mademoiselle Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2006 Εξαρτάται από τις ταινίες που προβάλονται. Δεν έχω πρόβλημα να πάω και 2 φορές την εβδομάδα εφόσον οι ταινίες με ενδιαφέρουν. Οποιαδήποτε ταινία μου κινεί το ενδιαφέρον θα πάω να την δω σινεμά. και εγώ κάπως έτσι χωρίς να με εκστασιάζουν τα ιδιαίτερα εφέ-τις περισσότερες φορές πάω και για την παρέα με φίλους
beastgr Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2006 Εμένα η πρώτη ταινία (που θυμάμαι τουλάχιστον) αν εξαιρέσεις κάτι παιδικές που πήγαινα κυριακές πρωί ήταν ο indy με την κιβωτό του. Το μόνο που θυμάμαι τότε ήταν ο indy ο μπαμπάς και ο marcus να καβαλάνε στο ηλιοβασίλεμα .... Α ρε... είμαι ευγνώμων που ο μπαμπάς με πήγε σ'αυτήν για πρώτη φορά! Αλλά προσοχη δεν την είδα όταν βγήκε... Την είχα δει το 88 σε special προβολή. το 81 ήμουν βρέφος! Τεσπα στο θέμα μας και εγώ παλιά πήγαινα αρκετά σινεμά (δεν υπήρχε ούτε βίντεο ούτε ιντερνετ) αλλά τώρα το έκοψα και πάω μόνο αν δω καμιά που με ενδιαφέρει ΠΑΡΑ πολύ. Ας πουμε τώρα θα πάω σίγουρα στο zodiac και στο the fountain για να φανταστείτε για πιο σύντομα δεν το βλέπω....
Panathinaikara Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2006 εγώ από πέρυσι που έβαλα dsl μία φορά πήγα σινεμά και κόντεψα να κοιμηθώ. Άντε σε 2 χρόνια ξανά. Ειδικά αν έχεις home cinema θεωρώ ότι είναι τελείως άχρηστος ο κινηματογράφος και πεταμένα λεφτά. Επιφυλάσσομαι για πραγματικά state of the art cinemas που δεν έχω πάει και ποτέ.
tornado Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2006 cinema πλεον παω σε μια - δυο ταινιες το καλοκαιρι σε καποιο θερινο και τελος. Σε χειμερινους δεν παω ποτε, οτι και να παιζουν και ο λογος ειναι η τιμη και δεν με ενδιαφερει τι ταρατζουμ μηχανηματα εχουν βαλει για να εντυπωσιασουν / προσελκυσουν κοσμο.... Περυσι ακουμπησα 1000 κατι ευρω για ενα καλο home cinema (projector + 5:1 ηχος) και πλεον 2-3 φορες την εβδομαδα απολαμβανω καποια ταινια με την παρεα μου. Η ποιοτητα ειναι αρκετα καλη συν οτι δεν παιζουν τα διαφορα αρνητικα, πχ τα ηλιθια σχολια των απο πισω μου, το κινητο που χτυπαει μπροστα μου και ψαχνει να το βρει καμποση ωρα.... και φυσικα εχω κοψει ενα τεραστιο εξοδο που θα ειχα καθε ετος....
Super Moderators paredwse Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2006 Εξαρτάται από τις ταινίες που προβάλονται. Δεν έχω πρόβλημα να πάω και 2 φορές την εβδομάδα εφόσον οι ταινίες με ενδιαφέρουν. Οποιαδήποτε ταινία μου κινεί το ενδιαφέρον θα πάω να την δω σινεμά. Συμφωνώ, μια απ' τα ίδια. To SW IV sthn original release sou kanei? Ωχ, είσαι ακόμα πιο πάλιουρας; :neutral: Κι εγώ που γκρινιάζω γιατί δεν είδα τη Γαλάζια Λίμνη λόγω του ακατάλληλου κάτω των 13 (όταν βγήκε Ελλάδα ήθελα 2 μήνες ακόμα για να γίνω 13 χρονών).
