aristof1989 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2006 kalispera paidia tha ithela na rotiso gia to pos na agoraso credits gia to skype... alla den exo pistotiki mipos iparxei kapoios allos tropos?:roll: sorry alla eimai kapos asxetos:-?
aristof1989 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2006 ida sto site tou skype oti ginete kai me paypall... alla pos douleui auto tha erthei kapoios kai tha tou doso ta leuta? please help guys...
makisathanos Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2006 Δε νομίζω να γλυτώσεις είτε με paypall είτε όχι τη πιστωτική κάρτα. Είναι ο απλούστερος τρόπος.
aristof1989 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2006 toulaxiston iparxi kamia kali plopliromeni karta san autes tis pireos??? kai an ne tha douleuoun me to skype?
mpentenis Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2006 egw ebgala mia tetoia apo eurobank, tn pairneis se 10 lepta k eisai kyrios...proplirwmeni visa einai, k paizei opou uparxei endiksi gia visa etsi agorazw credits gia voipbuster
makisathanos Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2006 Δες και το i-call πριν αγοράσεις credits στο skype. Εκεί μπορείς και χωρίς πιστωτική αλλά με κάρτες talk - talk.
k_antoni Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 δοκίμασα το i-call... καλούτσικη ποιότητα στη μετάδωση φωνής! αλλά λόγω πΟΤΕ είχε διακοπές! βρε ούστ πΟΤΕ!!!
makisathanos Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 δοκίμασα το i-call... καλούτσικη ποιότητα στη μετάδωση φωνής! αλλά λόγω πΟΤΕ είχε διακοπές! βρε ούστ πΟΤΕ!!! Σε μένα κάθησε πιο καλά από όλα τα άλλα - (εκτός από skype που δεν έχω δοκιμάσει).
aristof1989 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2006 kai kati allo... pos dokimasate to icall? ego to evala mou leei oti mou dinei kai 1 euro doro gia dokimi kai molis pao na kaleso ena stathero den me afinei... mipos gnorizete ti simvenei? please help...
makisathanos Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2006 Πρέπει να κατεβάσεις κάποιο softphone π.χ. X-lite 3.0 και να το ρυθμίσεις. Αν ψάξεις λίγο στο site i-call.gr θα δεις ότι έχει τα πάντα για το πως ρυθμίζεται.
k_antoni Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2006 το δούλεψα με το ekiga softphone του λίνουξ μου... του φόρτωσα κ μια talk-talk... μιλούσα με αθήνα (υπεραστικό) 41 λεπτά κ πλήρωσα 72 ή 74c περίπου, δε θυμάμαι... με τον πΟΤΕξανά θα πλήρωνα περίπου 3ε... βρεε ούστ λαμόγια του πΟΤΕ !!!!!
aristof1989 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2006 ego pali katevasa to programa apo to site tis altec tellecoms (softphone) alla den mporei na sindethei me tipota...to rithmisa etsi akrivos opos ta leei mesa sto site alla tipota den xero ti allo na kano...
k_antoni Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2006 άνοιξες θύρες στο firewall σου; πρέπει να ανοίξεις ports από 5060 ως 5061 ή από 3478 εώς 3479. αυτό δεν το γράφουν πουθενά στην ιστοσελίδα τους. επίσης server που μου λειτούργησε είναι ο sip.i-call.gr κ όχι ο i-call.gr Τους έστειλα mail να διορθώσουνε τις παραλείψεις τους, αλλά με γράψανε... δεν πειράζει, αυτή δε θα χουν ικανοποιημένους πελάτες (να πάρει ευχή, κ στην altec δημόσιοι υπάλληλοι.
makisathanos Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2006 Εγώ κατέβασα το x-lite 3.0 και έκανα τις ρυθμίσεις που λένε στην ιστοσελίδα τους. Όλα δουλεύουν ρολόι. Χρησιμοποιώ και ένα ασύρματο τηλέφωνο από την onevoip (το πήρα από το πλαίσιο) και όλα ΟΚ. Αν είχε λίγο μεγαλύτερη εμβέλεια και το τηλέφωνο αυτό θα ήταν τέλεια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.