johnfocus Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2006 παιδες καλησπερα.Εχω προβλημα με την εκκινηση ενος 2ου υπολογιστη που εχω ,καθως επαιζε το wmp παγωσε η οθονη και δεν μπορουσα με alt+control+del να τον ξεμπλοκαρω ουτε με reset.Εβγαλα την πριζα και ξαναδοκιμασα να τον ανοιξω ομως ξεκιναει η κεντρικη μοναδα χωρις να εχω οθονη.Πιστευω οτι δεν πρεπει να φταιει η οθονη αφου δεν ακουγετε ο ηχος του ''καλως ηρθατε'' στην εκκινηση του windows.Τα ανεμιστηρακια δουλευουν κανονικα,τα windows ειναι αυθεντικα ενω δεν μυρισα κατι καμμενο απο την μοναδα.
PeTr2oS Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 Καλησπέρα. Δεν θέλω να σου πω κακά μαντάτα αλλά μάλλον έχεις κάτι καμένο στο PC σου και κατά την ταπεινή μου γνώμη αυτό είναι το CPU
player74 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 kai giati na einai i cpu kai na mhn einai kati allo? apo dikia mou xrhsh kai empeiria otan eixe provlhma h cpu px yperthermansi ekline monos tou o ypologistis.
johnfocus Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 ξαναπροσπαθησα να τον ανοιξω και λειτουργησε κανονικα για 5 λεπτα και τον εκλεισα.οταν τον ανοιξα ξανα μου εβγαλε ενα μυνημα οτι ο υπολογιστης θα επρεπε να τερματιστει και εσβησε,ενω επειτα με ξεκινησε απο το boot menu και κολλησε.στην τελευταια μου προσπαθεια η κεντρικη μοναδα φαινοταν να λειτουργει κανονικα πλην ομως δεν ξεκινουσε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.