Προς το περιεχόμενο

windows media player problem

Lemuria

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τισ τελευταιες μερες συμβαινει το εξης παραδοξο. Εχω καποια τραγουδια στη λιστα αναπαραγωγης. Μολις παιξουν ολα και κανω διπλο κλικ σε καποιο απο τη λιστα να ξαναπαιξει βγαζει σφαλμα αναπραγωγης. Το ιδιο συμβαινει κι οταν ενω εχει τελειωσει το playlist κανω διπλο κλικ σε ενα αλλο αρχειο απο εναν φακελλο ενω δεν ειναι στη λιστα. Συμβαινει καθε φορα και παρ' ολο που εγκατεστησα και το windows media player to 11 μπας και λυθει!

Δημοσ.

Τι γινεται ρε παιδια? Κανεις που να ξερει κατι? Firewall εχω comodo αν εχετε παρατηρησει καιποιοι κατι αντιστοιχο..?

Δημοσ.

μηπως τυχον εχεις διαγραψει τα τραγουδια απο το φακελο που εχεις ή τα εχεις μετακινησει?Παντος εγω που ειχα βαλει wmp11(beta 1) μου εβγαζε πολλα προβληματα και το γυρισα στο wmp10 που λειτουργουσαν ρολοι.Τωρα που ξαναβαλα το wmp11(beta 2) δεν μου εχει βγαλει κατι

Δημοσ.

Οχι ρε συ τιποτα σχετικο. Αυτο που σου λεω γινεται. Παιζει η λιστα...τελειωνει και μετα διπλο κλικ σε ενα τραγουδι της λιστας και error, επισης παιζει η λιστα τελειωνει και μετα πας στον φακελλο με τη μουσικη σου διπλο κλικ σε αλλο κομματι να παιξει και error! omg!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...