k_antoni Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2006 με ποιο codec? τα καλύτερα αποτελέσματα τα είχα με gsm codec... ποιότητα σε επίπεδο κινητού. καλή ιδέα για ασύρματο, αλλά μάλλον θα προτιμήσω κάτι σε λύση linksys, όχι αντάπτορα, κανονική συσκευή. με πήραν τηλ από την altec κ μου παν ότι μπορώ να διαλέξω ότι νούμερο θέλω για i-call IN, ανεξάρτητα από την περιοχή στην οποία μένω. καλή φάση, πάω για συσκευή κ για αριθμό μέσα στην επόμενη εβδομάδα...
aristof1989 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 kalispera... telika anixa ta ports kai douleui teleia alla iparxei akoma kapoio allo provlima... afou kano mia klisi kai teliono pao na kano mia deuteri kai ekei einai pou mou vgazei ena error kai mou leei oti to programa vrike ena fatal error:( ama xerei kapoios as mou pei ti einai giati den xero ti na kano...
k_antoni Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 δύσκολα μας βάζεις τώρα... ποιο πρόγραμμα χρησιμοποιείς; πόσο χρόνο περιμένεις για να κάνεις άλλη κλήση; μερικές φορές δε με αφήνει να κάνω γρήγορα κλήσεις, γιατί δεν αποσυνδέεται αρκετά γρήγορα...
makisathanos Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 με ποιο codec? τα καλύτερα αποτελέσματα τα είχα με gsm codec... ποιότητα σε επίπεδο κινητού. καλή ιδέα για ασύρματο, αλλά μάλλον θα προτιμήσω κάτι σε λύση linksys, όχι αντάπτορα, κανονική συσκευή. με πήραν τηλ από την altec κ μου παν ότι μπορώ να διαλέξω ότι νούμερο θέλω για i-call IN, ανεξάρτητα από την περιοχή στην οποία μένω. καλή φάση, πάω για συσκευή κ για αριθμό μέσα στην επόμενη εβδομάδα... 711 - Το i-call IN δεν το χρησιμοποιώ - δεν ξέρω ποια θα ήταν η χρησιμότητά του. Έβαλα τους φίλους μου να γραφτούν και αυτοί στο i-call και μιλάμε από pc σε pc δωρεάν. Πάρε κάποια συσκευή από τα linksys είτε τηλέφωνο είτε αντάπτορα που όμως να υποστηρίζει οποιαδήποτε συσκευή και φυσικά χωρίς pc. Πάντως πρόσεχε λίγο μια λεπτομέρεια πριν ξοδευτείς: έχουν αρχίσει προσφορές τηλεφωνίας με ένα σταθερό ποσό απεριόριστα αστικά και υπεραστικά τηλεφωνήματα. Μήπως θάπρεπε να περιμένεις να ξεκαθαρίσει το τοπίο;;;
aristof1989 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 δύσκολα μας βάζεις τώρα... ποιο πρόγραμμα χρησιμοποιείς; πόσο χρόνο περιμένεις για να κάνεις άλλη κλήση; μερικές φορές δε με αφήνει να κάνω γρήγορα κλήσεις, γιατί δεν αποσυνδέεται αρκετά γρήγορα... xrisimopio to xlite 3.0 kai meta apo miso lepto xanakalo
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.