Προς το περιεχόμενο

Games + HD (720, 1080i, 1080p)

StavrosD

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μιας και έχουν αρχίσει ήδη σε αρκετά threads να συζητάνε για το τι είναι προτιμότερο, είπα να τα λέμε σε αυτό το topic ώστε να μην γεμμίζουμε off topic τα άλλα.

Προσωπική μου άποψη αυτή την στιγμή: Αν έχει κάποιος να τα σκάσει, τότε το 1080p είναι σίγουρα μονόδρομος.

Για λιγότερα χρήματα 720p, σε προβολέα όμως ή σε οθόνη;

Ας πείτε τις εμπειρίες σας και κατά προτίμηση τις συγκρίσεις για όσους έχουν δει διαφορετικές επιλογές.

Δημοσ.

analoga to game kai to optiko meso

px polla atoma tha thelan na paiksoyn rome total war se probolea

enw alloi theloyn na paiksoyn fps se lcd

analoga kai to game bebaia kai oxi mono i katigoria

kai bebaia kai o xwros

kai iparxei kai to zitima tis zwntanias toy xrwmatos

Δημοσ.

Εγώ θα έλεγα περισσότερο ότι είναι θέμα του χειρισμού του παιχνιδιού.

Τα παιχνίδια που φτιάχτηκαν για να παίζουν με gamepad τα προτιμώ στην 90" προβολή μου. Αυτά είναι συνήθως τρίτου προσώπου όπως Tomb Raider, Prince of Persia, Vampire the masquerade αλλά και αθλητικά PES 5, NFS... Ειδικά το PES 5 multiplayer με 6 φίλους καραλέει σε προβολή.

Τα παιχνίδια που παίζονται μόνο με mouse και δεν απαιτούν γρήγορη κίνηση του mouse δουλέυουν μια χαρά στην προβολή (Adventures όπως Monkey Island, Indiana Jones...)

Τα παιχνίδια που απαιτούν γρήγορες κινήσεις του mouse ή γρήγορη ανταπόκριση στο πληκτρολόγιο (RTS + FPS + Οτιδήποτε Online όπως guild wars, wow...) δυστηχώς για μένα δεν αξίζουν μακριά από ένα γραφείο και την lcd του.

Δημοσ.

Εδω και 2,5 χρόνια παίζω σε προβολέα (576p στην αρχή, 720p τώρα) PC, PS2 και XBOX360. Πρόκειται για την απόλυτη, χωρίς κανένα συμβιβασμό απόλαυση του gaming.

Οποιαδήποτε προβλήματα σχετικά με την ζωντάνια των χρωμάτων και γενικά την ποιότητα απεικόνισης έχουν λυθεί στην πλειοψηφία των σύγχρονων υλοποιήσεων και πλέον με έναν προβολέα κοντά στα 1000-1200 ευρώ είσαι καλυμμένος σε ικανοποιητικότατο βαθμό και για ταινίες αλλά πολύ περισσότερο και για gaming.

Δεν αντιλαμβάνομαι το πρόβλημα που αναφέρει ο Vrok για τα FPS στον προβολέα. Για τα άλλα (RTS + guild wars, wow) δεν έχω άποψη γιατί δεν τα παίζω.

Δημοσ.

Το πρόβλημα που αναφέρω δεν έχει άμεση σχέση με τον projectorα αλλά με το παιχνίδι σε καναπέ.

FPS Online και καναπές δεν κολάει..

Δημοσ.
Εδω και 2,5 χρόνια παίζω σε προβολέα (576p στην αρχή, 720p τώρα) PC, PS2 και XBOX360. Πρόκειται για την απόλυτη, χωρίς κανένα συμβιβασμό απόλαυση του gaming.

Οποιαδήποτε προβλήματα σχετικά με την ζωντάνια των χρωμάτων και γενικά την ποιότητα απεικόνισης έχουν λυθεί στην πλειοψηφία των σύγχρονων υλοποιήσεων και πλέον με έναν προβολέα κοντά στα 1000-1200 ευρώ είσαι καλυμμένος σε ικανοποιητικότατο βαθμό και για ταινίες αλλά πολύ περισσότερο και για gaming.

Δεν αντιλαμβάνομαι το πρόβλημα που αναφέρει ο Vrok για τα FPS στον προβολέα. Για τα άλλα (RTS + guild wars, wow) δεν έχω άποψη γιατί δεν τα παίζω.

Θα βοηθούσε αν μας πρότινες καποια μοντελα σε αυτα τα λεφτά και επισιης σε ποια μαγαζιά να τα βρούμε...

Δημοσ.
Το πρόβλημα που αναφέρω δεν έχει άμεση σχέση με τον projectorα αλλά με το παιχνίδι σε καναπέ.

FPS Online και καναπές δεν κολάει..

