Προς το περιεχόμενο

Γνώμες Για αυτό το mobo

Vatos_locos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τι λέτε για αυτό το mobo αξίζει τα λεφτά του 8 άπαιξε με opteron σημειώνω οι 3 pci-e που έχει δεν είναι όπως λέει στο e-shop αλλα οι 2 πράσινες είναι για SLI με 8X η κάθε μια ενώ η κίτρινη για 1 VGA pci-e 16X

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.527142

Η αυτό

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.522452

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Aδερφε εγω δεν θα ξαναπαιρνα jetway.Ειχα μια και με αφησε χρονους στο 11μηνο(σε ενα κουτακι του 300ρου multrirama που το χα παρει για το αδερφακι),ισα ισα προλαβα την εγγυηση...

Αλλα και γενικοτερα δεν εχω δει και κανεναν να το πρωτινει η να λεει καλα λογια για το συγκεκριμενο...

Δημοσ.

Μια μεταχειρισμένη DFI LanParty nF4 ( είτε SLI-DR είτε Ultra-D είτε SLI-DR eXpert )

ΕΚεί πουλιούνται τώρα αυτές, και είναι ότι καλύτερο για Socket939.

[ εκτός και αν έχεις Kingston ValueRam στις οποίες οι περισσότερες δεν παίζουνε δυστυχώς ]

Δημοσ.

Αλλα και γενικοτερα δεν εχω δει και κανεναν να το πρωτινει η να λεει καλα λογια για το συγκεκριμενο...

Τελικα Διαψευστικα...

Να ο πρωτος!

metalmike αυτην εχεις?

Δημοσ.

Εγω παιδια απλα ενα link εδωσα απο ενα,πιστευω,αξιοπιστο site!Δεν την εχω δουλεψει την συγκεκριμενη μητρικη απλα ετυχε να ψαχνω κι εγω και ειχα διαβασει πολλα reviews για πολλες μητρικες!Ελπιζω να βοηθησα(τουλαχιστον απο τη μια πλευρα)...

Δημοσ.
Aδερφε εγω δεν θα ξαναπαιρνα jetway.Ειχα μια και με αφησε χρονους στο 11μηνο(σε ενα κουτακι του 300ρου multrirama που το χα παρει για το αδερφακι),ισα ισα προλαβα την εγγυηση...

Στο Tom's Hardware αν θυμάμαι καλά έγραφαν καλά λόγια για αρκετές Jetway 939! Πριν 7 χρονάκια περίπου είχα κ εγώ μία σε P3 450MHz. Δεν είχα πρόβλημα, αλλά δεν ήταν και κάτι το ιδιαίτερο!

Δημοσ.

billpeppas genika oi DFI den tis pane tis Kingston (an thimasai prin kati mines pou ta legame allou)....

Tora apo aftes tis dio pou proteines Vatos_locos rixno psifo stin ASUS.

Exo ki ego mia ASUS AN8-E v2.0.

OK den einai ki o,ti to teleio alla exei poli aples rithmiseis sto BIOS kai xtipaei 360 MHz FSB me ton SanDiego mou xoris modarismata kai paparies.

An exeis oreksi gia peiramata kai psaksimo tote pigaine se DFI.

Δημοσ.

δεν νομίζω για dfi γιατί θέλω να άλλαξε μονο τροφοδοτικό μητρική και επεξεργαστή τώρα αφού έχω ένα σετάκι μνήμες kingston με δουλεύουν μια χαρά δεν νομίζω να αξίζει να δώσω κιάλα λεφτά για μνήμες ούτος η άλλος το pc για καθημερινή χρήση θα είναι

Δημοσ.

A kala ekanes kai to eipes aderfe giati eixa Kingston HyperX PC4300 pou den trabagan me tipota sti DFI.

Otan omos tis evala stin ASUS eftasan kapou 270 MHz (1:1) oso pigainan kai se palioteres mitrikes (754 socket + Intel 478 chipset).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...