BLISS Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2006 Eixe ginei polus ntoros gia th Galazia Limnh tote 8umamai! Fusika kai to eida
SupaCoopa Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2006 cinema πλεον παω σε μια - δυο ταινιες το καλοκαιρι σε καποιο θερινο και τελος.Σε χειμερινους δεν παω ποτε, οτι και να παιζουν και ο λογος ειναι η τιμη και δεν με ενδιαφερει τι ταρατζουμ μηχανηματα εχουν βαλει για να εντυπωσιασουν / προσελκυσουν κοσμο.... Περυσι ακουμπησα 1000 κατι ευρω για ενα καλο home cinema (projector + 5:1 ηχος) και πλεον 2-3 φορες την εβδομαδα απολαμβανω καποια ταινια με την παρεα μου. Η ποιοτητα ειναι αρκετα καλη συν οτι δεν παιζουν τα διαφορα αρνητικα, πχ τα ηλιθια σχολια των απο πισω μου, το κινητο που χτυπαει μπροστα μου και ψαχνει να το βρει καμποση ωρα.... και φυσικα εχω κοψει ενα τεραστιο εξοδο που θα ειχα καθε ετος.... Eτσι... ετσι... ΑΚΡΙΒΩΣ ετσι φιλε μου!
nontasg Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2006 Εγώ πάλι δεν είμαι fun του cinema οπότε ακόμα και στην τηλεορασούλα μου των 25' να το δω ένα έργο δε με ενοχλεί καθόλου.....Να'ναι καλά ο "θείος" και το convertxtodvd..... Ακούς εκεί Home Cinema........Κακομαθημένοι........ :mrgreen:
Anasazi Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Μέχρι πρόσφατα πήγαινα σχεδόν κάθε βδομάδα....Αλλά επειδή ο Νεοέλληνας με εκπλήσσει καθημερινά όλο και περισσότερο με το ποσοστό ηλιθιότητας που κουβαλά...το έκοψα!!Τελευταία ταινία που είδα ήταν το Lady in the Water και είχα πολλούς στην αίθουσα να χαχανίζουν,να φωνάζουν,να ρεύονται (!!!!!!) λες και δεν υπάρχει κόσμος που πάει για να παρακολουθήσει ένα έργο...ή λες και μόνο αυτοί έχουν δικαιώματα στην αίθουσα...!Και σε αυτό τεράστια ευθύνη έχουν οι επόπτες της αίθουσας.Απ'ότι μου έχουν πει συγγενείς από Αυστραλία,το παραμικρό κιχ να κάνεις επίτηδες,έρχονται και σου λένε να περάσεις έξω!Τέλος πάντων,θάνατος στους κάφρους.
Sellers Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Μέχρι πρόσφατα πήγαινα σχεδόν κάθε βδομάδα....Αλλά επειδή ο Νεοέλληνας με εκπλήσσει καθημερινά όλο και περισσότερο με το ποσοστό ηλιθιότητας που κουβαλά...το έκοψα!!Τελευταία ταινία που είδα ήταν το Lady in the Water και είχα πολλούς στην αίθουσα να χαχανίζουν,να φωνάζουν,να ρεύονται (!!!!!!) λες και δεν υπάρχει κόσμος που πάει για να παρακολουθήσει ένα έργο...ή λες και μόνο αυτοί έχουν δικαιώματα στην αίθουσα...!Και σε αυτό τεράστια ευθύνη έχουν οι επόπτες της αίθουσας.Απ'ότι μου έχουν πει συγγενείς από Αυστραλία,το παραμικρό κιχ να κάνεις επίτηδες,έρχονται και σου λένε να περάσεις έξω!Τέλος πάντων,θάνατος στους κάφρους. Ωχ το πιο σπαστικό. Η φασαρία στον κινηματογράφο απο μαλα...να κωλόπαιδα (γιατί συνήθως για αγόρια πρόκειται) είναι πιο σπαστικό απο οτιδήποτε άλλο...
funny Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2006 Εγω παω οποτε εχει εργα που μου κινουν το ενδιαφερον
madcap Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 Τωρα τελευταια πηγαινω συχνα μιας και το εξω εχει γινει πλεον πολυ ασυμφορο οικονομικα αλλα και ψυχικα.
Sellers Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 Γιατί ρε φίλε madcap το cinema τι είναι μέσα? Ασε που πιστεύω ότι και το cinema είναι οικονομικά ασύμφορο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.