nikosdimos Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2006 deksi klik sti mpara, idiotites kai to ftiaxneis apo kei alla nikosdimos se merika theme otan to kaneis auto ginete diafanes mono to kommati pou fainontai oi titloi twn parathirwn.Allakse theme, sto theme "Human" gia paradeigma ginetai oli i mpara diafanis enw se kapoia alla oxi. Όντως άλλαξα theme και έπαιξε μιά χαρά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
L__E__O__N Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2006 Geia sas ! Prospatho kai ego na balo auto to programataki (gb-Deskelts)to suse 10.1 ! katarxas kanei gia to suse ? an oxi ti antistixo iparxi? To katebasa kai prospatho na to kano compile ! stamatai kai petai auto to minima : Package ORBit-2.0 was not found in the pkg-config search path. Perhaps you should add the directory containing `ORBit-2.0.pc' to the PKG_CONFIG_PATH environment variable Package 'ORBit-2.0', required by 'PyORBit', not found Consider adjusting the PKG_CONFIG_PATH environment variable if you installed software in a non-standard prefix. Alternatively, you may set the environment variables GDESKLETS_CFLAGS and GDESKLETS_LIBS to avoid the need to call pkg-config. See the pkg-config man page for more details. Kamia protasi? Euxaristo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
L__E__O__N Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2006 Paidia brika kati paketa kai ebala kai pali omos mou zitai alla paketa pou den ta brisko kanenas allos tropos na to kano install?ti protinete? apo yast to briski sto http://ftp.gwdg.de/pub/linux/misc/suser-guru/rpm/10.1 alla mou bgazi no cd !!! kai stamatai kaneis kamia ide? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikosdimos Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2006 @L__E__O__N: Αν το γραφικό περιβάλλον που χρησιμοποιείς είναι το KDE τότε μπορείς να βάλεις το SuperKaramba πληροφορίες για το οποίο μπορείς να βρείς εδώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pkoutsias Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2006 Simplicity matters Ποια sidecandies είναι αυτά? Δεν μπορώ να τα βρω....... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
headbanger Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2006 οσο για το gdesklets , το εγκαθηστώ κανονικά , αλλά δεν μπορώ να βρω themes για αυτό... any ideas??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dklearhos Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2006 ρε παιδια εγώ που χρησιμοποιώ xfce τι να βάλω?Το gdesklet θα παιξει? Υ.Γ.:έχω ενεργοποιημενη την συμβατοτητα gnome υπηρησιων αλλα δεν εχω εγκατεστημενο το ubuntu-desktop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
capthookb Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2006 Πως σας φαίνεται; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Theoxaris Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2006 Ποια sidecandies είναι αυτά? Δεν μπορώ να τα βρω....... Λέγεται: conky Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mandos Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2006 edgar μπορείς να δώσεις το conky.rc σου? μου αρέσει το setup σου (αν και προσωπικά το θέλω λίγο πιο light το conky) thnx in advance Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2006 παιδια οι διαφανειες ανακαλυψα σχετικα προσφατα οτι δεν δουλευουν με ati καρτες γιατι λενε οτι κατι τετοιο δεν το υποστιριζουν οι ati drivers να σας δωσω 2 προγραμματακια εντυπωσιακα το ενα ειναι το desktop waves http://xdesktopwaves.sourceforge.net/ και πληροφοριες για ρυθμιση εδω http://www.ubuntuforums.org/showthread.php?t=112333 και το αλλο ειναι το πιο γνωστο 3ddesktop http://desk3d.sourceforge.net/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mandos Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2006 το waves δεν νομίζω ότι θα αρέσει στην intel καρτούλα μου το άλλο βέβαια το σκέφτομαι σαν επιλογή είναι μονο για Gnome? γιατί τελευταία μου αρέσει όλο και περισσότερο το E17 (όπως και οι αντιδράσεις όσων το βλέπουν ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dklearhos Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2006 Kαι κάτι σε naturale από εμένα Υ.Γ.:Ξέρει κανείς που να βρω desklets για xgl.Τα gdesklets και adesklets που δοκίμασα δεν δουλεύουν σωστά.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
beastgr Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 Να και ένα με τα καλούδια του beryl στην αντίκα τον υπολογιστή μου. Δεν παίρνει βραβείο ευχρηστίας αλλά για το μάτι είναι απόλαυση (τουλάχιστον για μένα ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jiakomo Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Το παλιό καλό gnome Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.