Προς το περιεχόμενο

To pc μου λαμπαδιάζει! SOS!!!

ptsak

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ηι! έχω 1 pc desktop σύνθεση από το πλαίσιο 2 χρονών με επεξεργαστή 2,8Ghz Intel. Τις τελευταίες μέρες παρατειρώ χρησιμοποιόντας το Speedfan ότι το μηχάνημα υπερθερμαίνεται πιάνοντας 62 βαθμούς (ειδικά όταν το αφήνω βράδυ ανοιχτό κατεβάζοντας με το μουλάρι) ενώ πολλές φορές κολλάει κιόλας.

Προτείνετε μου απόψεις τι να κάνω σχετικά με την ψύξη, καθώς είμαι άσχετος περι αυτού!

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

1ον, μην απαιτείς να σου απαντήσουν!

2ον, σκουπίτσα έχεις βάλει καθόλου μέσα? Αν όχι, βάλε, με ένα σκουπάκι, πάρε τη σκόνη από όλους τους ανεμιστήρες (ειδικά της CPU), τακτοποίησε τα καλώδια ώστε να μην πιάνουν πολύ χώρο κ αν έχεις ακόμα πρόβλημα... Ξανά-postαρε!

Φιλικά!

Δημοσ.

μπορεί να μην αερίζεται σωστά ο επεξεργαστής έλεγξε-καθάρισε το ανεμιστηράκι και αν δεν γίνει τιποτα δες αν πατά σωστά η ψύκτρα, ίσως να θέλει να βάλεις καινούρια θερμοαγωγιμη πάστα

Δημοσ.

kai an den bariese afou ka8ariseis ta anemistirakia kai tis psiktres agorase ena spray philips (ka8arismou epafon xoris ladi) apo ena magazi me ilektronika (5 euro exei) k psekase to anemistiraki sou..

Δημοσ.

Ενα σπρει καθαρισμου θα σε βολεψει μαι χαρα και προτεινω οταν το κανεις να αποσυνδεσεις απο το ηλεκτρικο δικτυο ολο το μηχανημα και να ειναι κλειστο το τροφοδοτικο σου..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...