deker Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 "αν θέλεις εφαρμογές τύπου Office τότε με τον 6400 θα είσαι ΟΚ??????????????"Ελεος!!!!!!!!!!!!!!! Εχουμε ξεφυγει τελειως.... Αυτοι δηλαδη που εχουν celeron/sempron τι να πουνε???? Κάπου σε έχασα. Δεν το κατάλαβα αυτό το ειρωνικό ύφος.Εγώ είπα την άποψή μου σχετικά με τους επεξεργαστές που πρότεινε αρχικά ο andromahos. Αν εσύ είσαι ο κύριος εξυπνίδης, ε όντως έχουμε ξεφύγει τελείως, αντιλαβού;
tolis86 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 file deker mallon den exeis dikio...o 6400 einai gia poliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii perisotera apo doulia se office....ontws...
deker Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Ε ήμαρτον. Τι άλλο να πω; Θα το θέσω κάπως αλλιώς ώστε να το καταλάβετε καλύτερα στην τελική γιατί μάλλον ήταν πρόταση για πολύ υψηλό δείκτη iq από ότι βλέπω. Διαγράψτε την πρόταση που περιείχε τη λέξη office μέσα γιατί ήταν μία συγκριτική φράση που χρησιμοποίησα για να δείξω ότι ο 6600 είναι δυνατότερος.Βάλτε αντί για εφαρμογές τύπου office την φρασούλα DVD ripping, encoding κτλ. Σαφώς ο 6400 είναι πολύ ικανότερος από το να μπορεί απλώς να χειριστεί τέτοιες "αχνές" εφαρμογές. Ήθελα απλώς να δώσω ένα παραδειγματάκι σαφώς κατώτερο από τα παιχνίδια όσον αφορά την ανάγκη σε επεξεργαστική ισχύ. Ε αυτό που μου ήρθε εκείνη τη στιγμή, ήταν το office συγγνώμη που δεν στρόφαρα στην επιθυμητή τιμή. Όλα οκ μέχρι εδώ;Αν χαθήκατε κάπου πάλι, εννοείται ότι μπορείται να μου στείλετε την απορία σας ώστε να συνεχίσουμε επ ' αόριστον αυτό το τόσο ενδιαφέρον ζήτημα αφού και εγώ αλλά και εσείς έχουμε άπειρο χρόνο στη διάθεσή μας για να σπαταλάμε φαιά ουσία. Thanks για το χρόνο σας. Ξεφύγαμε κατά πολύ από το στόχο αυτού του topic. Ελπίζω να μην παρεξηγήθηκα από κανέναν, αλλά ρε παιδί μου...Ήμαρτον πραγματικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.