Προς το περιεχόμενο

ποιό ΝΟΚΙΑ ¨Ν¨και compatibility με ngage games

hexenlord

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έπειτα από ενα θεματάκι που είχα ανοιξει για το 3650 μου που ήθελα να το κάνω mp3 player και video recorder με διάφορα προγραμματάκια που κυκλοφορούν (αλλά τελικά καταλαβα πως δεν αξίζει), είμαι ετοιμος να προχωρήσβ στην αγορα ενός απο τα παρακάτω 3 έξυπνων τηλεφώνων:

1)Νοκια Ν73

2)Νοκια Ν80

3)Νοκια Ν91

Οι ανάγκες μου αφορούν την καλή αναπαραγωγή mp3, την καλυτερη δυνατη φωτογραφική μηχανη και αναπαραγωγή βίντεο.Δυστυχώς δεν μπορώ να βρώ και τα 3 σε ένα τηλέφωνο. Το μεν Ν91 έχει απειρη μνημη για Mp3 (μια χαρα δλδ) αλλά έχει καμερα 2mpixel. To N73 έχει κάμερα 3.2 αλλα δεν έχει καθόλου μνήμη (σχεδον) άρα γίνεται αναγκαία η αγορά μιας mmc κάρτας με μέγεθος το πολυ 1gb (<4gb του Ν91). To N80 έχει σχετικά καλή μνήμη (αν και εδω η αγορά κάρτας κρίνεται επιβεβλημένη), έχει κάμερα 3.0mpixels, αλλά είναι περυσινό μοντέλο με ότι συνεπάγεται αυτό στο Bios/firmware/λογισμικό του.Τι στο καλό να κάνω?

Επίσης θέλω να μάθω αν τα παραπάνω τηλέφωνα μπορούν να πα'ιξουν παιχνίδια του ngage.

Tέλος, προτάσεις κινητών hi-end στα πρότυπα αυτών των τριων, αλλα από άλλες εταιρ(ε)ίες είναι ευπρόσδεκτες.Ευχαριστώ

Δημοσ.

για να σ πω την αληθεια δεν εχουν σχεση τα mp:P

apo kamera n9...

an deis aristera exei lista apo nseries...des pio se ikanopoiei.apo twra sto lew oti apo kamera 100% h seira n90+ einai h kaluterh

gia sumatothma me ngage games den xerw alla pezoun mame.

rwta sto thread nokia sto myphone.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...