Sellers Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2006 Θα μπορούσε να γίνει και δημοσκόπηση αλλά καλύτερα έτσι. Εσείς πόσο συχνά πηγαίνετε στον κινηματογράφο? Υπάρχει ένα δίλημα πολύ μεγάλο για μένα. Απο την μία θέλω 20ευρώ να πάω cinema αλλά απο την άλλη όταν τυχαίνει και νοικιάζω μια ταινία που έλεγα να την δω στο κιν/φο και τελικά βγαίνει πολύ καλή σπάζομαι που τελικά δεν την είδα... :evil: Anyway... Εγώ πάνω κάτω πάω κιν/φο 2 με 3 φορές τον μήνα...
nontasg Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2006 Θα μπορούσε να γίνει και δημοσκόπηση αλλά καλύτερα έτσι.Εσείς πόσο συχνά πηγαίνετε στον κινηματογράφο? Υπάρχει ένα δίλημα πολύ μεγάλο για μένα. Απο την μία θέλω 20ευρώ να πάω cinema αλλά απο την άλλη όταν τυχαίνει και νοικιάζω μια ταινία που έλεγα να την δω στο κιν/φο και τελικά βγαίνει πολύ καλή σπάζομαι που τελικά δεν την είδα... :evil: Anyway... Εγώ πάνω κάτω πάω κιν/φο 2 με 3 φορές την εβδομάδα... Έλα;;;;Εγώ το πολύ μια φορά το μήνα πάω.......Να'ναι καλά ο θείος από America.........
Sellers Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2006 Υπερβολική ταχύτητα φίλε Νώντα... Τον μήνα ήθελα να πω... Καλός και ο θείος αλλά, άλλη αίσθηση έχει και το cinema...
nontasg Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2006 Ναι αλλά είναι και πανάκριβο το μαμημένο.......
dimi7RiS Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2006 ο κινηματογραφος εχει σχεδον κοπει!! μου φτανει η 32αρα και το home cinema Μονο για καμια ταινια με τρελα οπτικοακουστικα εφε!! Κινηματογραφο παω μονο οταν η αδερφη μου φερνει καμια τσαμπα εισιτηριο απο μια φιλη της
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 Εγώ υπήρχε μια περίοδος (στο Λύκειο) που πήγαινα 1 ή 2 φορές κάθε εβδομάδα (ναι, εβδομάδα, δεν είναι κεκτημένη ταχύτητα). Τώρα πια, μάλλον 1 ή 2 φορές το μήνα... Θέλω όμως να το ξαναρχίσω!
giorgos th. Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 ο κινηματογραφος εχει σχεδον κοπει!! μου φτανει η 32αρα και το home cinemaΜονο για καμια ταινια με τρελα οπτικοακουστικα εφε!! Κινηματογραφο παω μονο οταν η αδερφη μου φερνει καμια τσαμπα εισιτηριο απο μια φιλη της akrivos mia apo ta idia i an pao se kamia super premiera (px X-Men3,Superman returns)
Diablos Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 Εγώ παλιότερα πήγαινα πιο συχνά, μερικές φορές και χωρίς να ξέρω τι ταινίες παίζονταν, αλλά τώρα πάω μια φορά το μήνα ή το δίμηνο. Το βλέπω να ελλατώνεται περισσότερο όμως τώρα που έβαλα ADSL και που κάναν και τα εισιτήρια κοντά 8 ευρώ...
tacuma Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 Εδω κ δυο χρονια πηγαινα 1-2 φορες την βδομαδα, απο τον Μαιο κ μετα ομως εχω παει μολις 2 φορες.. Συνεπως φετος μαλλον θα πηγαινω 1-2 φορες τον μηνα
Cue Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 Εξαρτάται από τις ταινίες που προβάλονται. Δεν έχω πρόβλημα να πάω και 2 φορές την εβδομάδα εφόσον οι ταινίες με ενδιαφέρουν. Οποιαδήποτε ταινία μου κινεί το ενδιαφέρον θα πάω να την δω σινεμά.
WaVe Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 Kai egw prin 3 xronia pigena sigoura 2-3 fores tin vdomada, omws edw k 3 xronia pou apektisa ton theio apo tin Ameriki den paw sxedon pote, gia tin akrivia exw na paw sigoura 1 xrono
mohic4n Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2006 Gumnasio kai lukeio phgaina ka8e bdomada. Opote upologiste to xrono poses fores eixa paei ta 6 auta xronia. Ta teleutaia omws 5 xronia exw paei polu liges fores. Den pisteuw na einai panw apo 40... Se mena paizei rolo h tainia pou paizei. P.x.: se trella efe 8elw na thn dw sto cinema, se mia me oxi efe alla me polu kalh upo8esh mporw na thn dw kai spiti. Yparxoun omws fores pou tou 2ou eidous tis taineies tis blepw kai cinema me parea.
sheik Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2006 Εγω 1,αντε 2 φορες το μηνα. Κι αυτο οταν εχει ενδιαφερουσες ταινιες....δεν με παιρνει να πεταω ετσι 15-20 ευρω την φορα.
NOPSTRIM Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2006 Analoga me tin tainia pou paizei! An me endiaferei 8a pao... Me liga logia an vgoun 5 tainies tin idia vdomada kai me endiaferoun kai oi 5 8a pao mesa stin idia vdomada na tis do! An den vgei tainia pou na me endiaferei kai gia 5 mines tote gia 5 mines filokseno ton 8eio apo america...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.