Προς το περιεχόμενο

Rapidshare whats the problem?

Gl0bAlZer0

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Exw premium membership kai enw mporw na kanw kanonika log in sth selida gia na dw ta stats mou otan paw na kawn log in gia na katebasw ena arxeio xeirokinita h' apo to flashget mou bgazei error..

Exeis kanenas paromoio problhma?

Δημοσ.

epishs katebazw mono apo .de :/

twra to dokimazw,mexri stigmhs ta ketebaza me to flashget opote kai de mou xreiastike to rapidget.

Upadet:Me to rapidget kanw kanonika log in.all mou bgazei error download link otan bazw rapidshare.com arxeia.

Δημοσ.
ΟΙ ΔΙΣΚΟΙ ΓΕΜΙΣΑΝ

Τώρα αν έρθουν κάποιοι και αρχίσουν να σου λένε για άσχετα μηνύματα δεν θα φταίνε......Και τί το λες;Κράτα backups και μετά κάνε format να αδειάσουν ή αγόρασε κι άλλο δίσκο......:mrgreen:

Πέραν της πλάκας τώρα,καλό είναι όταν γράφεις κάτι να έχει ουσία και να είναι εντός θέματος.Με αυτό που λες ας πούμε τι απάντηση περιμένεις να πάρεις;;;

Επιπλέον,καλώς ήρθες στο forum......

Επί του θέματος:υπάρχει κανά άλλο πρόγραμμα για download από rapidshare εκτός από το rapidget και το flashget;Επειδή κι εγώ έχω προβλήματα με αυτά τον τελευταίο καιρό....

Δημοσ.
Τώρα αν έρθουν κάποιοι και αρχίσουν να σου λένε για άσχετα μηνύματα δεν θα φταίνε......Και τί το λες;Κράτα backups και μετά κάνε format να αδειάσουν ή αγόρασε κι άλλο δίσκο......:mrgreen:

Πέραν της πλάκας τώρα,καλό είναι όταν γράφεις κάτι να έχει ουσία και να είναι εντός θέματος.Με αυτό που λες ας πούμε τι απάντηση περιμένεις να πάρεις;;;

Επιπλέον,καλώς ήρθες στο forum......

Θα συμφωνήσω μαζί σου nontasg...το θέμα που αναφέρεσε kostas_r21 είναι λιγο πιο κάτω(λιγο παρατηριτικοτητα ρε παιδι μου δεν εχεις)

Επί του θέματος:υπάρχει κανά άλλο πρόγραμμα για download από rapidshare εκτός από το rapidget και το flashget;Επειδή κι εγώ έχω προβλήματα με αυτά τον τελευταίο καιρό....

rapget, us downloader αλλά σου προτείνω rapget

Δημοσ.

καλώς σας βρήκα.Αν μπείτε στη σελίδα της rapidshare.de θα δείτε το μήνυμα "οι δίσκοι γέμισαν"

Υπάρχει ένα πρόγραμμα που λέγεται New_RapidLeecher_.Net_v5.1_for_Rapidshare.COM

δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα αν θέλετε πηγαίνετε να το κατεβάσετε στο http://www.skillware.blogspot.com/

Δημοσ.
καλώς σας βρήκα.Αν μπείτε στη σελίδα της rapidshare.de θα δείτε το μήνυμα "οι δίσκοι γέμισαν"

Υπάρχει ένα πρόγραμμα που λέγεται New_RapidLeecher_.Net_v5.1_for_Rapidshare.COM

δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα αν θέλετε πηγαίνετε να το κατεβάσετε στο http://www.skillware.blogspot.com/

Α τότε λάθος κατάλαβα.Απλά δεν το διευκρίνισες.....Sorry πάντως.....:lol:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...