Προς το περιεχόμενο

επιλογη usb stick

manic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
λοιπον μπορω να δοσω μεχρι 100 ευρω για πητε (ψαχνω απο 2-8 giga)

εχω βρει αυτο για πητε αλλες ιδεες

ρε φίλε συγνώμη αν ακούγομαι κάπως αλλα "πητε"?

ρε παιδιά λιγο προσοχή οταν γράφετε

Δημοσ.

Εγώ πρίν από 3 βδομάδες αγόρασα από το eBay ένα USB Card Reader που παίρνει SD και MMC και είναι σε μέγεθος σαν stickάκι στα €4 (foto). Μαζί μ' αυτό πήρα και μία SD 4GB στα €57.

Με €61 δηλαδή απέκτησα ένα stickάκι 4GB!

mobilecardreader01aava4.jpg

Δημοσ.
Εγώ πρίν από 3 βδομάδες αγόρασα από το eBay ένα USB Card Reader που παίρνει SD και MMC και είναι σε μέγεθος σαν stickάκι στα ?4 (foto). Μαζί μ' αυτό πήρα και μία SD 4GB στα ?57.

Με ?61 δηλαδή απέκτησα ένα stickάκι 4GB!

mobilecardreader01aava4.jpg

Απο ταχυτητα αδερφε ο συνδιασμος τι λεει?

Δημοσ.

Εξαρτάται τι θέλεις να κάνεις με το στικάκι.

Αν θέλεις να κάνεις απλά μεταφορές και να δώσεις μέχρι 50 ευρώ πάρε usb flash.

Αν θέλεις κάτι πιο μόνιμο και αντέχεις οικονομικά πάρε αυτόν τον Western, τον οποίον έχω και εγώ, ή κάτι τέτοιο ανάλογο. Οι σκληροί υπερτερούν στην αναλογία χωρητικότητα προς τιμή.

Μόνο προσοχή γιατί οι σκληροί είναι πολύ ευαίσθητοι στις αναταράξεις ειδικά όταν είναι σε λειτουργία.

Δημοσ.

Egw pali ekana to allo. agorasa ena frame gia 2.5 disko san to : http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.802071 me 13 euro kai meta agorasa enan opoiodipote skliro disko 2.5 intswn. na tonisw oti oi skliroi diskoi 2.5

intswn mporei na einai ligo poio akrivoi se sxesi me ta stick alla h xwritikotita toys den poianete apo ta sticks. kai pistepse me o ogos poy katalamvanoyn den einai kai toso megalos gia 40 - 120 gb.

Δημοσ.

Θα συμφωνήσω με το Fits 13, επίσης ο Western που πρότεινε ο @topos όπως και κάθε μικρός 2.5 έχουν μέγεθος πορτοφολιού και παίρνουν ρεύμα από το usb.

Δημοσ.

παιδια το θελω για μεταφορα αρχειων, δεν ξερω ποσο ευχρηστος ειναι ενας δισκος (αλλα μαλλον δεν θα ειναι προβλημα), [καλα τραβαω τα μαλλια μου με το

"πητε" ε ρε κολο αγγλικα με εχουν κανει να ξεχασω ελληνικα..........]

Δημοσ.
Απο ταχυτητα αδερφε ο συνδιασμος τι λεει?

Δεν το έψαξα ιδιαίτερα επειδή ο μόνος λόγος που το χρειάζομαι είναι η αποκλειστικά η μεταφορά αρχείων. Η ταχύτητα δεν μ' ενδιαφέρει καθόλου την συγκεκριμένη χρονική στιγμή.

Δημοσ.
Egw pali ekana to allo. agorasa ena frame gia 2.5 disko san to : http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.802071 me 13 euro kai meta agorasa enan opoiodipote skliro disko 2.5 intswn. na tonisw oti oi skliroi diskoi 2.5

intswn mporei na einai ligo poio akrivoi se sxesi me ta stick alla h xwritikotita toys den poianete apo ta sticks. kai pistepse me o ogos poy katalamvanoyn den einai kai toso megalos gia 40 - 120 gb.

πολυ καλο φιλε μου δεν το ειχα σκεφτει!! να υποθεσω οτι τα xp το αναγνωριζουν αυτοματα ετσι?

userbar223662ux1.gif

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...