Lemuria Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2006 Τισ τελευταιες μερες συμβαινει το εξης παραδοξο. Εχω καποια τραγουδια στη λιστα αναπαραγωγης. Μολις παιξουν ολα και κανω διπλο κλικ σε καποιο απο τη λιστα να ξαναπαιξει βγαζει σφαλμα αναπραγωγης. Το ιδιο συμβαινει κι οταν ενω εχει τελειωσει το playlist κανω διπλο κλικ σε ενα αλλο αρχειο απο εναν φακελλο ενω δεν ειναι στη λιστα. Συμβαινει καθε φορα και παρ' ολο που εγκατεστησα και το windows media player to 11 μπας και λυθει!
Lemuria Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 Τι γινεται ρε παιδια? Κανεις που να ξερει κατι? Firewall εχω comodo αν εχετε παρατηρησει καιποιοι κατι αντιστοιχο..?
johnfocus Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 μηπως τυχον εχεις διαγραψει τα τραγουδια απο το φακελο που εχεις ή τα εχεις μετακινησει?Παντος εγω που ειχα βαλει wmp11(beta 1) μου εβγαζε πολλα προβληματα και το γυρισα στο wmp10 που λειτουργουσαν ρολοι.Τωρα που ξαναβαλα το wmp11(beta 2) δεν μου εχει βγαλει κατι
Lemuria Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 Οχι ρε συ τιποτα σχετικο. Αυτο που σου λεω γινεται. Παιζει η λιστα...τελειωνει και μετα διπλο κλικ σε ενα τραγουδι της λιστας και error, επισης παιζει η λιστα τελειωνει και μετα πας στον φακελλο με τη μουσικη σου διπλο κλικ σε αλλο κομματι να παιξει και error! omg!
johnfocus Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 καλυτερα κανε rollback και βαλε το προηγουμενο media player
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.