headbanger Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2006 Είπα να προτείνουμε σε αυτό το ποστ τις δικές μας ιδέες για το look and feel του αγαπημένου μας λειτουργικού, παρουσιάζοντας διάφορες προτάσεις. επειδή μου αρέσουν τα γεμάτα "μπιχλιμπίδια " desktop , ποσταρω το δικό μου πρώτα http://i3.photobucket.com/albums/y79/GD_headbanger/desktop2.jpg Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iovar Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2006 Το ιδιο wallpaper εχουμε (μονο που εγω του εχω ριξει ενα βαψιματακι ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Edgar Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2006 Simplicity matters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αρβανιτάκης Ανδρέας Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2006 headbanger και iovar πολύ καλά όντως. Θα μας το δώσετε και εμάς; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
headbanger Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2006 @antreas ρίξε 1 πμ με το email sou, αν και άμα πας στο kde-look.gr tha to vreis to wallpaper sou @iovar i plahni i bara pio widget einai?? @edgar poly kalo.. dn to eixa skeftei etc. το όνοματάκι του widget soy??8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iovar Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2006 Ενας απλος πινακας ειναι οπως και οι αλλοι δυο, με αυτοματη αποκρυψη στο 1 δευτ. και εμφανιση οταν το ποντικι παει τερμα κατω αριστερα. Οτι εχει πανω ειναι απλα kicker applets. To wallpaper ειναι εδω για οποιον αλλο το θελει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikosdimos Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2006 @edgar poly kalo.. dn to eixa skeftei etc. το όνοματάκι του widget soy??8) To widget το λένε Conky και μπορείς να το βρείς εδώ. Αν κοιτάξεις το widget δείχνει ποιά "τρώνε" CPU από εκεί φαίνεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KenZone Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2006 to laptopaki m :D simplicity pwnz pws mporw na kanw na fainetai kai o cursor ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
doomx Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2006 to laptopaki m :D simplicity pwnz pws mporw na kanw na fainetai kai o cursor ? Gia pes ti Window Manager exeis? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apoikos Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2006 Gia pes ti Window Manager exeis? Windows :-P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KenZone Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2006 Gia pes ti Window Manager exeis? tpt to idiaitero ... o klasikos explorer einai me ena wraio wallpaper kai ena crystal brico pack ... to opoio kai dn tairiazei me to litestep alla dn mporw na vrw kapoio kalutero twra ... pros to paron to exw suni8isei ... http://xs.to/xs.php?f=291006v2.JPG&h=xs308&d=06430 edit : XILIA SORRY P SAS HALAW TO TOPIC ! DN EIXA DEI OTI EIMASTE MONO GIA LINUX EDW !! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apoikos Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2006 tedit : XILIA SORRY P SAS HALAW TO TOPIC ! DN EIXA DEI OTI EIMASTE MONO GIA LINUX EDW !! Χεχε, δεν πειράζει ;-) Μας αποζημιώνει το screenshot σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DiNoR Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 να και το Ubuntακι μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
headbanger Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 πως λεγεται η macos μπάρα σου? γιατί εγώ όσες βρήκα , καμία δεν ήταν τόσο όμορφη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DiNoR Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 ειναι applet που περιέχεται στο πρόγραμμα gDesklet και το ημερολόγιο είναι το gDeskcal Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.