το WII της Nintento θα διαφωνήσει μαζί σου φαίνεται να είναι κάτι παραπάνω απο ιδανικό για fps στο καναπέ στο πάτωμα όπως θες :-D

Δημοσ.

Φίλε δεν θέλω να μπω τώρα σε console war αλλά μπορείς να διαβάσεις reviews πάνω σε gyration mouse + FPS gaming σε PC. Μπορεί όντως το γυροσκοπικό ποντίκι να είναι πολύ καλύτερο από gamepad σε FPS αλλά πάλι δεν φτάνει για competitive online fps ώστε να μπορείς να πάρεις δίπλα στο όνομα σου εκείνο το κίτρινο κυπελλάκι στο clanbase.

Δημοσ.
Εγώ θα έλεγα περισσότερο ότι είναι θέμα του χειρισμού του παιχνιδιού.

Τα παιχνίδια που φτιάχτηκαν για να παίζουν με gamepad τα προτιμώ στην 90" προβολή μου. Αυτά είναι συνήθως τρίτου προσώπου όπως Tomb Raider, Prince of Persia, Vampire the masquerade αλλά και αθλητικά PES 5, NFS... Ειδικά το PES 5 multiplayer με 6 φίλους καραλέει σε προβολή.

Τα παιχνίδια που παίζονται μόνο με mouse και δεν απαιτούν γρήγορη κίνηση του mouse δουλέυουν μια χαρά στην προβολή (Adventures όπως Monkey Island, Indiana Jones...)

Τα παιχνίδια που απαιτούν γρήγορες κινήσεις του mouse ή γρήγορη ανταπόκριση στο πληκτρολόγιο (RTS + FPS + Οτιδήποτε Online όπως guild wars, wow...) δυστηχώς για μένα δεν αξίζουν μακριά από ένα γραφείο και την lcd του.

δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω. Επίσης να προσθέσω σαν εναλλακτική για gaming τη λύση μιας LCD TV ΑΜΟΙ 37'' ή 42'', τις είδα από κοντά με σήμα από pc και πραγματικά εντυπωσιάστηκα, 1080p και δεν έχουν να ζηλέψουν πολλά από monitors. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι ακόμα η υποδομή για γραφικά για να παίζεις σε 1080p είναι αρκετά ακριβή. Αυτό θα διορθωθεί βέβαια στους επόμενους 3-4 μήνες.

Δημοσ.
Θα βοηθούσε αν μας πρότινες καποια μοντελα σε αυτα τα λεφτά και επισιης σε ποια μαγαζιά να τα βρούμε...

kai ti pania episis kai thermokrasies

kai an aksizei ta lefta toys

kai an exoyn ayta ta kanoyrgia problimatakia me 720p (50)(60) [hz]

Δημοσ.

Εγώ έχω lcd προβολέα 1024x768 native που τον πήρα 450 ευρώ από ebay και οθόνη που την πήρα 60 euro από πλαίσιο. Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος και ειδικά για gaming 1024x768 λέει πολύ. Δεν έχω περίεργες ρυθμίσεις για widescreen και FOV ...

Δημοσ.

εγω στη εικονα ηχος που πηγα και ειδα της toshiba tv εβλεπα απο σημα hd-dvd διπλα διπλα 1366χ768 με 1920χ1080 και δεν ειδα καμια διαφορα.το βιντεο εδειχνε την μαγευτικη σαντορινη και στα πολυ μακρινα πλανα οπως μικρα σπιτακια η βραχους η παραπανω αναλυση δεν μου εδειχνε καμια λεπτομερεια παραπανω.ισως μεγαλυτερο βαθος αλλα και παλι δυσκολα.

το καλο ειναι οτι οι 37αρες 1080p εχουν πεσει οι τιμες και με 1500-2000 ευρω εχεις αρκετες επιλογες πλεον.σκεφτειται τι εχει να γινει σε 2 χρονια.εδω τωρα οι τιμες των 32 πεσανε στις 26.δλδ με κατω απο 1000 περνεις 32.σε 2 χρονια ειμαι σιγουρος οτι 8α περνεις 37 1080p με 1000.

Δημοσ.

εγώ πήρα πριν κανα χρόνο αυτόν

είναι ότι χειρότερο μπορεί να πάρει κάποιος από προβολέα, αλλά όσοι κάθονται και παίζουν nfs, fifa κλπ κολλάνε ΑΣΧΗΜΑ :)

επίσης η αίσθηση που έχεις στα έργα/σειρές είναι πολύ ανώτερη από οτιδήποτε σε αυτά τα λεφτά!

βέβαια fps & strategy στο monitor...

για κάποιον λοιπόν που δε θέλει να σκάσει (ή απλά δεν έχει) χιλιάρες και δεν ειναι απαιτητικός είναι μια καλή εναλλακτική

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...