Oberon Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 πλέον όχι πολύ συχνά. Να ναι 1-2 τον μήνα. Πλέον το dvd μου είναι αρκετό.
stathis85tpt Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 εγω παιδια πηγαινα 2 με 3 φορες το μηνα αλλα απο τοτε που με επισκεφτηκε ο θειος απο την αμερικη αραζουμε στο καναπε με την 28αρα κ τα 5.1 της λογκιτεκ κ βλεπουμε... εξαλλου δυσκολα βρισκω κατι που να αξιζει να δωσω τα λεφτα για κινηματογραφο. αν κατι το αξιζει δεν εχω προβλημα....
chiderboy Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 Πήγα μια φορά πριν 2-3 χρόνια να δω το Ματριξ ριλόντεντ και ακόμα μια φορά είχαμε πάει με το λύκειο πριν 5-6 χρόνια για να δούμε τη ζαν ντ' αρκ
panagos Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Αν πρόκειται για καλή ταινία θα πάω στο σινεμά αλλά μου τη δίνει πολύ η νοοτροπία πολλών-δυστυχώς στην Ελλάδα- να αφήνουν ανοιχτό το κινητό τους και να μιλάνε απο πάνω αν χτυπήσει! Επίσης ενοχλητικά είναι τα πικρόχολα σχόλια και οι εξυπνάδες ορισμένων μέσα στην άίθουσα που νομίζουν πως έχουν δικαίωμα να ανοίγουν το στόμα τους κατα τη διάρκεια της ταινίας και να πετάξουν τη μ@λακία τους πιστεύοντας πως είναι αστείοι και ευχάριστοι. Απο πολλές απόψεις προτιμώ το home cinema, ειδικά αν μένεις κάπου που δεν ενοχλείς και μπορείς να τσιτώσεις τα ηχεία και να ευχαριστηθείς με την παρέα σου την ταινία..
madcap Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Γιατί ρε φίλε madcap το cinema τι είναι μέσα? Ασε που πιστεύω ότι και το cinema είναι οικονομικά ασύμφορο... Φιλε μου οταν βγαινω εξω θα πρεπει να δωσω τουλαχιστον 5€-6€ για ενα ποτο το οποιο θα κρατησει το πολυ 1 ωρα;;; Ενω με το ιδιο ποσο βλεπω την ταινιουλα που μου αρεσει και μου μενει κατι. Δεν ξερω αν συμφωνεις;
Godfath3r Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2006 Tα περισσότερα blockbusters τα'χω δει cinema.Συνήθως το προτιμώ λόγω ήχου και γενικότερα της εμπειρίας.Το μόνο που με χαλάει είναι τα έξοδα, όπως τους περισσότερους... Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι εφόσον βλέπουν οι περισσότεροι κινηματογράφοι οτι ο κόσμος δεν βλέπει τόσες πολλές ταινίες και οτι οι αίθουσες είναι άδειες γιατί δεν κάνει προσφορές?Όπως ξέρω οτι γίνεται στο εξωτερικό... Πχ, με ένα εισητήριο όσες ταινίες θέλεις την ημέρα.Ή αν όχι έτσι.Κάτι με μπόνους, στις 3 ταινίες η επόμενη free.Ή κάτι άλλο δεν ξέρω...Μισό εισητήριο στις τελευταίες προβολές (που σε όσες έχω πάει, maximum η μισή αίθουσα να είναι γεμάτη).Καθημερινές προβολές μειωμένο εισητήριο. Οι παραπάνω λύσεις συμφέρουν και αυτούς και εμάς...Να αρχίσει ο κόσμος ξανά να πηγαίνει cinema...Πιστεύω οτι απο την νοοτροπία του Έλληνα έχει βγεί πλέον.(και να'ταν μόνο αυτό!!!!!!) Εγω πηγαίνω περίπου 2-3 φορές τον μήνα.Μπορεί και περισσότερο, μπορεί και λιγότερο. Η πρώτη ταινία που είδα με τον μπαμπά μου, και εγώ, ήταν αυτή...
