Giourkas1 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 Swstos o "panagos"!! sto mall to eftasan sta 10€ akousa!! Asta na pane...
Rising1980 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 Ρε γαμώτο, θυμάμαι πιο παλιά που λέγαμε "δεν έχω λεφτά, δεν πάμε κανά σινεμά"; Τι έγινε τώρα; πρέπει να μου φύγει το λιγότερο ένα 20ευρο για να δω μια ταινία; On topic, εδώ στο Κάιρο το αποφεύγω γιατί πέφτει πολύ "ψαλίδι"¨.
Godfath3r Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Πάντως εγώ που πήγα στην Θεσ/νικη στα Village, έχει μία προσφορά που αν αγοράσεις το εισητήριο απο δευτέρα έως τετάρτη (για οποιαδήποτε προβολή μέσα στην βδομάδα) πληρώνεις 5.5? το εισητήριο...Πολύ καλή τιμή πιστεύω... Το μόνο που με ξενέρωσε είναι οτι στην max αίθουσα είχαν τον ήχο ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ χαμηλά...Δεν ξέρω αν το κάνουν αυτό σε όλες τις ταινίες, πάντως εμένα με ξενέρωσε απίστευτα!
john1987 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Ναι κ πηγαν νομζω 8 ευρω απο πεμπτη ως κυριακη...Λες και παει κανεις συχνα Δευτερα-Τεταρτη...Τι ελλεεινοι..
CONAN_ Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Στο Village Μαρούσι που πήγα σήμερα πάντως, έχουνε Δευτέρα - Τετάρτη 6,50 και λοιπές μέρες 8 ευρώπουλα. Η αίθουσα άδεια μέσα. Επίσης τα υποτιθέμενα κουπόνια που πάιρνεις για μελλοντική προβολή ισχύουν μόνο για Πέμπτη - Κυριακή οπότε πάλι στα 6,50 σου βγαίνει το μαλλί. Πολύ ακριβό πιστεύω, και θα έπρεπε να έχουνε προσφορές όπως προείπε κάποιος φίλος...
Sorath Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Πριν αρκετά χρόνια πήγαινα πολύ συχνά κινηματογράφο. Ακόμα και μόνος μου γούσταρα πολύ. Συνήθως έβλεπα όλες τις "επιτυχίες" της κάθε χρονιάς. Τώρα όμως, έχω να πάω 3 χρόνια κινηματογράφο, και θα ήταν ακόμα περισσότερα αν δεν είχα πάει εκείνη την μια όταν ήμουν φαντάρος για να ξεχαρμανιάσω λίγο. Πλέον με Home Cinema σπίτι και με τις ενοικιαζόμενες ταινίες να κυκλοφορούν σχεδόν άμεσα μετά την απόσυρσή τους απο τον κινηματογράφο, προτιμώ να αράζω σπίτι μου και να απολαμβάνω όπως θέλω εγώ την κάθε ταινία. Χωρίς να δίνω ένα σωρό λεφτά, χωρίς να με ενοχλεί κανείς λόγο θυρύβου ή λόγω του οτι μου "κρύβει" την εικόνα, χωρίς διάλλειμα.. κτλ. Όπως μου αρέσει εμένα. Και ναι, το απολαμβάνω το ίδιο όπως και τότε.
Godfath3r Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2007 Sorath, εκεί ακριβώς είναι που χάνουν οι κινηματογράφοι...Οτι τα home cinema πλησιάζουν αρκετά (αναλόγως βέβαια τον εξοπλισμό του καθενός) στην κινηματογραφική εμπειρία οπότε δεν είναι διατεθιμένοι πολλοί να δώσουν τόσα χρήματα για μία ταινία στον κινηματογράφο... Πχ στην Αγγλία κάνει 6 λίρες το εισητήριο την στιγμή που το εισητήριο του μετρό του Λονδίνου κάνει 2 λίρες...!!!!Είναι σαν να λέμε δλδ οτι εδώ πηγαίνει και βλέπεις cinema με 2?!!
qspock Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2007 Πχ στην Αγγλία κάνει 6 λίρες το εισητήριο την στιγμή που το εισητήριο του μετρό του Λονδίνου κάνει 2 λίρες...!!!!Είναι σαν να λέμε δλδ οτι εδώ πηγαίνει και βλέπεις cinema με 2?!! Πολυ πετυχημενη παρατηρηση. Παντα πρεπει να χρησιμοποιουμε αναλογιες για να κανουμε συγκριση με αλλες χωρες. Αρα λοιπον οι Αγγλοι πηγαινουν σινεμα με 2€! Και σημειωστε πως δεν βαλαμε στο παιχνιδι την αναλογια μισθων! Τοτε εχει πιο πολυ πλακα..
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2007 Τα μεταφορικά των Άγγλων είναι ένα από τα μεγαλύτερα τους έξοδα. Δεν έχει καμία σχέση η σύγκριση, είναι εντελώς λάθος. Όσοι φίλοι μου έζησαν Αγγλία, μου έλεγαν ότι πιο πολλά δίναν για τις μετακινήσεις τους, παρά για νοίκι. Ας επιβεβαιώσει κάποιος που να έζησε - ζει εκεί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.