Προς το περιεχόμενο

Πόσο συχνά πηγαίνετε cinema?

Sellers

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι αξίζει να δει κανείς στο σινεμά όταν υπάρχουν άπειρα anime και μια dsl σύνδεση... :roll:

Το έχω κόψει τελευταία. Παλιά πήγαινα 1-2 φορές το μήνα.

• Απαντ. 68
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Να υποθέσω κανείς δεν νιώθει νοσταλγικά όταν σκέφτεται ότι πάει cinema?

Όλοι το αγγούρι της τίμης σκέφτεστε???

Δημοσ.
Εξαρτάται από τις ταινίες που προβάλονται. Δεν έχω πρόβλημα να πάω και 2 φορές την εβδομάδα εφόσον οι ταινίες με ενδιαφέρουν.

Οποιαδήποτε ταινία μου κινεί το ενδιαφέρον θα πάω να την δω σινεμά.

Συμφωνώ, μία από τα ίδια!!!

Δημοσ.

Τις προαλλες ειδα για περιπου 15η φορα το DVD του Βatman Begins και σκεφτομουν οτι αν καποιος το εβγαζε στο σινεμα θα εδινα 7,5 ευρω να το δω.Οπως και να το κανεις αν δεν εχεις δικη σου μινι αιθουσα,ουτε ΚΑΝ καλο home cinema,η αισθηση του σινεμα σε ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ταινιες δεν παλευεται

Δημοσ.
Να υποθέσω κανείς δεν νιώθει νοσταλγικά όταν σκέφτεται ότι πάει cinema?

Όλοι το αγγούρι της τίμης σκέφτεστε???

Πως δεν νοιώθουμε. Προσωπικά έχω συνδέσει ορισμένες από τις καλύτερες αναμνήσεις μου με το σινεμά.

Τελευταία όμως δεν υπάρχει τίποτα καλό για να δεις. Όλο τα ίδια και τα ίδια.

Που και που βγαίνουν καλές ταινίες... που γιαυτές αξίζει να δώσεις 7-7.5 ευρώ.

Δημοσ.

Πρέπει να έχω να πάω από το λύκειο στον άρχοντα το 3.Οπως έλεγε και ο τύπος που ίδυσε το MGM γιατί να δώσεις λφτά να δεις μια μάπα ταινία ενώ μπορείς να τη δεις και από το σπίτι σου.Τώρα το σινεμά δε στοιχίζει μόνο 7.5 ευρώ βάλε βενζίνη βάλε ποπκορν(εις διπλούν αν έχεις και θηλυκό μαζί σου).Μάνι μάνι καμιά 25άρα 30άρα.Ε δε συμφέρει.

Δημοσ.

To T2? Εννοειται, το περιμενα πως και πως, μου ετρεχαν τα σαλια βλεποντας επι 1 χρονο το video clip των Guns 'n Roses "You could be mine" στα επιγεια δορυφορικα...

Μακαρι να το εβλεπα και σε καμια σοβαρη αιθουσα οπως οι σημερινες, οχι αυτη στην Ναυαρινου που χωραει στο ισογειο πολυκατοικιας...

Απο την αλλη, σημερα απο αιθουσες αλλο τιποτα, αλλα απο ταινιες, χεσε μεσα!

Καλα δε θα ηταν αν διεθεταν μια αιθουσα για oldies? Και μαλιστα τιποτα extended special releases? Οπως πχ το T2 special extended release ή τα LOTR extended. Ε ρε τι εχασε ο κινηματογραφος πετσοκοβοντας χρονο...

PS: Πρωτη με μπαμπα ηταν ο E.T. ή το superman 2, δε θυμαμαι ακριβως πια απο τις 2. Παντως ο BLISS με προλαβε ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...