Προς το περιεχόμενο

Ntuser arxeiati akrivws einai?

fits13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kalispera sas. sto document and settings kai sigegrimena sto onoma xristi poy exw valei kathe vlepw polla arxeia toy tupoy ntuser..... kai merikes fores prosthetontai ki alla tetoioy eidoys arxeia. ti akrivws arxeia einai afta kai an ta svisw tha exw provlima me ta xp??? xerw oti prepei na einai simantika arxeia gia ta windows xp pro sp2 greek alla den xerw poia einai xrisima kai poia oxi kai an yparxei kapoio programma poy na xefortwnomai OLA ta peritta(proswrina) arxeia twn windows xp pro. An xeretai kanena tetoio programma sas parakalw poly na moy peite pws legetai kai poy mporw na to vrw. Sto sistima moy exw ta exis programmata: ad-aware 1.6 se pro, norton system works 2006 premier, tune up utilities 2006 mcafee 7(kai sinexws anavathmizw to arxeiw iwn).

Δημοσ.

Τα ntuser περιέχουν τα μερη της registry που αφορουν το χρήστη. ετσι κι αλλιως οσο ειναι φορτωμενα τα win, δεν μπορεις να τα σβησεις.

Μην τα σβησεις, θα εχεις προβλημα.

μπορεις να σβησεις, σχεδον αφοβα οτι βρεις στα

c:\Documents and Settings\user\Local Settings\Temp

την cache του ΙΕ και αλλων browsers,

αδειασμα recycle bin,

cookies,

σβησιμο αχρηστων μηνυματων απο outlook inbox, ξανα, σβησιμο απο το deleted items, και συμπιεση φακελλων του outlook (οχι με zip!, μέσα απο το outlook).

Απενεργοποίηση του system restore, για να σβησουν τα προηγουμενα restore points (βρισκονται στους φακελους "System Volume Information"),

.προαιρετικά ενεργοποίηση παλι του system restore, αν το χρειάζεσαι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...