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2006 Κάποτε είχα αγοράσει ένα πακέτο με πολλά κουπόνια (νομίζω 50) στη Θεσσ/νίκη, για έναν κινηματογράφο (δε θυμάμαι ποιόν), που ίσχυε από Σεπτέμβρη μέχρι Μάιο και έλεγε ότι αν πας με τον φίλο σου ο οποίος θα πληρώσει κανονικά εισιτήριο, εσύ μπαίνεις δωρεάν. Στην ουσία η πρακτική χρήση αυτού, ήταν "στα 2 εισιτήρια, το 1 δώρο". Δηλαδή πληρώναμε μισό εισιτήριο, γιατί προφανώς κανείς δεν είναι τόσο κάφρος που να λέει στους φίλους του "πληρώστε εσείς και εγώ θα μπω τζάμπα γιατί πρόλαβα και αγόρασα κουπόνια πριν από σας", αφού αν είχαμε αγοράσει όλοι κουπόνια, θα υπήρχε μεγάλο πρόβλημα. Η άλλη πρακτική χρήση; Βρίσκεις έναν άσχετο έξω από το σινεμά κ του λες να σου πάρει ένα εισιτήριο μαζί με το δικό του (αν και αυτή η τακτική αντιμετωπιζόταν από το 65% του κόσμου με καχυποψία).
chill Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2006 Αν έχεις καλό home cinema και από τι στιγμή που όλες οι ταινίες θα βγούν σύντομα σε dvd δεν υπάρχει λόγος να ξοδεύεσαι. Περιττή πολυτέλεια ο κινηματογράφος σήμερα. Τελευταία ταινία που είδα στο cinema.......η Τροία 2,5χρόνια πριν. Η παρέα μου γενικά το τιμάει δεόντως, κάθε Παρασκευή εκεί είναι.
Panathinaikara Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2006 έτσι, ειδικά με dsl αν έχουμε και καλα releases βλέπουμε την ταινία μέχρι και ένα μήνα πριν έρθει σινεμά
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2006 Ε, καλά, στο σινεμά δεν πας απλά για να δεις τις τελευταίες ταινίες. Γιατί να το κάνεις άλλωστε; Μήπως είναι καλύτερες από τις παλιότερες; Πηγαίνεις για τη μαγεία κ το μυστήριο που δημιουργείται σε κάθε περίπτωση όπου πολλοί άνθρωποι παρακολουθούν όλοι μαζί ένα πολιτισμικό γεγονός ή οποιαδήποτε αντίστοιχη εκδήλωση.
Sellers Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2006 Ε, καλά, στο σινεμά δεν πας απλά για να δεις τις τελευταίες ταινίες. Γιατί να το κάνεις άλλωστε; Μήπως είναι καλύτερες από τις παλιότερες; Πηγαίνεις για τη μαγεία κ το μυστήριο που δημιουργείται σε κάθε περίπτωση όπου πολλοί άνθρωποι παρακολουθούν όλοι μαζί ένα πολιτισμικό γεγονός ή οποιαδήποτε αντίστοιχη εκδήλωση. + τα πατατάκια + τις εξυπνάδες που θα πεις αλλά και που θα ακούσεις + κάθε λογής μη προβλέψιμο όπως α Συναντηση γνωστών β Λιποθυμίες... (Στο hostel. Όχι ότι μου άρεσε που η κυρία λιποθύμησε αλλα πρώτη φορά έβλεπα άνθρωπο να λιποθυμάει απο κοντά. Ανάψαν τα φωτά, σταμάτησε η ταινία... Πανικός. Ευτυχώς τελικά η γυναίκα επανήλθε αλλά δεν συνέχισε να βλέπει την ταινία, που ευτυχώς γιατί ακόμα δεν είχαν καν κόψει το μάτι της γκόμενας)
Sellers Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 Ε είναι πολύ μαλάκες οι τύποι. Το ανεβάσανε το εισητήριο και έγινα ρεζίλι.(Άγριο ρεζιλίκι όμως) Φτάνω ο κακόμοιρος στην ουρά των εισητηρίων και περιμένω με την κοπελιά μου. Άφραγκοι και οι δύο μαζέψαμε τα λιγοστά χρήματα μας και φτάνουμε στα 15 ευρώ. Μια χαρά λέω. Τσίκα τσίμα. Και το ανεβάσανε οι μπάσ...οι στα 8 ευρώ. Και έγινα ρεζίλι. Δεν είχα να πληρώσω. Θα αλλά ξω τον τίτλο του τοπικ. Μην ξαναπάτε σινεμά. Adsl και πάλι adsl.
phaedra-samos Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 1-2 φορες το εξαμηνο!! πρεπει να ειναι πολυ καλη η ταινια για να παω να τη δω στο σινεμα. προτιμω στο σπιτι dvd.. παντως παλιοτερα,στο λυκειο, πηγαινα πολυ πιο συχνα...
Giourkas1 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 Phgaina sxetika syxna, omws pleon isws kai mia fora to 3mhno...
panagos Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 8 ευρώ;;; Μήπως σου δίνανε δώρο το dvd μετά την προβολή;; Με 8 ευρώ νοικιάζεις την ταινία, αγοράζεις και ένα 6pack μπύρες, φτιάχνεις και κανα 2 πίτσες, φωνάζεις τα φιλαράκια σου και περνάτε και γαμώ στο σπίτι. Ακου εκεί 8 ευρώ..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.