Προς το περιεχόμενο

SKYPE agora CREDITS

aristof1989

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
δοκίμασα το i-call... καλούτσικη ποιότητα στη μετάδωση φωνής! αλλά λόγω πΟΤΕ είχε διακοπές! βρε ούστ πΟΤΕ!!!

Σε μένα κάθησε πιο καλά από όλα τα άλλα - (εκτός από skype που δεν έχω δοκιμάσει).

Δημοσ.

Πρέπει να κατεβάσεις κάποιο softphone π.χ. X-lite 3.0 και να το ρυθμίσεις. Αν ψάξεις λίγο στο site i-call.gr θα δεις ότι έχει τα πάντα για το πως ρυθμίζεται.

Δημοσ.

το δούλεψα με το ekiga softphone του λίνουξ μου...

του φόρτωσα κ μια talk-talk... μιλούσα με αθήνα (υπεραστικό) 41 λεπτά κ πλήρωσα 72 ή 74c περίπου, δε θυμάμαι... με τον πΟΤΕξανά θα πλήρωνα περίπου 3ε... βρεε ούστ λαμόγια του πΟΤΕ !!!!! :-)

Δημοσ.

ego pali katevasa to programa apo to site tis altec tellecoms (softphone) alla den mporei na sindethei me tipota...to rithmisa etsi akrivos opos ta leei mesa sto site alla tipota den xero ti allo na kano...:(

Δημοσ.

άνοιξες θύρες στο firewall σου; πρέπει να ανοίξεις ports από 5060 ως 5061 ή από 3478 εώς 3479. αυτό δεν το γράφουν πουθενά στην ιστοσελίδα τους. επίσης server που μου λειτούργησε είναι ο sip.i-call.gr κ όχι ο i-call.gr Τους έστειλα mail να διορθώσουνε τις παραλείψεις τους, αλλά με γράψανε... δεν πειράζει, αυτή δε θα χουν ικανοποιημένους πελάτες (να πάρει ευχή, κ στην altec δημόσιοι υπάλληλοι;).

Δημοσ.

Εγώ κατέβασα το x-lite 3.0 και έκανα τις ρυθμίσεις που λένε στην ιστοσελίδα τους. Όλα δουλεύουν ρολόι. Χρησιμοποιώ και ένα ασύρματο τηλέφωνο από την onevoip (το πήρα από το πλαίσιο) και όλα ΟΚ. Αν είχε λίγο μεγαλύτερη εμβέλεια και το τηλέφωνο αυτό θα ήταν τέλεια.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...