Προς το περιεχόμενο

Γνώμες Για αυτό το mobo

Vatos_locos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Δε θέλω να γίνω σπαστικός, αλλά στο θέμα του motherboard δε θα έπαιρνα κάτι φθηνό... Ίσως, αν έχεις και τη δυνατότητα, να ήταν καλύτερα να περιμένεις λίγο καιρό για να πάρεις κάποιο καλύτερο μοντέλο.

Δημοσ.
για αυτό τι λέτε αλλα

A8V-E SE (K8T890Pro, 939)

Α καλά δεν παίζεσαι ..... άστο πας σε χειρότερα... καλύτερα πάρε το πρώτο mb που είπες τo jetway .

edit ή το asus καλύτερα που ειπες στην αρχή . Εγω εχω το μη sli κοντά ένα χρόνο και δεν μου έχει κάνει το παραμικρό ..με εξαίρεση ίσως τον βλάκα τον ανεμιστήρα που ώρες ώρες γκρινιάζει ;)

Δημοσ.

Οχι VIA μην παίρνεις μακρυά!!!!!

Πάρε το πρώτο ASUS καλύτερα!!!!

Καθυστερημένη απάντηση αλλά είδες δε σε ξέχασα!

Πρώτα-πρώτα (ίσως και να κάνω λάθος) αυτή η VIA παίζει να έχει ξεκλείδωτο PCI άρα @@ρια....:mrgreen:

Eίχα μια Albatron με το ίδιο chipset but την αγόρασα για αρβάλα και στα σκουπίδια μετά! :mrgreen:

Δημοσ.

Xμ δεν έχω ιδέα για κάποια εναλλακτική λύση αλλά πάντως δε θα απογοητευτείς.

Σκέψου ότι την έχω ήδη 10 μήνες και 24/7 = όλο το 24ωρο είναι εκτός πισιού :mrgreen: για better ψύξη.:mrgreen:

Δημοσ.

erwthsh giati den koitas kai kamia msi k8n neo f?

edit: sorry twra eida pws thes na einai kai sli...den to syzhtaw phgenai sthn asus....h kalhtera h apopsh mou einai phgene opou thes arkei na einai nvidia chipset.....kai pros theou makria apo VIA....exw dei polla edw sthn douleia me VIA kai thn exoun pathsei kai filoi mou pou den me akougan....

Δημοσ.
erwthsh giati den koitas kai kamia msi k8n neo f?
Οπς την ξεχασα (βιασυνη RULEZ) γιατι ειχα πριν μια MSI nForce3 939 socket καλη βγηκε απλες ρυθμισεις κλπ....

h apopsh mou einai phgene opou thes arkei na einai nvidia chipset..
Συμφωνω και παλι κι επαυξανω!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...