kostasKJ7 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2006 ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΩ ΜΙΑ ΟΘΟΝΗ Τft View Sonic 15 ΙΝΤΣΩΝ.ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ Η ΟΘΟΝΗ ΜΟΥ ΕΓΙΝΕ ΡΟΖ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΧΑΛΑΣΕΙ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΤΩΝ Χp!ΕΒΑΛΑ ΜΙΑ ΔΑΝΕΙΚΙΑ ΟΘΟΝΗ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ.ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΤΑ ΓΡΑΦΙΚΩΝ,ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ?ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΔΙΟΡΘΩΣΩ?ΓΙΑΤΙ ΔΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΝΩ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΟΘΟΝΗ ΠΑΛΙ...
Vagos_46 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2006 απο την τελευταια σου φραση αν καταλαβα καλα ειναι καινουργια η οθονη?
Gantalf_4 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2006 Συνηθως για αυτο το προβλημα φταινε οι επαφες. Τσεκαρε τα καλωδια.
TechnoPrisoner Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2006 dokimases na tin xanasindesis? an ne k sinexizi na ine ργοοοοοζ....tote to ipe to pima distixos.... arketoi lene oti ta xristougena tha pesoun oi times stis othones opote an boris na ti vgalis me kapio tropo os tote perimene....alios pare mia 19" tft apo to plaisio sigekrimena ti HANNSG HU196D ine best value/price k exi katapliktiki apodosi...tin agorasa prin liges meres k sfirai....
kostasKJ7 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2006 ΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΤΗΝ ΕΧΩ 3 ΧΡΟΝΙΑ!ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΑΥΤΗΝ.ΕΤΣΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΜΟΥ ΤΟ ΕΠΑΘΕ!ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΩΔΙΑ ΕΧΩ ΕΛΕΓΞΕΙ ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ.ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΧΩ ΞΑΝΑΣΥΝΔΕΣΕΙ ΑΛΛΑ ΤΖΙΦΟΣ..
Vagos_46 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2006 δοκιμασες να αλλαξεις το καλωδιο της οθονης με ενα αλλο? μπορει να εχει τσακιστει καπου ή να εχουν χαλασει οι επαφες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.