Προς το περιεχόμενο

500W φτάνουν ?

Vatos_locos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

και δυο 6800 ουλτρα να βαλεις και να πας και τον 939 στα 2,8 και πεντε-εξι νεον λαμπες παλι θα σου περισσεψουν

*αυτα τα ματζαφλαρακια δυστυχως λειτουργουν αναλογα την διαφημιση που εχουν απο αριστερα....

Δημοσ.

Ειναι οντως πολύ καλά και αξιοπιστα!!! Εχουν περάσει δύο από τα χέρια μου χωρίς κανένα πρόβλημα

Δημοσ.

To vasikotero einai na dinei aksiopistes taseis tis opoies tha tis polimetriseis efkola.

Den exei tixei na testaro kanena Heroichi alla afou to lene ta paidia peritevoun ta sxolia mou. :)

Pantos o,ti ki an pareis 500 Watts tha xreiasteis kai tha se sintrofepsoun gia arketo kairo.

Δημοσ.

Ti ennoeis akrivos? :roll: Gia to polimetro??? Katevase ti Guidemania.

Sorry pou grafo greeklish alla edo sto ***NetCafe den paizoun ellinika GKR...:twisted:

Ego exo Enermax 465 (3 eton) alla apo times den ksero poso exoun.

Ena Chieftec 365 Watts eixa dosei se enan stoko LOL :mrgreen: ki aporo pos exei anteksei akomi.

Exei dipirino Intel kiolas to paliokriari! Ftinoutsiko ki aksiopisto.

Δημοσ.

όχι δεν λέω για πολύμετρο ξέρω τι είναι ηλεκτρονικός είμαι απλά δεν μπορώ να πάω να τα σκάω για 5-10 τροφοδοτικά μέχρι να βρω πιο είναι πιο σταθερό και επειδή είμαι ακόμα στο σχολειό και δεν παίζει δουλειά θέλω κάτι φθηνό και καλο

Δημοσ.

πολλά ανεμιστηράκια θα τρελαθώ από το θόρυβο και δεν αντέχω άλλο ήδη το σύστημα που έχω τώρα με έναν amd σέμπρον socket a κάνει σαν τρακτέρ για να κρατηθεί στους 40 βαθμούς idle

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...