Koultouras Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2006 Έκανα mount τους ntfs δίσκους μου και φαίνονται και στην επιφάνεια εργασίας. Πώς μπορώ να τους σβήσω (να μήν φαίνονται στην επιφάνεια) χωρίς να σβηστούν τα αρχεία; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YanG Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2006 Δεξί click->delete. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Koultouras Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2006 Έτσι δεν θα μου σβήσει και τα αρχεία από τους δίσκους; Νομίζω το είχα κάνει ξανά και είχα χάσει δεδομένα. Θέλω να σβηστεί μόνο το εικονίδιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
subdee Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2006 ποιά διανομή έχεις, και ποιό desktop manager; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Koultouras Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2006 έχω kubuntu 6.10 αλλά μετά από μερικές επανεκκινήσεις σβήστηκαν μόνα τους. Δεν ξέρω γατί. Όπως και να έχει τώρα είναι μια χαρά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.