγω το ειχα παθει αυτο με εναν αθλον. και το θεμα λυθηκε ετσι. προσοχη να πατανε ολα καλα. κουραγιο. έγινε και αυτό αλλά........... Εχμ...κοίτα καλύτερα το πρώτο post / quote εδώ τι εννοείς post / quote εδώ;
stm00192 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2006 Δοκιμασε να βαλεις τις μνήμες μονες τους πρωτα τη μία και μετα την αλλη μπας και με το πείραγμα που κανατε στο pc δημιουργηθηκε (λόγο στατικου ηλεκτρισμού ίσως) καποιο προβλημα σε καποια απο αυτές!
billpeppas Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2006 προσεχοντας να παταει καλα ο επεξεργαστης στο σοκετ οταν τον βαζουμε. Δεν υπάρχει το ενδεχόμενο να μην έχει πατήσει καλά η CPU και το μηχάνημα να postάρει. Μην λέμε ότι μα ότι να 'ναι. τι εννοείς post / quote εδώ; Στον Mudrider αναφέρεται αυτό.
@topos Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2006 Δοκιμασε να βαλεις τις μνήμες μονες τους πρωτα τη μία και μετα την αλλη μπας και με το πείραγμα που κανατε στο pc δημιουργηθηκε (λόγο στατικου ηλεκτρισμού ίσως) καποιο προβλημα σε καποια απο αυτές! Πρωτη φορα το ακουω παλι αυτο....:neutral: :neutral: :neutral:
@topos Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2006 Λοιπον αφου τα εκανες ολα...Το μονο που μενει ειναι να βγαλεις ενα-ενα ολα τα υποσυστηματα(vga/ram/hdd/dvd-r) κανοντας τα τραμπα με αλλα που δουλευουν σιγουρα... Ξεκινα απο το τροφοδοτικο.Kαι πες μας...
agpr Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2006 Πρωτη φορα το ακουω παλι αυτο....:neutral: :neutral: :neutral: Εγώ πάλι όχι, δυστυχώς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.