Αρβανιτάκης Ανδρέας Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 ειναι applet που περιέχεται στο πρόγραμμα gDesklet και το ημερολόγιο είναι το gDeskcal Κάνε το πιο..."λιανά" ρε φίλε μου να καταλάβουμε και εμείς οι νέοι!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DiNoR Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Λοιπόν το gDeskelet είναι πρόγραμμα για ολα οσα βλεπεις στο desktop εκτος απο το ημερολόγιο και τα εικονίδια. δώσε αυτή την εντολή στο τερματικό για να το κατευάσεις >sudo apt-get install gDesklets και για το ημερολόγιο >sudo apt-get install gDeskcal Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
headbanger Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 έβαλα το gDesklets , αλλά δεν μπορώ να βρώ πακέτα για το πρόγραμμα. το ημερολόγιο δούλεψε με την μία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αρβανιτάκης Ανδρέας Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Αποτυχία! Ίσως κάτι δεν κάνω σωστά. Θα ξαναπροσπαθήσω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DiNoR Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 to gdesklet einai gia gnome, an exeis kde bale to superkaramba Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimar01 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Εχω εγκαταστησει και το gdeklet και το ημερολογιο αλλα πως τα καταφερνω να ανοιγουν με το ανοιγμα του υπολογιστη κι οχι να τα ανοιγω μονος μου καθε φορα που μπαινω στο Ubuntu? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αρβανιτάκης Ανδρέας Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Ας πει κάποιος πως ξεκινάς, τι κάνεις κλπ. Αν βέβαια δεν του είναι κόπος. Έχω μπερδευτεί πάρα πολύ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
or1onas Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Για να προσθέσετε τα gdesklets στο startup, μπορείτε να πάτε: Desktop --> Preferences --> Sessions --> Startup Programs Tab --> Add και να προσθέσετε εκεί το executable (λογικά πρέπει να είναι ήδη στο /usr/bin οπότε δε χρείαζεται να γράψετε το full path, θα αρκεί το όνομα του μόνο). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimar01 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Για να προσθέσετε τα gdesklets στο startup, μπορείτε να πάτε:Desktop --> Preferences --> Sessions --> Startup Programs Tab --> Add και να προσθέσετε εκεί το executable (λογικά πρέπει να είναι ήδη στο /usr/bin οπότε δε χρείαζεται να γράψετε το full path, θα αρκεί το όνομα του μόνο). Δεν ηταν εκει. Προσθεσα /home/name/gdesklets αλλα δεν εγινε τιποτα. Τι κανω λαθος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DiNoR Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Λοιπόν για να προσθεσεις το gDesklets στην εκκίνηση του συστήματος κάνεις το εξής: >Συστημα -> Προτιμήσεις-> Συνεδρίες Εκκινηση προγραμματων Προσθήκη εντολή εκκίνησης: gdesklets Αγγλικά >Desktop -> Preferences-> Sessions Startup Programs Add command: gdesklets dimar01 έκανες εγκατάσταση το gDesklets? μπορείς να το ελέγξεις γράφοντας στο τερματικό gdesklets (enter) αν το έχεις εγκαταστήσει θα τρέξει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimar01 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Ενταξει. Δουλευει τωρα. Ευχαριστω dinor. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimar01 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Ας πει κάποιος πως ξεκινάς, τι κάνεις κλπ. Αν βέβαια δεν του είναι κόπος. Έχω μπερδευτεί πάρα πολύ. Αν εχεισ Ubuntu πας στο SYNAPTIC και εγκαθιστας gdesklets και gdesklets-data, το βρισκεις στο εφαρμογες-βοηθηματα, διαλεγεισ τα εικονιδια, ημερολογια κλπ που θελεις και μετα αυτο που ειπε ο dinor για ν' ανοιγουν με την εναρξη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
trospe Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2006 (Δεν είναι δικό μου.) Τα σχόλια περιττεύουν.... http://www.elivecd.org/gb/Main/Screenshots/User/_images/princeamd-1.jpg Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikosdimos Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2006 να και το Ubuntακι μου Πώς έκανες τις μπάρες πάνω και κάτω να είναι εντελώς διαφανείς; Εγώ έβαλα ένα Theme και όταν πήγα να κάνω διάφανη την μπάρα μου έκανε μόνο το κομμάτι που φαίνονται οι τίτλοι των παραθύρων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DiNoR Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2006 deksi klik sti mpara, idiotites kai to ftiaxneis apo kei alla nikosdimos se merika theme otan to kaneis auto ginete diafanes mono to kommati pou fainontai oi titloi twn parathirwn. Allakse theme, sto theme "Human" gia paradeigma ginetai oli i mpara diafanis enw se kapoia alla oxi. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.