Προς το περιεχόμενο

500W φτάνουν ?

Vatos_locos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

A OK Vatos_locos! :)

Xm opos eida o aGka8l protinei episis Enermax to opoio einai klaseis anotero apo to pampalaio mou!

Exo xasei ti mpala fainetai oti exoun pesei arketa oi times.

Gia ta Tagan eixa akousei paliotera provlimata (ki eixa dei 2 kiolas) skasmena.

Den ksero ifistatai akomi to problima.

• Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ακομα και μαυτο μια χαρα θα εισαι.εγω ειχα sli6800Ultra amd3200@2,79 3hdd λαμπες και πολλα πολλα αλλα και το chieftec400w εκανε αριστα την δουλεια του.

τωρα εχω ενα tagan easycon 530w πανω σε [email protected] x850xt@594/1300 ολα τα εξτρα hdds λαμπες ανεμιστηρια και παλι μου φτανει και περισσευει

Δημοσ.

Ρε παιδιά κ εγω είμαι προς αναζήτηση τροφοδοτικού για τα Hiper τι άποψη έχετε καλα είναι?Εκεί γύρω στα 500 watt θέλω κ γύρω στις 50-60 λίρες δλδ 74-90 Ευρώ.

http://www.scan.co.uk/Products/Products.asp?CatID=33&Category=Power+Supply&ThumbNails=No&FilterKeywords=&FilterMinPrice=&FilterMaxPrice=&FilterCategories=309&FilterManufacturers=165&OrderBy=1

Κ οτι έχετε να προτείνεται σε αυτή τη κατηγορία ευπρόσδεκτο.

Δημοσ.

Τι να σας πω ρε παιδιά... Εγώ σε chieftec 400άρι είχα πάνω εναν amd 3200+ 64bit, 1 gb ram ati 9600, 2x eide και 1 sata σκληρό και τώρα το έβαλα σε σύστημα με:

asus crosshair

amd athlon64 4200 dual core

1 gb ram 667

ati x1650pro

και είναι δουλεύει 24/7 για 3 περίπου χρόνια. Δεν έχει βγάλει κιχ και είναι και αθόρυβο...

Πάντως, αν για κάποιο λόγο άλλαζα τώρα τροφοδοτικό (φτού φτού) θα έπαιρνα κάνα OCZ. Απότι λένε πρέπει να σπέρνουν.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...