Προς το περιεχόμενο

500W φτάνουν ?

Vatos_locos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Kαλα δεν ρωτουσες για 500watt?Τα 400 πιστευω πως θα σου πεσουν λιγα...

και όμως έψαξαν πολύ ώρα στο e-σίπο πλαίσιο v-shop k δεν τα έβλεπα πουθενά thanks πάντως

plaisio.gr

Δημοσ.

μαυτο παντως θασαι καλυμμενος ακομα κιοταν θα ενσωματωσουν Α/C στα pc μεσα.:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

περα απο την πλακα καλο θα ηταν να μην μας δημιουργουνται αναγκες χωρις λογο.στο πλαισιο εχει chieftec στα 400 και 450W.πηγαινε παρε απο κει, ναχεις και καλο after sales, ενα απτα δυο και θα καλυψεις σιγουρα τις πραγματικες σου αναγκες.δεν χρειαζεται να ταλαιπωρηθεις τοσο πολυ για ενα θεμα τοσο απλο

Δημοσ.

μάλλον αυτό θα πάω να πάρω και εγώ από το πλαίσιο που λέω στο προηγούμενο μου post καλο μου φαίνεται με μεγάλο ανεμιστήρα δεν θα κάνει και πολύ θόρυβο πιστεύω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους και τα σέβη μου

Δημοσ.
Ρε παιδιά κ εγω είμαι προς αναζήτηση τροφοδοτικού για τα Hiper τι άποψη έχετε καλα είναι?Εκεί γύρω στα 500 watt θέλω κ γύρω στις 50-60 λίρες δλδ 74-90 Ευρώ.

http://www.scan.co.uk/Products/Products.asp?CatID=33&Category=Power+Supply&ThumbNails=No&FilterKeywords=&FilterMinPrice=&FilterMaxPrice=&FilterCategories=309&FilterManufacturers=165&OrderBy=1

Κ οτι έχετε να προτείνεται σε αυτή τη κατηγορία ευπρόσδεκτο.

Aν μπορεί κάποιος ας μς βοηθήσει κ μένα τον άμοιρο :o .Δε θέλω να ανοίγω νέο T®opic8) 8)

Δημοσ.

Vatos_locos μένεις Αθήνα??

Αν ναι γιατί δεν πας μια τσάρκα στη Στουρνάρα (σε ώρες που δε θα πέφτει το ξύλο της Άρκτου με τους κουκουλοφόρους και τα ΜΑΤ) :mrgreen: :mrgreen: και να επισκεφθείς το Πλαίσιο και τα Mουλτιδράμα γιατί πρέπει να έχουν και τα Fortron και τη Fortran :mrgreen: και τo καθετί....

Πάντως αν πας σε Enermax σου είπαμε και πριν τις απόψεις μας. :-D

Δημοσ.

φιλε μου μένω θρακομακεδόνες στο ολυμπιακό χωριο είπα αυτό το τροφοδοτικό γιατί μου άρεσε εμφανισιακά αλλα αν δεν αξίζει θα πάω για το fortron γιατί παραπάνω λεφτά δεν έχω να δώσω και καίγομαι γρήγορα να πάρω

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...