ptsak Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2006 Ηι! έχω 1 pc desktop σύνθεση από το πλαίσιο 2 χρονών με επεξεργαστή 2,8Ghz Intel. Τις τελευταίες μέρες παρατειρώ χρησιμοποιόντας το Speedfan ότι το μηχάνημα υπερθερμαίνεται πιάνοντας 62 βαθμούς (ειδικά όταν το αφήνω βράδυ ανοιχτό κατεβάζοντας με το μουλάρι) ενώ πολλές φορές κολλάει κιόλας. Προτείνετε μου απόψεις τι να κάνω σχετικά με την ψύξη, καθώς είμαι άσχετος περι αυτού! Ευχαριστώ!
ptsak Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2006 Τί γίνεται βρε παιδιά ? όλοι βλέπετε το topic αλλά κανείς δεν απαντάει?
felikas Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2006 1ον, μην απαιτείς να σου απαντήσουν! 2ον, σκουπίτσα έχεις βάλει καθόλου μέσα? Αν όχι, βάλε, με ένα σκουπάκι, πάρε τη σκόνη από όλους τους ανεμιστήρες (ειδικά της CPU), τακτοποίησε τα καλώδια ώστε να μην πιάνουν πολύ χώρο κ αν έχεις ακόμα πρόβλημα... Ξανά-postαρε! Φιλικά!
Shineboy Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2006 μπορεί να μην αερίζεται σωστά ο επεξεργαστής έλεγξε-καθάρισε το ανεμιστηράκι και αν δεν γίνει τιποτα δες αν πατά σωστά η ψύκτρα, ίσως να θέλει να βάλεις καινούρια θερμοαγωγιμη πάστα
Vagos_46 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2006 και φυσικα βαλε εξτρα ανεμιστηρα να πεταει τη ζεστη εξω
Todoras Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2006 kai an den bariese afou ka8ariseis ta anemistirakia kai tis psiktres agorase ena spray philips (ka8arismou epafon xoris ladi) apo ena magazi me ilektronika (5 euro exei) k psekase to anemistiraki sou..
21century Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 Ενα σπρει καθαρισμου θα σε βολεψει μαι χαρα και προτεινω οταν το κανεις να αποσυνδεσεις απο το ηλεκτρικο δικτυο ολο το μηχανημα και να ειναι κλειστο το τροφοδοτικο σου..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.